| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
den_nis

|
Tarih: Prş 17.07.2008 20:36 Mesaj konusu: |
|
|
| fenderstrat28 demiş ki: | | den_nis nikli arkadasla takas yaptık..yolladıgı alet dedigi gibi tertemiz di..gercekten guzel bi alısveriş oldu..kendisine guvenebilirsiniz... |
fenderstrat28 arkadaşa da güvenebilirsiniz.. Alışveriş güvrnli şekilde gerçekleşti..
Teşekkürler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Banshee

|
Tarih: Prş 17.07.2008 20:44 Mesaj konusu: |
|
|
| ManyaxTheLost demiş ki: | | Banshee nickli Arda AKYILDIZ ile alış-veriş yaptık. Alacağım dedi, aynı gün içinde msnde konuşurken gece 2.30'da havale yaptı. Sabah para elimdeydi.. Çok hızlı ve kararlı bir insan, kesinlikle yormuyor. Büyük bir memnuniyet duydum. |
Aynı şekilde ManyaxTheLost pedalı zamanında kargoladı son derece memnun kaldım alışverişten, içiniz rahat bi şekilde alış veriş yapabilirsiniz kendisinden;) |
|
| Başa dön |
|
 |
MuratOzer

Kayıt: Jul 01, 2008 Mesajlar: 164 Nerden: İstanbul / Tekirdağ
|
Tarih: Prş 17.07.2008 21:44 Mesaj konusu: |
|
|
"soundcheckx" - gökhan ile alışveriş yaptık bugün. kendisi gayet güvenilir bir arkadaş forumda yeni olduğu için önce aleti yollamak istedi kendisi, daha sonra elden yaptık alışverişi ben istanbula gelince. gerçekten cok güzel ilgi gösteriyor teşekkürler kendisine. _________________ OmniaMovens / 2006 |
|
| Başa dön |
|
 |
hummingbird

|
Tarih: Cum 18.07.2008 20:12 Mesaj konusu: |
|
|
şu zamana kadar oldukça fazla alışveriş yaptım forumda. kimseyle bi sorun yaşamadım, ufak gecikmeler dışında. teşekkür ediceğim çok kişi olmalı. fakat eşek ben ilk defa yazıyorum buraya. hatırladıklarımı yazayım. kalanlar kusura bakmasın.
DeePShaDow
ekremfikret
al_capone
level_-_3
fenderstrat28
zetiman
CaglarS
....... |
|
| Başa dön |
|
 |
haplo_trm

|
Tarih: Cum 18.07.2008 22:56 Mesaj konusu: |
|
|
| babazulla dan soft case aldım sağolsun sorun çıkmadı hatta kargoyu karşıladı teşekkür ediyor, kendisine güven konusunda sıkıntı yaşamayacağınızı temin ediyorum efem :d herkese iyi alış-verişler.. |
|
| Başa dön |
|
 |
zafer01

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 13:54 Mesaj konusu: |
|
|
| GuitarsSuck demiş ki: | bu arada prof. satıcı olsan dükkanını kapatmazdın heralde. listeledigin ilana da bak bi ne kadar prof. satıcı olduğunu gör.
sizler sizin gibiler beni aranızda barındırmayın lütfen. ayrıca nasıl müzisyen olunacagını sizden ögrenecek değilim.
agabeyin bana sattığı gitar 1 sene bakımsız bir şekilde rafta beklemiş. biridge ve burguları pas tutmuş bir şekilde elime geldi. bir de vurugu var jak girişinin orda. 2 tane de teli değişmiş ama ben hiç çalınmamış sanıyordum.
allahtan ent. sap ayarında bi sorun yok
bu arada yalova ne burda anlamadım ben aydında oturuyorum:D agabeyim de antalya güzelyalıda yanlış hatırlamıyorsam çünkü parasını ordan aldı |
Asıl şerefsizliği yapan sensin.Madem ki gitar da sorun var dı geri yollasaydın.Ben son tel de sana azıcık onurun varsa bakiyeyi söz verdiğin gibi yolla dedim,yarın yollayacağım dedin ama yine yalancı çıktın.Demek ki onurun yokmuş.Ben bu siteden bir çok müzisyen arkadaşlara bir çok ürün sattım ve tek pişmanlık dahi duymadım.Baştan sona olayı çarpıtmışsın ve yalan söylüyorsun.Seni kaç kez aradım gitarı teslim aldıktan sonra da,hatta birinde de denizdeyim yarın çarşıya indiğimde yollayacağım dedin yine fıs çıktın.Suç sen de değil senin gibi ne idüğü belirsiz tipe eksik para ile gitar yollayan ben de.Neymiş.. öğlen vakitlerinde arıyormuşum.Bana borcun var ve seni sana özel bir saatte mi aramalıydım.Madem ki müsait olmuyordun müsait olduğun da bana dönseydin.Ama paranın üzerine yatmaya karar verdiğin için başka saatlerde de korkundan açamadın.Ne zaman ki yine öğle saati başka tel den aradım o zaman ikinci çalışta açıverdin.Sayfayı değiştırdiğimi söylüyorsun bir de utanmadan.Ben 30 ytl için senin gibi takla atmam.Evet ben profesyonel satıcıyım,Adana ve Mersinde ki 4 şubeden birini kapattım.Senin hayatın boyunca 1 ya da 2 gitarın olabilir ama ben her gün ortalama 10 gitar satarım.Bazısına evrak dahi düzenlemem ve getirip söz verdikleri tarihte ödeme yaparlar.Senin gibi yalana tenezzül etmezler üç kuruş için.Neyse sözün özü beim ilan sayfama bakanlar ve benden alet alanlar ne kadar titiz olduğumu çok iyi bilirler.Hem ben neden Antalyadayım diyeyim ki?Sayfamın başlığında bile Adana yazılı.Çarpacaktın gitarı erken yollasaydım.Bu msj ı okuyan arkadaşlara da bir çift sözüm var.Sakın ha sakın iyice tanımadığınız insanlara bakiyeli ürün yollamayın.Kişiliğinden eminseniz yolllayın.Sonra bu tip gibi 30 ytl yerine üstüne üstlük bir sürü mavra dinlersiniz ve paranız uçar. _________________ Bir Aslan asla kuş kovalamaz..(Çeçen Atasözü.)
http://www.turkrock.com/ftopic93724.html |
|
| Başa dön |
|
 |
zafer01

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 14:11 Mesaj konusu: |
|
|
| GuitarsSuck demiş ki: | bu arada prof. satıcı olsan dükkanını kapatmazdın heralde. listeledigin ilana da bak bi ne kadar prof. satıcı olduğunu gör.
sizler sizin gibiler beni aranızda barındırmayın lütfen. ayrıca nasıl müzisyen olunacagını sizden ögrenecek değilim.
agabeyin bana sattığı gitar 1 sene bakımsız bir şekilde rafta beklemiş. biridge ve burguları pas tutmuş bir şekilde elime geldi. bir de vurugu var jak girişinin orda. 2 tane de teli değişmiş ama ben hiç çalınmamış sanıyordum.
bu arada yalova ne burda anlamadım ben aydında oturuyorum:D agabeyim de antalya güzelyalıda yanlış hatırlamıyorsam çünkü parasını ordan aldı |
Bu arada çok dürüst birisi olsaydın siteden atılmazdın.Bu tipler böyle sitelere yakışmıyor,bunları hemen deşifre edelim ve başkalarına da üçkağıt yapmasınlar.Batan para üç kuruşta olsa bir emek karşılığın da ve günümüz de çok zor kazanılıyor... _________________ Bir Aslan asla kuş kovalamaz..(Çeçen Atasözü.)
|
| Başa dön |
|
 |
The-DeathLeSs Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 19.07.2008 22:00 Mesaj konusu: |
|
|
| zafer01 demiş ki: | | GuitarsSuck demiş ki: | bu arada prof. satıcı olsan dükkanını kapatmazdın heralde. listeledigin ilana da bak bi ne kadar prof. satıcı olduğunu gör.
Bu arada çok dürüst birisi olsaydın siteden atılmazdın.Bu tipler böyle sitelere yakışmıyor,bunları hemen deşifre edelim ve başkalarına da üçkağıt yapmasınlar.Batan para üç kuruşta olsa bir emek karşılığın da ve günümüz de çok zor kazanılıyor... |
geçmiş olsun 30milyon az bi miktar olabilir ama neden bi şerefsize gitsinki? eğer dediklerinn tamamı doğruysa ki bence doru boşver takma artık allahından bulur elbet ilahi adalet var bugun 30 milyona yatar yarın anasından babasından karısından çıkar. _________________ Hepsi 1 - Hepsi Haktan..
Satılık İBANEZ s470 KORE
http://turkrock.com/ftopic92167.html
Kargo ile alışverişte 2 referans =D
sbd983 -> Ankaraya Cortz42 yollandı
holzeminster -> Kayseriye kelepir fiyata wg580 gitti:D |
|
| Başa dön |
|
 |
symbolc99

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 21:23 Mesaj konusu: |
|
|
buzzgibi nickli tuncay ile alısverişim oldu.kendisi gayet duzgun ve durust bi insandır..cok mesgul olmasına ragmen ugrasmıs ve sorunsuz bi alısverise imza atmıstır..thanks dude  _________________ satılık Marshall AVT 50X Hybrid Combo Amfi
http://www.turkrock.com/ftopic97734.html |
|
| Başa dön |
|
 |
crestline

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 22:46 Mesaj konusu: |
|
|
| pinarello demiş ki: | "crestline" kullanıcı isimli Uğur kardeşimizle güzel bir alışveriş yaptık.. Kendisinden EHX metal muff aldım.. Dediği gibi tertemiz ve sorunsuz bir alet.. Hatta pedalı alınca akşama kadar bir yerlerde oturup muhabbet ettik tanıştığıma memnun oldum.. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz kendisine.. Selamlar..
Burak Altıparmak |
Sağol Burak güle güle kullan pedalını.
Bu arada geçenlerde orcun88 nickli arkadaştan Zvex Box of Rock aldım(DE7 üzerine para vererek). Sorunsuz bir alışveriş oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.
Bugün ilahimorluk nickli arkadaşa da Fender Fm65r sattım. O da sorunsuzdu. Kendisine teşekkür ediyor, güle güle kullanmasını diliyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
ebsrepic

|
Tarih: Pts 21.07.2008 2:56 Mesaj konusu: |
|
|
persembe nickli ertuğrul bey le alışverişimiz oldu. kendisine kesinlikle güvenebilirsiniz. _________________ rise of darkness |
|
| Başa dön |
|
 |
persembe

|
Tarih: Pts 21.07.2008 12:45 Mesaj konusu: |
|
|
| ebsrepic demiş ki: | | persembe nickli ertuğrul bey le alışverişimiz oldu. kendisine kesinlikle güvenebilirsiniz. |
aynı şekilde ebsrepic nickli Emre de düzgün bir arkadaşımız. Alışverişten önce aletle ilgili tüm + ve -'leri aktarmıştı dolayısıyla hiç bir sürpriz olmadı. Güvenle alışveriş yapabilirsiniz. _________________ persembe@hotmail.com 505 6480258
Satılık Les Paul Hardcase
http://www.turkrock.com/ftopic95720.html |
|
| Başa dön |
|
 |
zafer01

|
Tarih: Pts 21.07.2008 19:32 Mesaj konusu: |
|
|
| The-DeathLeSs demiş ki: | | zafer01 demiş ki: | | GuitarsSuck demiş ki: | bu arada prof. satıcı olsan dükkanını kapatmazdın heralde. listeledigin ilana da bak bi ne kadar prof. satıcı olduğunu gör.
Bu arada çok dürüst birisi olsaydın siteden atılmazdın.Bu tipler böyle sitelere yakışmıyor,bunları hemen deşifre edelim ve başkalarına da üçkağıt yapmasınlar.Batan para üç kuruşta olsa bir emek karşılığın da ve günümüz de çok zor kazanılıyor... |
geçmiş olsun 30milyon az bi miktar olabilir ama neden bi şerefsize gitsinki? eğer dediklerinn tamamı doğruysa ki bence doru boşver takma artık allahından bulur elbet ilahi adalet var bugun 30 milyona yatar yarın anasından babasından karısından çıkar. |
Sevgili kardeşim,ben de yalan ve abartı asla olmaz ve olamazda.Eksik yazdım ama fazla yazmadım.Biraz dikkat etmeseydim gitarın tamamı gidecekti.Allahtan o gün acilen paraya ihtiyacim vardı da havaleyi almaya gittim de foyası çıktı hemen,yoksa çoğu zaman havalelerin gelip gelmediğine bakmadan aleti kargolarım.Bu bana iyi bir ders oldu.Tepkiniz için de ayrıca teşekkür ederim. _________________ Bir Aslan asla kuş kovalamaz..(Çeçen Atasözü.)
|
| Başa dön |
|
 |
FJan

|
Tarih: Pts 21.07.2008 22:19 Mesaj konusu: |
|
|
| irfanturunc nickli ve isimli arkadaşla vamp 2 alışverişim oldu, kendisi samimi ve dürüst birisi.Teşekkürler tekrardan. |
|
| Başa dön |
|
 |
bakkalgazi

|
Tarih: Sal 22.07.2008 13:43 Mesaj konusu: |
|
|
Emrah abiyle (uranyum238) çok güzel bir alışverişimiz oldu. Ibanez Srx300 aldım kendisinden.Gitarı öyle bi paketlemişki, açarken zorlandım o kadar sağlam yani
Kendisine güvenebilirsiniz gayet kibar bir insan. Ona buradan teşekkür ediyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
ManyaxTheLost

|
|
| Başa dön |
|
 |
pedalist

|
Tarih: Sal 22.07.2008 19:25 Mesaj konusu: |
|
|
yndnrg7321 nickli samet arkadaşımızla karşılıklı pedal takas ettik.
güvenilir birisi.kendisine selamlar buradan _________________ boss dd3 / ibanez ph10/smallstone phaser/boss oc-2/boss ge7/sprıng reverb/digitech digiverb/
boss oc3/behringer uo100/denıo dist/ |
|
| Başa dön |
|
 |
mfikret

|
Tarih: Çrş 23.07.2008 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
"sinan3002" la bir alışveriş yaptık.Pedal takasladık.Güzel bir alışverişti.Teşekkür ediyorum. _________________ satılık RP100A-MANYEtik--gigbag |
|
| Başa dön |
|
 |
melankoli_ltd

Kayıt: May 03, 2006 Mesajlar: 157 Nerden: bi adımlık yerden.
|
Tarih: Prş 24.07.2008 13:58 Mesaj konusu: |
|
|
gaxer30 dan konser bileti aldım , hızlı ve güvenilir temiz bir alışveriş oldu , eyvallah . . .  _________________ ben bir garip rockoğlanım gitarımın yok pedalı varım yoğum distorşındır hiçte sevmem ben delay ı.... |
|
| Başa dön |
|
 |
melody_maker

|
Tarih: Prş 24.07.2008 20:43 Mesaj konusu: |
|
|
| kimin konseriydi?? |
|
| Başa dön |