Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Deneysel-Progressive Beste Grubu Vokal Aramakta (Ankara)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Deneysel-Progressive Beste Grubu Vokal Aramakta (Ankara)

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Dienekes

MesajTarih: Pts 23.06.2008 10:08    Mesaj konusu: Deneysel-Progressive Beste Grubu Vokal Aramakta (Ankara) Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar,

Bir buçuk yaşında, şimdilik 8 bestesi bulunan, ilerleyici deneysel besteler yapan (experimental progressive) 5 kişilik bir grubuz. Grup gitar, gitar-vokal, bas gitar, davul, klavye-ney ile ilgilenen 5 kişiden oluşmakta. Kendi stüdyomuz var. Yaş ortalamamız 25.

Yaptığımız müzikten bahsetmek istiyorum biraz. İlerleyici deneysel anlaşılmazı zor bir tabir. İlerleyici nitelik bestelerde kendiliğinden ortaya çıkıveriyor genelde, muhtemelen dinlediğimiz sanatçılardan ötürü bu yönde bir eğilim var. Lafın deneysel kısmı ise tarzdaki bağımsızlığı simgelemekte. Grupça müzik yapıyoruz, müziği her şeyi ile birlikte kabul ediyoruz tarz gözetmeden. Eğer anlatacağımız şeyi daha önce kullanmadığımız sesler daha iyi ortaya koyacak ise tereddütsüz dahil ediyoruz.

Anlatacağımız şey mevzuna gelmek gerekirse, müzikal niteliklerin yanı sıra ortaya bir şeyler koyma çabamız var. İçi boş sözler değil belli bir hayat görüşünü ortaya koyan sözler yazmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Ve bu sözleri taşıyabilecek nitelikte bir müzik.

Şu an bestelerimizin kanal kayıtlarını yapmaya başlamış bulunuyoruz, konser olaylarına vokal sıkıntımızdan dolayı giremiyoruz. Bu sıkıntıyı giderir gidermez sahnelere başlamak ve kanal kayıtları tamamlamak yakın zamandaki hedefimiz. Kayıtlarımızı kendi stüdyomuzda yapma imkanımız var. Haftada iki gün çalışıyoruz, kayıtlarımızı bu iki günün dışında yapmayı tercih ediyoruz - olabildiğince.

Hepimizin ayrı ayrı örnek aldığı isimler var. Ortak örneklerimizden yazmak gerekirse Pink Floyd, King Crimson gibi isimler etkilenimlerimizin başında geliyor.

Aradığımız vokalde gözettiğimiz nitelik şudur; ifade gücü ve yorum. Ses rengi, ses tonu, oktavı, vs.'den öte sesini nasıl kullandığı önemli bizler için.

İletişim için;
- ustunyildirim@hotmail.com (MSN Messenger)
- ustunyildirim@gmail.com (E-Posta)

Görüşmek üzere...

En son Dienekes tarafından Pzr 26.10.2008 15:54 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Dienekes

MesajTarih: Sal 01.07.2008 1:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar,

İlan hala aktiftir.

Teşekkürler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Çrş 02.07.2008 17:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Moderatör uyarısı: Başlığı yukarı taşıma amaçlı içeriksiz bir mesaj ("up, yok mu hala..., ilan aktiftir vb." ) atıldığı için başlığınız 1 hafta kilitlenmiştir.

http://www.turkrock.com/ftopic63350.html madde 4
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
the_rum

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

msne ekledim
Başa dön
Zortezurtek

MesajTarih: Prş 24.07.2008 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yapmak istediğiniz şey güzel ve vokal'in oktavlar arası gezmesinden ziyade kalbinin sesini aktarmasını istiyorsunuz anladığım kadarı ile.

zor bir iş yapıyorsunuz, zor eleman bulunur.
ben böyle bir şeye dahil olmak isterdim, ya da en azından bi görmek denemek. ama 1,5 yıldır vokal yapmıyorum, paslandım...çalışmadan biraz olsun ruhu kazanmadan buna zor cesaret ederim netekim istediğiniz şey ciddi.

siz anlatırken aklıma bi şekilde pain of salvation geliverdi Very Happy onlar da tarz deil müzik grubu gözümde.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Spooky_Theologian

MesajTarih: Cum 25.07.2008 1:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Smile Güzel bir örnek vermişsin bence. Ama buradan sakın Pain of Salvation vokali aradığımız gibi bir izlenim çıkmasın. İstediğimiz özellikler, senin de anladığın üzere, Üstün'ün yolladığı ilan açıklamasında belirtildiği gibi...
Başa dön
Zortezurtek

MesajTarih: Cum 25.07.2008 12:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilgi çekici, isterim desem beklediğim gibi olmaz..istemem desem içimde ukde olur Very Happy

evet çok eğleniyorum ben ikilemler yaşayarak Razz

peki hiç beste kayıt vb bişiler var mı
bi de doğaçlama nasıl sever misiniz Very Happy

not: PoS vokali gibi olmak için daha 40 ekmek fabrikası yemek lazım (fabrika yemek?!)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Spooky_Theologian

MesajTarih: Pzr 27.07.2008 1:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zaten genel anlamda doğaçlama yeteneği yüksek bir vokal öncelikli isteklerimiz arasında. Elimizde bestelerimiz var ve bunlara hızlı katkı yapabilmesini bekliyoruz gelecek vokal arkadaştan. Bu açıdan doğaç bizim için önemli. Tabi bir de tarzımız doğrultusunda birşeyler üretebilmesini bekliyoruz. Dilersen yukarıda verdiğimiz adreslerden iletişime geçelim, daha detaylı konuşalım
Başa dön
comoestais

MesajTarih: Pts 28.07.2008 14:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Zortezurtek demiş ki:
ilgi çekici, isterim desem beklediğim gibi olmaz..istemem desem içimde ukde olur Very Happy

evet çok eğleniyorum ben ikilemler yaşayarak Razz

peki hiç beste kayıt vb bişiler var mı
bi de doğaçlama nasıl sever misiniz Very Happy

not: PoS vokali gibi olmak için daha 40 ekmek fabrikası yemek lazım (fabrika yemek?!)

ekmek fabrikası yemek zordur
alfreddie

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hoş bi projeye benzio, öm bıraktım hocam
Başa dön
Dienekes

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 0:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlanın oldukça eski bir ilan olmasından dolayı hala vokal aradığımızı, ilanın aktif olduğunu belirtmemin kuralları ihlal etmeyeceğini düşünerek yazıyorum;

İlan aktiftir Smile

Teşekkürler.
Başa dön
Dienekes

MesajTarih: Çrş 22.10.2008 17:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlan güncellenmiştir

Teşekkürler.
Başa dön
manivela_tr

MesajTarih: Pts 27.10.2008 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bi görüşelim arkadaşım,belki bişeyler ayarlayabiliriz,msn e ekliyorum
gitarsosu

MesajTarih: Pzr 02.11.2008 5:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pos vokalleri tarzında vokaller yapabilirim ancak dt tarzı vokallerde sıkıntım var. ama heroic bir şekkilde labrie gibi bağıramam. isterseniz buyrun ekleyin msne konuşalım gokayyildiran@hotmail.com

The difference between me and a madman is the madman thinks that he is sane. I know that I am mad

--------------------------------------
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Dienekes

MesajTarih: Çrş 12.11.2008 1:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

manivela ve gitarsosu, hocam, ekledim, eklendim, mesaj yazdım ama yanıt alamadım.....
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız