Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Faith No More & Peeping Tom
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Faith No More & Peeping Tom
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Prş 23.08.2007 17:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

real thing kadrosu olacak tabii ki Smile
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Spacetimereality

MesajTarih: Pts 24.09.2007 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daha asırlar falan geçmedi, çok değil, daha bir 10 sene önce MTV'nin bangır bangır FNM yayınladığına inanabiliyor musunuz arkadaşlar? Kalite çok düştü çok...
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pts 24.09.2007 12:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nie canım tokio hotel var canavar gibi Smile
bir_kereye_mahsus

MesajTarih: Pts 24.09.2007 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bir Faith No More heyranlığı başladı ki şu naçiz bünyemde, bu şekilde sürüp gitmesini gönülden diliyorum... Album of the Year kasedini de edindim.. Üçte üç yaptım!
Spacetimereality

MesajTarih: Pts 24.09.2007 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MYLIFEMYWIFE demiş ki:
nie canım tokio hotel var canavar gibi Smile

Eskiden de Hanson vardı... Mmmbop Smile Patton devamlı sahnede dalga geçerdi. Neyse, konudan sapmayalım.

Jim Martin, Metallica'dan merhum Cliff Burton'ın lisede sınıf arkadaşıydı.. FNM ilk albümünden önce uzun süre gitarist arayıp bulamayınca kankaları Cliff'i arayıp yardım istediler, o da Jim'i önerdi.
Başa dön
Spacetimereality

MesajTarih: Pts 24.09.2007 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

freebird demiş ki:
Comedy Central showunda Epic`i canli soyluyorlar onu izliyorum ama nasil bir performans, Mike Patton ise tam deli alisildigi gibi deliligin siniri yok herifte, dondurmaci kiyafetiyle sahneye cikmis.

Ama kliplerden favorim The Last cup of sorrow, klip Sf da 60 lari anlatan bir mekanda geciyor, tam bitecekken kahramanimizin (Patton) arkasindan Mike Bordin elinde levye ile geliyor, tam adamin kafasini dagitacak derken ekinden simit cikartip isiiriyor bende kopuyorum aynen.

Ekleme ve düzeltme yapiim biraz Smile ,
1- Mike Patton sahneye öyle çıkarken Mr Bungle elemanları da altta kalmamış, sahneye sırasıyla liseli kız, itfaiyeci ve elinde kepçeli aşçı şeklinde de çıkmışlardı.
2- Last Cup of Sorrow Alfred Hitchcock'un Vertigo filmine gönderme. Film de süperdir, tavsiye ederim.
3- Bordin levyeyle değil orakla geliyor Smile
4- Simit değil elma çıkarıyor Smile
en azından ben öyle hatırlıyorum
Başa dön
Spacetimereality

MesajTarih: Pts 24.09.2007 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu heriflerin manyak olduğuna bir diğer kanıt göstereyim... Bakın şarkının başında ne çalıyorlar Smile
http://www.youtube.com/watch?v=4J-9k13zWLQ&mode=related&search=
Evet evet, yanlış duymuyorsunuz, Take That!
bir_kereye_mahsus

MesajTarih: Sal 25.09.2007 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu link de naçizane bu adamların/amcaların aşmışlığına bir örnek teşkil etmektedir efenim... Genç yaşta mezara koydular, öldürürdüler beni.. Hayatımı kararttılar.. Dalga geçmiyorum, yok böyle bir performans yahu.. Söyleyen adam Mike Patton'un ta kendisi değil mi? Rolling Eyes http://www.youtube.com/watch?v=DhIMf61NeB8
Spacetimereality

MesajTarih: Çrş 26.09.2007 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Programına FNM'u konuk edenlerin hazin sonu Smile
http://www.youtube.com/watch?v=w0ZL-VpDnos&mode=related&search=
bir_kereye_mahsus

MesajTarih: Çrş 10.10.2007 1:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yıllar önce ekşisözlük internet sitesinde, yazarların progressive rock ile ilgili neler yazdıklarını merak edip derhal okumaya başladığımda ta o zamanlardan beri dikkatimi çeken ama pek de önemsemediğim bir yazı geçtiğimiz aylarda yine dikkatimi çekti...

Ama bu sefer sebep farklıydı. Faith No More'u yeni yeni tanıyordum ve aklıma hemen o yazı (siz buna entry diyorsunuz) geliverdi. İşte bahsettiğim o yazı şu an hala sözlükte duruyor ve bu yazıyı yazarı -sanırım ısrarla ya da albümü çok sevdiğinden dolayı- hala silmemiş...

O zaman -yanlış hatırlamıyorsam- bu yazı 25. sırada değildi tabii ama şimdi 25. sırada yer almakta. Buraya yazardım ama gerek yok.. Ekşi Sözlükün başlık çubuğuna progressive rock yazın ve 25. sıradaki yazıyı okuyun derim... Bahsedilen albüm benim dinlediğim ilk FNM albümüdür Razz ...
illnino

MesajTarih: Cmt 17.11.2007 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daha önceleri pek ilgilendiğim bir grup değildi FNM.
Dinlemeye başladım,hasta oldum resmen. Bağımlılık yapıyor. 'ANGEL DUST' albümü hele süper. Mike Patton'a neden 'deli' denildiğini anlamaya başladım. Smile
bir_kereye_mahsus

MesajTarih: Cmt 17.11.2007 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Şahsımın da daha düne kadar ismini bile duymadığı bir gruptu 'Faith No More = (Fatih Yok Artık Smile )' ama zemanla alıştık ve heyranı bile olduk adamların Smile . Fanlık ile heyranlığı karıştırmamak lazım Wink .

"Angel Dust" ı memleketimizde henüz bulamadım Sad . Bu saatten sonra da bulabileceğimi zannetmiyorum. 'Angel Dust' ı dinleyenler diğer FNM albümlerine göre bu albümü nedense daha çok övüyorlar. İnsanın dibini düşürüyorsunuz yahu..

Kasetçimizde, grubun ilk albümünün kasedi var ama alsam mı almasam mı diye hala muallaktayım Confused . 'Album of the Year' da enfes bir albüm. Naçizane tavsiye edilir Smile .
MYLIFEMYWIFE

MesajTarih: Pts 19.11.2007 0:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

3 haftadır her gün işyerinde 3 saat dinliyorum, ilaç gibi geliyor, birleşseler keşke:(
disturbed_one

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 4:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Billy Gould ya,gerçekten etkileyici...Ne Flea,ne Les Claypool.Adam insanı bas gitara başlatabilecek kadar etkileyici çalıyor.

King For A Day,Fool For A Life Time da harbiden ayak kaydıran bir albüm.Mike Patton'ın vokal tarzı çok özgün.Ama bir o kadar kişi de adamı taklit etmeye çalışıyor.Faith no More dinlemeye başladıktan sonra bunu farkettim.En yakın zamanda Angel Dust'ı da dinleyeceğim.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız