Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 19.06.2008 15:33 Mesaj konusu: İST-Gitarist grup arıyor
Heavy, progressive ve power metal gibi tarzlarla ilgileniyorum. Özellikle dream theater fanıyım diyebiliriz. İstanbul avrupa yakasındayım. 18 yaşındayım. İlgilenen arkadaşlar paradisegt@hotmail.com adresinden ulaşabilirler. Teşekkürler.
ben ritim gitarist arıyorum heavy progressif ve power metal yaptığını yazmışsın sen tam bize göresin bence kutaycaliskan@msn.com dan bana ulaşabilirisn.. _________________ Esp Horizon Nt2,Ltd Deluxe,Boss reverb,Boss Ch1,Crybaby Wah,engl screamer,boss compression sustainer,metal zone 2,dd6 boss delay ve çok yakında ibanez jem77b:D
Bence solo - ritim diye ayrım yapmadan anlaşmalısınız =) Sahneden karşılıklı solo çalan gitaristler kadan göz dolduran birsey yoktur bkz. iron maiden. _________________ bitik
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız