Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - grup kurmak isteyen davulcu tekirdağ/çorlu
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

grup kurmak isteyen davulcu tekirdağ/çorlu

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
scandal

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 20:52    Mesaj konusu: grup kurmak isteyen davulcu tekirdağ/çorlu Alıntıyla Cevap Ver

mrb arkadaşlar eğer grup kurmak isteyen arkadaşlar varsa tanışıp değerlendirelim bu gurupta öncelik kardeşliğe dayalı olması ve birlikte bişeyler başarmak ben ayrıca kayıt mix mastering konusunda prof. bilgiye sahibim(ses kayıt ve ses düzenleme) ve bu konudada profesıonal kayıt imkanı her türlü ortama bulabilirim buna web siteside dahil tekirdağ çorluda ikamet ediyorum gurup kurmak isteyen arkadaşlarla oturup bu konuyu ve tarzı belirliye biliriz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ThE_MaFFicK

MesajTarih: Prş 24.07.2008 15:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba
anladığım kadarıyla davulcusun..
biz silivride oturuyoruz solo ve ritm gitarımız var bas da var tam olmasada :]
bir demo albüm yaptık piseriff.com dan bakabilirsin..
davulcumuz yok bizde davulcu arıyorduk..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
scandal

MesajTarih: Cum 25.07.2008 20:35    Mesaj konusu: :) Alıntıyla Cevap Ver

evet sizi dinledim .)
birincisi eğer kayıt yaparsak bunlar gertçekten çok güzel olcak emin olun buy konuda aranjorlük tecrübem var ikinci tabi bunda öncelik kaynaşmak ve diğeride ne tarzda yapcağımız tam olarak bunda çünkü davul kolay iş deil yani ben provaları uzun tutmamız lazım çünkü uyum sorunu yaşanmasın tabi ben çok profesyonelde deilim normal bi davulcuyum ama geleceğe bakıyom yani hep birlikte ilerlicez zamanla professıonal olabiliriz bunda hırsda var .sahneye çıkcak kapasitemde var oda sorun deil. ve grup olarakta birbirimize fedakarlık yapmamız lazım dr.scandal@hotmail .com burda konuşabiliriz:)
Başa dön
ThE_MaFFicK

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tamam usta ekledim konuşalım..
ben çalışıyorum ondan her zaman online olmayabilirim
ama haftaya sabahçıyım akşamları net e girerim hep..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
scandal

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 23:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

oky
dostum konuşalım sevinirim
Başa dön
scandal

MesajTarih: Pts 28.07.2008 19:47    Mesaj konusu: e Alıntıyla Cevap Ver

slm dostum numaram 0554 739 90 10 numaramı alınca mesaj atarsan sevinirim ben ömüzdeki günlerde silivriye gelebilirim kendine ii bak
Başa dön
scandal

MesajTarih: Pts 28.07.2008 19:47    Mesaj konusu: evet Alıntıyla Cevap Ver

slm dostum numaram 0554 739 90 10 numaramı alınca mesaj atarsan sevinirim ben ömüzdeki günlerde silivriye gelebilirim kendine ii bak
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız