| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
XFraNticX

|
Tarih: Cum 11.05.2007 7:10 Mesaj konusu: |
|
|
Kabul etmeliyiz ki argo hayatımızın parçası oluyor gerektiği yerlerde.Bunun müziğe yansıması da doğal bence.Tabi ki küfüre ihtiyac duymadan bunun göstereceği etkide sözler bulunması daha güzel olurdu.Zaten sanatçının işi de bu değil midir?Direk söylemek yerine süsleyerek,ima ederek anlatmaz mı istediğini? _________________ The pain always returns...Yesterday s smiles is tomorrow s tears. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kutaycelik

|
Tarih: Pzr 13.05.2007 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
| küfür ediceksen punk yapıcaksın kardeşim...diğer türlere gittiğini söyleyemem , denesenize böğürerek aq demeyi haha gerçekten komik bir hal alıyo cidden bi deneyin... |
|
| Başa dön |
|
 |
bado66

|
Tarih: Pts 14.05.2007 12:22 Mesaj konusu: |
|
|
Metalci duruşu başlığında yazdığım gibi rock da bazı şeyler tamamıyla simgeseldir. Bazı şeylere karşı çıkışın eleştirisi niteliğindedir. Küfür de öyle olmalı! Toplumun saf geleklerini kendi çıkarlarına alet eden politikacılara karşı olmalı. Başörtüsünü suistimal eden tipler mesela ! Arkadaşına küfür etmek rockçuluk değildir bence. Hanzoluktur... |
|
| Başa dön |
|
 |
soulmover

Kayıt: Jun 04, 2006 Mesajlar: 71 Nerden: Henderson, Kentucky
|
Tarih: Pts 14.05.2007 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
| bado66 demiş ki: | Metalci duruşu başlığında yazdığım gibi rock da bazı şeyler tamamıyla simgeseldir. Bazı şeylere karşı çıkışın eleştirisi niteliğindedir. Küfür de öyle olmalı! Toplumun saf geleklerini kendi çıkarlarına alet eden politikacılara karşı olmalı. Başörtüsünü suistimal eden tipler mesela ! Arkadaşına küfür etmek rockçuluk değildir bence. Hanzoluktur... |
Evet biz yaptik oyle bi sarki: http://www.esnips.com/doc/e0fb8cde-caf5-46ca-a336-ce36df38caa3/AKP _________________ www.myspace.com/theblairsband
"KILL YOUR TELEVISION!" |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz_girl

|
Tarih: Sal 19.06.2007 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
Ya bence küfür yeri gelince duyguları çok güzel yansıtabiliyor. Ama bazen o kadar sıradan oluyor ki nefret etmemek ya da o küfredene küfretmemek elde değil örneğin rashit_dinazor nefret ediyorum o şarkıdan kesinlikle sırf ilgi çekmek için yapılmış bence  _________________ sahte gülüşlerimiz, solgun karelerde hayat bulsun diye fotoğraf çektiririz! Gülümse ışıklara! haydi.. ___
Bana asla emir vermeyin! Her emir, özgürlüğün suratında patlayan bir tokattır!
Anarşistler özgürdür, emir verilmez! |
|
| Başa dön |
|
 |
hayko-vampir

Kayıt: Jul 19, 2008 Mesajlar: 120 Nerden: haykonun olduğu her yerde
|
Tarih: Pzr 20.07.2008 23:38 Mesaj konusu: |
|
|
| ben rockta küfür duymadım ama eğer küfürlü söylüyorlarsa gerçektende o bir rock yapıyor diyemem küfür diyince aklıma :rap geliyor |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pts 21.07.2008 1:47 Mesaj konusu: |
|
|
"Senden nefret ediyorum","sikt.r git gelme bir daha","Bana ne yapacağımı söyleme ib.e" gibi söylemleri olan nu-metal gruplarının birçoğundan nefret ediyorum.Özellikle Linkin Park'ın One Step Closer'ın ortasında "Shut up when I'm talking to you" diye haykırması harbiden komiktir. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Pts 21.07.2008 9:00 Mesaj konusu: |
|
|
| disturbed_one demiş ki: | | "Senden nefret ediyorum","sikt.r git gelme bir daha","Bana ne yapacağımı söyleme ib.e" gibi söylemleri olan nu-metal gruplarının birçoğundan nefret ediyorum.Özellikle Linkin Park'ın One Step Closer'ın ortasında "Shut up when I'm talking to you" diye haykırması harbiden komiktir. |
Genç onlar,asilik var şimdi,bir iki seneye düzelirler."What Have I Done" diye geziyorlar şimdi,bak...  _________________ Enslaved Blog...At tragic heights,she hangs from the sky,a requiem played,in a broken heart... Moonspell/At Tragic Heights |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pts 21.07.2008 15:13 Mesaj konusu: |
|
|
| kingofloss__ demiş ki: | | disturbed_one demiş ki: | | "Senden nefret ediyorum","sikt.r git gelme bir daha","Bana ne yapacağımı söyleme ib.e" gibi söylemleri olan nu-metal gruplarının birçoğundan nefret ediyorum.Özellikle Linkin Park'ın One Step Closer'ın ortasında "Shut up when I'm talking to you" diye haykırması harbiden komiktir. |
Genç onlar,asilik var şimdi,bir iki seneye düzelirler."What Have I Done" diye geziyorlar şimdi,bak...  | Zaten Linkin Park başlığına da yazdım.Harbiden biz de bir zamanlar asiydik.Ama yıllar geçse de böyle kalanlar var maalesef.En çok onlara acıyorum.Belli bir çerçevenin dışına çıkamayanlar. _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
rocknsebo

|
Tarih: Prş 14.08.2008 22:37 Mesaj konusu: |
|
|
Rock müzikte küfür olması kadar doğal bişey yok.Rock müzik zaten duyguların vs vs sert bi şekilde dışarıya vurulmasıdır.Gayet normal. _________________ Belirsizim Takip Edemezsin,Bulutların Üzerindeyim,Havada Geziniyorum.Benim Neyi İstediğimi Bilemezsin.Boşuna Uğraşma Beni ASLA ama ASLA Çözemezsin!!!
www.ıcedearth-tr.com |
|
| Başa dön |
|
 |
666_fix_666

|
Tarih: Pts 08.09.2008 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
WALLA rock da küfür gerektigi yerde tamam ama mokunu cıkarmanın anlamı yok ben ce  |
|
| Başa dön |
|
 |
salom

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 2:35 Mesaj konusu: |
|
|
abartip bokunu çıkarmadıkça iyidir bencede..kivaminda olsun canimi yesin..ana avrat girmesin =) _________________ Blahh Blahh!!
Take...This...Away.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|