Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - rockta küfür?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

rockta küfür?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
XFraNticX

MesajTarih: Cum 11.05.2007 7:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kabul etmeliyiz ki argo hayatımızın parçası oluyor gerektiği yerlerde.Bunun müziğe yansıması da doğal bence.Tabi ki küfüre ihtiyac duymadan bunun göstereceği etkide sözler bulunması daha güzel olurdu.Zaten sanatçının işi de bu değil midir?Direk söylemek yerine süsleyerek,ima ederek anlatmaz mı istediğini?
kutaycelik

MesajTarih: Pzr 13.05.2007 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

küfür ediceksen punk yapıcaksın kardeşim...diğer türlere gittiğini söyleyemem , denesenize böğürerek aq demeyi haha gerçekten komik bir hal alıyo cidden bi deneyin...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bado66

MesajTarih: Pts 14.05.2007 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Metalci duruşu başlığında yazdığım gibi rock da bazı şeyler tamamıyla simgeseldir. Bazı şeylere karşı çıkışın eleştirisi niteliğindedir. Küfür de öyle olmalı! Toplumun saf geleklerini kendi çıkarlarına alet eden politikacılara karşı olmalı. Başörtüsünü suistimal eden tipler mesela ! Arkadaşına küfür etmek rockçuluk değildir bence. Hanzoluktur...Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
soulmover

MesajTarih: Pts 14.05.2007 14:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bado66 demiş ki:
Metalci duruşu başlığında yazdığım gibi rock da bazı şeyler tamamıyla simgeseldir. Bazı şeylere karşı çıkışın eleştirisi niteliğindedir. Küfür de öyle olmalı! Toplumun saf geleklerini kendi çıkarlarına alet eden politikacılara karşı olmalı. Başörtüsünü suistimal eden tipler mesela ! Arkadaşına küfür etmek rockçuluk değildir bence. Hanzoluktur...Smile

Evet biz yaptik oyle bi sarki: http://www.esnips.com/doc/e0fb8cde-caf5-46ca-a336-ce36df38caa3/AKP
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
buzz_girl

MesajTarih: Sal 19.06.2007 22:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya bence küfür yeri gelince duyguları çok güzel yansıtabiliyor. Ama bazen o kadar sıradan oluyor ki nefret etmemek ya da o küfredene küfretmemek elde değil Very Happy örneğin rashit_dinazor nefret ediyorum o şarkıdan kesinlikle sırf ilgi çekmek için yapılmış bence Wink
Başa dön
hayko-vampir

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben rockta küfür duymadım ama eğer küfürlü söylüyorlarsa gerçektende o bir rock yapıyor diyemem küfür diyince aklıma :rap geliyor
Başa dön
disturbed_one

MesajTarih: Pts 21.07.2008 1:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

"Senden nefret ediyorum","sikt.r git gelme bir daha","Bana ne yapacağımı söyleme ib.e" gibi söylemleri olan nu-metal gruplarının birçoğundan nefret ediyorum.Özellikle Linkin Park'ın One Step Closer'ın ortasında "Shut up when I'm talking to you" diye haykırması harbiden komiktir.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kingofloss__

MesajTarih: Pts 21.07.2008 9:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

disturbed_one demiş ki:
"Senden nefret ediyorum","sikt.r git gelme bir daha","Bana ne yapacağımı söyleme ib.e" gibi söylemleri olan nu-metal gruplarının birçoğundan nefret ediyorum.Özellikle Linkin Park'ın One Step Closer'ın ortasında "Shut up when I'm talking to you" diye haykırması harbiden komiktir.

Genç onlar,asilik var şimdi,bir iki seneye düzelirler."What Have I Done" diye geziyorlar şimdi,bak... Laughing
disturbed_one

MesajTarih: Pts 21.07.2008 15:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kingofloss__ demiş ki:
disturbed_one demiş ki:

Genç onlar,asilik var şimdi,bir iki seneye düzelirler."What Have I Done" diye geziyorlar şimdi,bak... Laughing
Zaten Linkin Park başlığına da yazdım.Harbiden biz de bir zamanlar asiydik.Ama yıllar geçse de böyle kalanlar var maalesef.En çok onlara acıyorum.Belli bir çerçevenin dışına çıkamayanlar.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
rocknsebo

MesajTarih: Prş 14.08.2008 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rock müzikte küfür olması kadar doğal bişey yok.Rock müzik zaten duyguların vs vs sert bi şekilde dışarıya vurulmasıdır.Gayet normal.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
666_fix_666

MesajTarih: Pts 08.09.2008 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

WALLA rock da küfür gerektigi yerde tamam ama mokunu cıkarmanın anlamı yok ben ce kararsız
Başa dön
salom

MesajTarih: Çrş 10.09.2008 2:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

abartip bokunu çıkarmadıkça iyidir bencede..kivaminda olsun canimi yesin..ana avrat girmesin =)
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
dark_and_shadow

MesajTarih: Çrş 08.10.2008 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kesinlikle bazen gerçekten küfür gerekiyo duygularını ifade etmek için o zaman kullanacaksın ama yukarıda verilen ve tamamen katıldığım rashit dinazor gibi şarkılar dikkat çekmek için yazılan şarkılar ya da punk çıyım lan ben küfür ederim modunda yazılan şarkılar e bunlara karşıyım tabii ki
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Rock Müzik - Genel Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
7. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız