| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
korn_u17

|
Tarih: Cum 25.07.2008 21:02 Mesaj konusu: satılmıştır silinebilir !! teşekkürler turkrock |
|
|
arkadaşlar washburn dime 36G17 serisi manyetik modifiyeli gitarımı jackson alma isteğimden ötürü satmak istiyorum. Kısaca bahsetmek gerekirse bridge manyetik te seymour duncan sh - 13 dimebag darrell signature manyetiği neck de ise çıkma jackson manyetiği bulunmaktadır. Gitarımı bir çok konserde ve stüdyo çalışmalarında kullanmış olmama rağmen gitar oldukça temizdir herhangi bir kozmetik sorunu veya klavyesel bir sorun bulunmamaktadır. Resim görmek isteyen arkadaşlar msn üzerinden ulaşabilirler alttera@hotmail.com . manyetikleri tanıtmak gerekirse duncan sh - 13 manyetiği riff lerde ve tiz sololarda kullanabileceğiniz gayet güzel tatmin gücü yüksek bir manyetiktir ( özellikle rifflerde ). jackson manyetiği ile de başarılı clean tonlar ve parlak sololarınızda gayet kullanışlıdır.Gitarın yanında orjinal washburn gigbag de vereceğim lütfen pena askı jack kablosu vs isteklerde bulunmayınız . Takas olayına sıcak değilim ancak jackson japon sl3 leri takas düşünebilirim washburn dime + nakit para şeklinde mantıklı bi takas düşünülebilir pedal proccesor vs efektörlerle takas düşünmüyorum...
fiyat olarak manyetik modifiyeli haliyle gitarıma 700 ytl düşünmekteyim ancak manyetikleri istemeyen arkadaşlar da olursa fiyatı 500 ytl üzerinden dikkate alsınlar .. saygılar
En son korn_u17 tarafından Pzr 14.09.2008 0:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
hakanaldemir

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 12:48 Mesaj konusu: |
|
|
gitar cidden cok güzel.klavyesi cok rahat bi gitar.tonunuda cok sewdim.aslında resmini koysan biraz daha ilgi çekebilir..gitar cok temiz üzerinde çizik yok gibi.üzerindeki desen cok tatlı duruyo......bence bi deneyin pişman olmazsınız....
iyi satışlar... _________________ .......................... ...... |
|
| Başa dön |
|
 |
korn_u17

|
|
| Başa dön |
|
 |
hakanaldemir

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 14:41 Mesaj konusu: |
|
|
ah para olsada ben alsam..behiçin orda denemiştim bunu..kamille seni denemiştik 500e werirmisin diye...insallah satılır kardeşş...manyetikleri ayrı ayrı satarmısın? _________________ .......................... ...... |
|
| Başa dön |
|
 |
korn_u17

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
manyetikleri ayrı satmayı düşünmüyorum abi gitarla bütünleşti onlar artık  |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

Kayıt: Mar 21, 2007 Mesajlar: 1116 Nerden: Helsinki. Prag. Bükreş. Atina
|
Tarih: Cmt 26.07.2008 15:11 Mesaj konusu: |
|
|
Selamlar. Bu gitarı bende daha önceleri heves uğruna almak üzereydim ancak sonradan almaktan vazgeçmiştim. Sahibinden veya gittigidiyorda görmüştüm.
İlandaki gitar olsa gerek.
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=543&gid=244#detaytab
"Para olsada ben alsam şeklindeki" yorumlar yüzünden bunu yazma gereği duydum. Nasıl olurda sıfır fiyatından pahalı satılan bir gitar bu denli bir yorumu alır anlamıyorum.
Manyetik modifiyesi en fazla 150 ytl tutar ve sende zaten manyetiksiz olarak 500 üstü düşünüyorum demişsin. Sıfırına göre ne gibi bir avantajı kalacağını bilmek isterim. Kusura bakma epeydir bu tarz yorumlar yazmıyorum ancak bu ilandaki yorumları anlamış değilim. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
hakanaldemir

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 15:43 Mesaj konusu: |
|
|
harbiden uyus haklıymıs
param olmadıgından hiç arastırmadım gitarı.ama gitar 0 gibiydi.ben pahalı bişi sanıyodum..haklısın uyuzz kusura bakma... _________________ .......................... ...... |
|
| Başa dön |
|
 |
metallizm2 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 16:24 Mesaj konusu: |
|
|
| Çok pahalı burdaki fiyat sıfırı zaten 550 ytl |
|
| Başa dön |
|
 |
korn_u17

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 16:41 Mesaj konusu: |
|
|
| uyus kardeş o bahsettiğin ilandaki gitar bu değil sadece turkrock da ve face de ilanım var bu gitara dair. fiyat konusuna gelince denemediğin ve görmediğin bir gitar hakkında bence sıfırı bu kadar şeklinde yoreumlar yapma demekki sıfır kadar temiz kullanılmış.zaten 500 ytl manyetiksiz haliyle fiyatı belirtmemdeki amaç gitarı alacak arkadaşın sıfırı ile kıyaslama yapıp manyetikleri ile almaya teşvikini sağlamaktı. manyetik modifiyesi 150 ytl tutar demişsin o seymour duncan sh - 13 lerin sıfır fiyatlarından ve türkiye de satılmadığı konusunda bilgin olmadığını düşünüyorum yorumuna dayanarak..700 ytl pazarlık marjlı fiyatıdır tabi üzerinden belli bir miktar paarlık yapılarak senin dediğin sölediğin 150 ytl + 500 ytl = 650 ytl sınırına yaklaşacaktır zaten satış fiyatı.pazarlıksız şeklinde bişey yazdığımı hatırlamıyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 16:50 Mesaj konusu: |
|
|
| korn_u17 demiş ki: | | uyus kardeş o bahsettiğin ilandaki gitar bu değil sadece turkrock da ve face de ilanım var bu gitara dair. fiyat konusuna gelince denemediğin ve görmediğin bir gitar hakkında bence sıfırı bu kadar şeklinde yoreumlar yapma demekki sıfır kadar temiz kullanılmış.zaten 500 ytl manyetiksiz haliyle fiyatı belirtmemdeki amaç gitarı alacak arkadaşın sıfırı ile kıyaslama yapıp manyetikleri ile almaya teşvikini sağlamaktı. manyetik modifiyesi 150 ytl tutar demişsin o seymour duncan sh - 13 lerin sıfır fiyatlarından ve türkiye de satılmadığı konusunda bilgin olmadığını düşünüyorum yorumuna dayanarak..700 ytl pazarlık marjlı fiyatıdır tabi üzerinden belli bir miktar paarlık yapılarak senin dediğin sölediğin 150 ytl + 500 ytl = 650 ytl sınırına yaklaşacaktır zaten satış fiyatı.pazarlıksız şeklinde bişey yazdığımı hatırlamıyorum.. |
o gitar. |
|
| Başa dön |
|
 |
korn_u17

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 16:52 Mesaj konusu: |
|
|
| 500 ytl üzeri demedim ayrıca fiyatı 500 ytl üzerinden dikkate alsınlar dedim yani 500 ytl manasında.. |
|
| Başa dön |
|
 |
korn_u17

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 16:53 Mesaj konusu: |
|
|
| metallizm2 demiş ki: | | korn_u17 demiş ki: | | uyus kardeş o bahsettiğin ilandaki gitar bu değil sadece turkrock da ve face de ilanım var bu gitara dair. fiyat konusuna gelince denemediğin ve görmediğin bir gitar hakkında bence sıfırı bu kadar şeklinde yoreumlar yapma demekki sıfır kadar temiz kullanılmış.zaten 500 ytl manyetiksiz haliyle fiyatı belirtmemdeki amaç gitarı alacak arkadaşın sıfırı ile kıyaslama yapıp manyetikleri ile almaya teşvikini sağlamaktı. manyetik modifiyesi 150 ytl tutar demişsin o seymour duncan sh - 13 lerin sıfır fiyatlarından ve türkiye de satılmadığı konusunda bilgin olmadığını düşünüyorum yorumuna dayanarak..700 ytl pazarlık marjlı fiyatıdır tabi üzerinden belli bir miktar paarlık yapılarak senin dediğin sölediğin 150 ytl + 500 ytl = 650 ytl sınırına yaklaşacaktır zaten satış fiyatı.pazarlıksız şeklinde bişey yazdığımı hatırlamıyorum.. |
o gitar. |
ya arkadaşım yalanmı söleyecem sana hayret edecek birşey mydukkan linkini kastediyorsan evet ordaki gitar ama sahibinden de vs. ilanım yok kardeş sadece burda ve face de ilanım var .. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 16:57 Mesaj konusu: |
|
|
| Mydukkanı kast ediyorum.Bence fiyatı düşürmelisin.Yanlış anlama.Çünkü sıfırı zaten 550 sen 500 istiyorsun.Örnek ben 700 e aldığım gitarı 400 e bırakıyorum. Misal... |
|
| Başa dön |
|
 |
cancaliskan

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 17:01 Mesaj konusu: Re: Satılık Washburn Dime Modifiyeli !!! |
|
|
| korn_u17 demiş ki: | | lütfen pena askı jack kablosu vs isteklerde bulunmayınız. |
Hem sıfırı 500 Ytl'lik gitara 700 vercez , hemde yanında jack kablosu , pena , askı istersek azar işitcez. Söylenecek tek şey var.
Bu işler böyle yürümüyor ne yazık ki , şimdi bunu kabullenmeyeceksin fakat yaşayıp görmen daha iyi olacak. _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood Akustik,Roland JC-120,Dunlop;Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr;Phase90,ZW-44,ProCo Rat 2,H&K Warp Factor,Ehx;Big Muff Pi,Hot Tubes,BBE Sonic Stomp,Digitech Synth |
|
| Başa dön |
|
 |
korn_u17

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 17:01 Mesaj konusu: |
|
|
| metallizm2 demiş ki: | | Mydukkanı kast ediyorum.Bence fiyatı düşürmelisin.Yanlış anlama.Çünkü sıfırı zaten 550 sen 500 istiyorsun.Örnek ben 700 e aldığım gitarı 400 e bırakıyorum. Misal... |
pardon kardeş o zaman ya tabiki manyetiksiz alacak olan olursa düşürürüm fiyatı ama manyetikli haliyle 700 dediğim fiyat zaten pazalıkla vs 650 sınırına dayanır man yetiksiz alacak olan olursa dediğim gibi belirttiğim fiyattan baya bi düşeceğim yani 50-100 ytl arasında ama dediğim gibi manyetiksiz fiyatı 500 yazmamdaki amaç alabilecek kişilerin sıfır fiyatıyla kıyaslama yapıp manyetikli haliyle almaya teşvik etmek. zaten manyetiksiz haliyle gitarın çok bi tat vereceğini de düşünmüyorum şahsen o sebeple manyetik modifiyesi yaptım .. |
|
| Başa dön |
|
 |
korn_u17

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 17:04 Mesaj konusu: Re: Satılık Washburn Dime Modifiyeli !!! |
|
|
| cancaliskan demiş ki: | | korn_u17 demiş ki: | | lütfen pena askı jack kablosu vs isteklerde bulunmayınız. |
Hem sıfırı 500 Ytl'lik gitara 700 vercez , hemde yanında jack kablosu , pena , askı istersek azar işitcez. |
azar yaptığım filan yok arkadaşım sadece isteyenlere kıl oluyorum o kadar sıfırı 500 ytl değil ayrıca kargosu vs almaya kalkarsan 550 ytl zaten.sıfır haliyle sat diyosanız ona göre fiyat bildireyim msj ımı dikkatli okuduysan manyetikli haline 700 demiştim.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Reeve

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 17:07 Mesaj konusu: |
|
|
| Zuhal Muzik'ten pesin odemede %10 - 12.5 indirim ile (ki bu gitar da burada taksitle satilmiyor), 465 YTL'ye almak mumkun. + Stok manyetikleri yaninda vermiyorsan para olarak onlari da dusmen lazim. Basta 700 veren olsa kapaklayacaksin yani.. |
|
| Başa dön |
|
 |
cancaliskan

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 17:12 Mesaj konusu: |
|
|
| Reeve demiş ki: | | Zuhal Muzik'ten pesin odemede %10 - 12.5 indirim ile (ki bu gitar da burada taksitle satilmiyor), 465 YTL'ye almak mumkun. + Stok manyetikleri yaninda vermiyorsan para olarak onlari da dusmen lazim. Basta 700 veren olsa kapaklayacaksin yani.. |
yanında pena , jack kablosu , askı falan da verirler hem  _________________ Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood Akustik,Roland JC-120,Dunlop;Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr;Phase90,ZW-44,ProCo Rat 2,H&K Warp Factor,Ehx;Big Muff Pi,Hot Tubes,BBE Sonic Stomp,Digitech Synth |
|
| Başa dön |
|
 |
korn_u17

|
Tarih: Cmt 26.07.2008 17:14 Mesaj konusu: |
|
|
| Reeve demiş ki: | | Zuhal Muzik'ten pesin odemede %10 - 12.5 indirim ile (ki bu gitar da burada taksitle satilmiyor), 465 YTL'ye almak mumkun. + Stok manyetikleri yaninda vermiyorsan para olarak onlari da dusmen lazim. Basta 700 veren olsa kapaklayacaksin yani.. |
arkadaşlar manyetikli haliyle 700 dedim msjım da yanlış anlaşılmalara sebep oluyo herhalde gitarımı stok manyetikleriyle satış yapacak olursam fiyat 400 ytl pazarlıksız haliyle. ama manyetikleriyle 700 ytl satış fiyatım + stok manyetiklerini de verecem 700 ytl = manyetik modifiyeli hali (yanlış anlaşılma olmasın) modifiye ile beraber stok manyetiğini de vericem yanında .. |
|
| Başa dön |
|
 |
uYuS

Kayıt: Mar 21, 2007 Mesajlar: 1116 Nerden: Helsinki. Prag. Bükreş. Atina
|
Tarih: Cmt 26.07.2008 19:28 Mesaj konusu: |
|
|
=) İlan epey bi coştu haa.D Neyse keşke bütün tartışmalar burdaki gibi belirli bir seviye içerisinde kalsa. İlan sahibine de yorum yazanlara da tebrik şart. Umarım bu güzel gitarın alıcısı en kısa zamanda çıkar. Fiyat konusunuda arkadaş halletmiş gibi görünüyor. Kolay gelsin arkadaşım. _________________ มกราคม เป็นปี ตามเกรก วันอีก |
|
| Başa dön |
|
 |
|