| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Çrş 25.01.2006 2:29 Mesaj konusu: |
|
|
kimse niye birşey yazmıyor yahu therapy 2 sayfalık grup mu?
My tongue is twisted from talking
My feet are blistered from walking alone
My head is bursting with thoughts
And every bruise feels so familiar |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
CoVeR_RoLL

|
Tarih: Çrş 25.01.2006 19:06 Mesaj konusu: |
|
|
Troublegum adlı bir şaheseri bizlere sunan ama son albümlerinden fazla haz alamadığım beni etkileyen gruplar top-10 listesindeki gruplarımdan...Die Laughing,Knives,Brainsaw hepsi muhteşem.... _________________ "İntihar bir kaçış değil, reddediştir." J.P Sartre<br /> <br /> http://syhkazak.deviantart.com<br /> |
|
| Başa dön |
|
 |
joone

|
Tarih: Prş 26.01.2006 0:45 Mesaj konusu: |
|
|
| Troublegum ın hastasıydım..Özellikle Turn u çok severdim..1997 de gelmişlerdi memlekete ilk defa..Ankara Saklıkent'e... hala orda dinlediğim Moment of Clarity yorumunu unutamam... bi de taaa ne zaman Beşiktaş'tan aldığım bi Therapy? sweat shitrt u vardı..geçenlerde geçti elime...solmuş... |
|
| Başa dön |
|
 |
anti-social Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 26.01.2006 1:41 Mesaj konusu: |
|
|
moment of clarity gerçekten çok güzel şarkı,ben canlı dinleyemedim onu çalmadılar keşke ankarada olsaydı yenisi de istanbula gitmeseydik |
|
| Başa dön |
|
 |
joone

|
Tarih: Prş 26.01.2006 2:51 Mesaj konusu: |
|
|
bi kasım ayıydı yanlış hatırlamıyosam...ankara'da öğrenciydim o zamanlar... saklıkent'te boğulmamız dışında herşey güzeldi... _________________ happy people have no stories.... |
|
| Başa dön |
|
 |
cutloose

|
Tarih: Pts 15.05.2006 22:40 Mesaj konusu: |
|
|
| Benim için yeri inanılmaz olan , İrlanda sempatisi yaratan , ve yine 8 yıl önce Ankara konseri ve bu yılki İzmir konseleri hayatımın en keyifli konserleri olan şahane grup...PUNCH Burak |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pzr 10.02.2008 17:06 Mesaj konusu: |
|
|
Troublegum dinlediğim en iyi albümlerden biridir.Aylardır dinlemekten bıkmadım.Screamager,Nowhere,Brainsaw,Turn... hepsi harika şarkılar. Therapy'nin başka albümlerini de edinicem mutlaka. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
Spacetimereality

|
Tarih: Pts 11.02.2008 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de Troublegum'ı kaçıran, sonradan dinleyip beğenen jenerasyona Terrorvision tavsiye edeyim bari. _________________ "First, it is slightly cheaper; and second, it has the words 'DON'T PANIC' inscribed in large friendly letters on its cover." |
|
| Başa dön |
|
 |
fulya_m_o_r

|
Tarih: Sal 12.02.2008 2:23 Mesaj konusu: |
|
|
| disturbed_one demiş ki: | | Troublegum dinlediğim en iyi albümlerden biridir.Aylardır dinlemekten bıkmadım.Screamager,Nowhere,Brainsaw,Turn... hepsi harika şarkılar. Therapy'nin başka albümlerini de edinicem mutlaka. |
Troublegum zaten Therapy'nin başyapıtı gibi bir şeydir, cidden çok güzel bir albüm. Bir ara Screamager looptaydı deli gibi dinliyordum hatta  _________________ "Landlords, like all other men, love to reap where they never sowed” |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 4:21 Mesaj konusu: |
|
|
| Spacetimereality demiş ki: | | Ben de Troublegum'ı kaçıran, sonradan dinleyip beğenen jenerasyona Terrorvision tavsiye edeyim bari. | Abi yeni gördüm bu yazdığını,hemen araştırmaya,dinlemeye başlayayım.
6-7 aydır deli gibi Therapy albümlerini arıyorum.One Cure Fits All dışındakileri maalesef edinemedim.Üstelik birçoğunu internette bile bulamıyordum ki Emule kullanmaya başlayana kadar,çok mutluyum . _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
DU_HAST

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 20:20 Mesaj konusu: |
|
|
Troublegum müthiş albüm tabi de, diğer albümleri de güzel onlara üvey evlat muamelesi yapmamak lazım tabi. Zamanında İzmir ve İstanbulda konser vermişlerdi yanılmıyorsam da ozamanlar therapy hastası bi insan değildik kaçırdık o gemiyi. _________________ Close the door, lay in bed, cigarette, aching head, Never try..., You either do it or don't waste your time! |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
| DU_HAST demiş ki: | | Troublegum müthiş albüm tabi de, diğer albümleri de güzel onlara üvey evlat muamelesi yapmamak lazım tabi. Zamanında İzmir ve İstanbulda konser vermişlerdi yanılmıyorsam da ozamanlar therapy hastası bi insan değildik kaçırdık o gemiyi. | 2005'te gelmişlerdi.Hatta Yüxexes'in 3.sayısında röportajları da vardır. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
|