| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
cyberknight

Kayıt: Sep 29, 2003 Mesajlar: 3186 Nerden: AnkarA & DeM , SouliTarY , Anti-Organizasyon
|
Tarih: Sal 10.06.2008 10:40 Mesaj konusu: ANK: Çalıntı müzik aletleri |
|
|
Çoook uzun zamandır forumlara yazmıyordum böyle ve şu şekilde olması da garip ama..............
Olimpos Gölge Bar’daki aletlerim çalınmıştır.2007 Eylül ayından itibaren bir şekilde aşağıdaki aletleri satın alan, satan veya çevresinde bu aletleri yeni almış veya satmış birileri olanlar varsa insanlık namına bize bildirirseniz çok ama çok sevinirim. ÖZELLİKLE Antalya, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere diğer tüm illerde yardımcı olacak arkadaşların yardımlarını bekliyoruz. Bazı aletler benim için gerçekten aşırı derecede manevi değer taşıyor...
1)Digitech Vx400 vokal efekt aleti
2)Line 6 AM-4 analog amfi simülatörü (kutusuyla)
3)Shure SM58 swtich’li mikrofon
4)10 paket 0.10 Zakk Wylde signature gitar teli.
5)Yamaha Dijital Tuner
6)Yamaha Magic Stomp gitar efekt aleti (kutusuyla)
7)Behringer Ultra-g DI-box (kutusuyla)
8)Bad Horsie-2 Wah pedalı
9)Behringer Akustik gitar simülatör pedalı (kutusuyla)
10)Nota Sehpası (koruyucusu ile)
11)DeM’in brandası
12)Haki yeşil Slazenger dağcı çantası
13)Washburn mg-44 elektro gitar (siyah renkli,beyaz pickguardı var,sarı 14)klavye,joe satriani signature gitar askılı)
15)Markasını hatırlamadığım 1 mikser ve 2 adet stereo jack
16)Bir sürü gitar jackı ve minik jacklar
17)Mavi renk stagg marka tef
18)Tribal planet marka bordo renk elektro gitar case’i
19)Hercules marka katlanabilir sarı-siyah renk gitar standı
20)Crate 60 watt elektro gitar amfisi
ve hatırlayamadığım bir sürü şey...
Bana ulaşmak için;
msn adresim: demorthem@yahoo.com
veya özel mesaj yoluyla veya buradan ulaşabilirsiniz...
İlgilecenekler için şimdiden çok teşekkürler...
...SEVgiler&SAYgılar... _________________ Sonuna kadar her şey ya da hiçbir şey!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Reeve

|
Tarih: Sal 10.06.2008 10:42 Mesaj konusu: |
|
|
baya bisey gitmis goktug cok gecmis olsun.. polise tasincak cinsten bu _________________
Guncel: 22 Kasim. |
|
| Başa dön |
|
 |
assault

|
Tarih: Sal 10.06.2008 11:14 Mesaj konusu: |
|
|
Keşke zamanında gerekli mudaheleyi yapsaymışsın.
bayaa geç kalınmış gibi geldi  _________________ Hayat tekdüze değil... |
|
| Başa dön |
|
 |
srv999

|
Tarih: Sal 10.06.2008 11:43 Mesaj konusu: |
|
|
Hocam yuhhhhh
bu kadar alet çalınırken sen neredeydin. adam bunu kamyonetle falan çalmıştır. hatta bir kaç kişidirler.
organize işler bunlar....... |
|
| Başa dön |
|
 |
Hellhound "Alım & Satım" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
cyberknight

Kayıt: Sep 29, 2003 Mesajlar: 3186 Nerden: AnkarA & DeM , SouliTarY , Anti-Organizasyon
|
Tarih: Sal 10.06.2008 13:27 Mesaj konusu: |
|
|
Bu olay şöyle gerçekleşti aslında arkadaşlar...2007 yazında DeM ile yaklaşık 2 ay boyunca Olimpos'ta sahne aldık.Ankara ile Olimpos Gölge Bar'ın işletmecisi&tonmaisteri VEDAT BEY ve orda çalışan bir barmen arkadaşımız BURAK -ki kendileriyle çok çok iyiydik o zaman- dönüşte benim aşırı derecede eşyam olduğu için müzik aletlerini biz gelirken hafta içi getiririz dediler. Sürekli çünkü Antalya-Ankara arası gidip geliyorlardı falan filan. Ben de tamam çok iyi olur dedim. Ama sonra geciktirdikçe geciktirdiler. İşletmeci döndü ama barmen arkadaş ordaydı o getirir dedim sonra o da ordan bi kargaşa ile gitmiş. Neyse ben sürekli aletlerim ne oldu ne oldu derken tamam getireceğiz güvendeler bilmem ne diye ben oyalandım. en son tekrar Aralık ayında oraya gittiğimizde işletmenin bile değiştiğini öğrendim ve tabi ki benim aletlerden eser yoktu ortada. Adamları arayıp sorduğumda hallederiz gibisinden cevap verildi yine bana ve böyle böyle derken benim aletler uçtu gitti. 1-2 zanlı var gibi ama birisi askerde ve diğeri de nasıl ispatlanır bilmiyorum. Benim aletlerimin çalınmasındaki ve gecikmemdeki nedenler bu işletmeci ve barmen arkadaştı. Ben de atlayıp Olimpos'a gidemezdim haliyle...
İşin komiği bu hırsız arkadaşlar komik gelecek size ama çoraplarıma kadar silip süpürmüşler =
Baktım artık yapacak bir şey yok şansımı deneyeyim dedim belki birisi çıkar bir şeyler söylenir...
KISACASI kimseye güvenmeyeceksiniz...Yüzünüze gülüp sonrasında .ok yiyen insanlar bunlar...Aletlerle alakalı VEDAT BEY de ne bir çaba ne bir telafi hiç bir şeye girişmedi...Saygılarımı iletiyorum kendisine de... _________________ Sonuna kadar her şey ya da hiçbir şey!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
erginnn

Kayıt: Sep 19, 2007 Mesajlar: 343 Nerden: Ank. üni : Mağara adamı
|
Tarih: Prş 12.06.2008 8:13 Mesaj konusu: |
|
|
Güvenmiceksin evet... _________________ Dinle : www.myspace.com/erginkrc
|
| Başa dön |
|
 |
erdem187

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 19:54 Mesaj konusu: |
|
|
Geçmiş olsun _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
studio_adan_zye

|
Tarih: Çrş 18.06.2008 19:58 Mesaj konusu: |
|
|
büyük geçmiş olsun göktuğ...bu aralar baya bir arttı bu tarz olaylar yakın zamanda benimde bi kaç ekipmanım gitti.....umarım kısa zamanda ekipmlarını yada bunları yapanları bulursun...tekrar geçmiş olsun _________________ Konser ve organizasyonlara Amfi...Zil....Zil standı ve Twin pedal Verilir |
|
| Başa dön |
|
 |
matt_living

|
Tarih: Sal 24.06.2008 13:52 Mesaj konusu: |
|
|
Göktuğ abi çok geçmiş olsun çok kötü bir olay yaw
 _________________ Mügeee
My Photography==> www.myspace.com/ogunfanmuge |
|
| Başa dön |
|
 |
iron_cobraa

|
Tarih: Çrş 25.06.2008 9:05 Mesaj konusu: |
|
|
| çok geçmiş olsun.. |
|
| Başa dön |
|
 |
end_of_beginning

|
Tarih: Cum 04.07.2008 18:35 Mesaj konusu: |
|
|
hocam izlemiştim ya sizi olimposta, geçmiş olsun ya çok üzüldüm.... _________________ Cort EVL-K6+POD X3+Marshall AVT-50 |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Prş 10.07.2008 1:19 Mesaj konusu: |
|
|
ohaa.. gecmis olsun goktug, fazlasiyla uzuldum ve sinirlendim. aklima aldim aletleri, olur ki gorursem aninda haberdar ederim. layigiyla bi kufur de etmek istiyorum alenen..
tekrar buyuk gecmis olsun, umut ediyorum ki kisa surede ya telafi eder elemanlar ya da bulursun,kavusursun. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
aLeXi_666

|
Tarih: Pts 21.07.2008 16:34 Mesaj konusu: |
|
|
Abi nolmuş ole yaw Servet gitmiş. Çok kötü içim cızladı walla kimsenin başına gelmesin. Ne şerefsizler varmış  |
|
| Başa dön |
|
 |
TheBluesInMySoul

|
Tarih: Pts 21.07.2008 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
hocam kimin çaldığının bir önemi yok,kimin sorumluluğunun altında olduğunun önemi var bana kalırsa,sana ok diyenlere soracaksın,sıkıştıracaksın..gerçi o kadar yüzsüz insanlar var ki..lanet olsun boşver dedirtiyorlar insana..
geçmiş olsun,umarım aletlerinin bir kısmını bulursun,bulamadıklarınının da daha iyisini alman dileğiyle.. |
|
| Başa dön |
|
 |
WaRRioR

|
Tarih: Prş 24.07.2008 20:15 Mesaj konusu: |
|
|
Bu adaMları YakalaYıp analarını si..... meli dostum sen bu adamlara nasıL sabreDip o kadaR beKleDiN
karşıma çekkar çıkmaz girerdim bun ibnelere |
|
| Başa dön |
|
 |
cyberknight

|
Tarih: Prş 07.08.2008 18:42 Mesaj konusu: |
|
|
Aslında bu aletler içinde en çok ve en çok elektro gitarımı bulmak istiyorum...Washburn MG-44 siyah renkli beyaz pickguard'lı...Benim ilk elektro gitarımdı ve hakkaten getirene ne bileyim bi güzellik bile yaparım o kadar değerlidir benim için...
İlgilenenlere ve mesaj atanlara çok teşekkürler... _________________ Sonuna kadar her şey ya da hiçbir şey!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
unknownsong

|
Tarih: Sal 19.08.2008 22:44 Mesaj konusu: |
|
|
"müşterilerimin güvenini kaybedeceğime para kaybetmeyi tercih ederim"
demiş ya biri, alakası yok bu konuyla ama güven olayının nelere yol açtığını görüyoruz.
Geçmiş olsun.. |
|
| Başa dön |
|
 |
era26

|
Tarih: Prş 21.08.2008 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
çok büyük geçmiş olsun dostum kaybın büyük _________________ (_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے |
|
| Başa dön |
|
 |
Zalimus

|
Tarih: Pts 15.09.2008 15:39 Mesaj konusu: |
|
|
| Geçmiş olsun akrdeş de sen savcılığagittin mi bu hususta? Eğer gitmediysen hemen git, Zanlıları bildir bence |
|
| Başa dön |
|
 |
|