Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - İST-Gitarist grup arıyor
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

İST-Gitarist grup arıyor

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Conspiracy

MesajTarih: Prş 19.06.2008 15:33    Mesaj konusu: İST-Gitarist grup arıyor Alıntıyla Cevap Ver

Heavy, progressive ve power metal gibi tarzlarla ilgileniyorum. Özellikle dream theater fanıyım diyebiliriz. İstanbul avrupa yakasındayım. 18 yaşındayım. İlgilenen arkadaşlar paradisegt@hotmail.com adresinden ulaşabilirler. Teşekkürler.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kutaycal

MesajTarih: Prş 19.06.2008 17:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben ritim gitarist arıyorum heavy progressif ve power metal yaptığını yazmışsın sen tam bize göresin bence kutaycaliskan@msn.com dan bana ulaşabilirisn..
Conspiracy

MesajTarih: Prş 19.06.2008 17:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Teşekkürler ama malesef sadece ritim düşünmüyorum.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cobain67
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Prş 19.06.2008 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bence solo - ritim diye ayrım yapmadan anlaşmalısınız =) Sahneden karşılıklı solo çalan gitaristler kadan göz dolduran birsey yoktur bkz. iron maiden. Smile
akk99

MesajTarih: Cmt 26.07.2008 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ekledim msn 'e konuşuruz : )
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız