Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cmt 19.07.2008 20:52 Mesaj konusu: grup kurmak isteyen davulcu tekirdağ/çorlu
mrb arkadaşlar eğer grup kurmak isteyen arkadaşlar varsa tanışıp değerlendirelim bu gurupta öncelik kardeşliğe dayalı olması ve birlikte bişeyler başarmak ben ayrıca kayıt mix mastering konusunda prof. bilgiye sahibim(ses kayıt ve ses düzenleme) ve bu konudada profesıonal kayıt imkanı her türlü ortama bulabilirim buna web siteside dahil tekirdağ çorluda ikamet ediyorum gurup kurmak isteyen arkadaşlarla oturup bu konuyu ve tarzı belirliye biliriz.
merhaba
anladığım kadarıyla davulcusun..
biz silivride oturuyoruz solo ve ritm gitarımız var bas da var tam olmasada :]
bir demo albüm yaptık piseriff.com dan bakabilirsin..
davulcumuz yok bizde davulcu arıyorduk..
evet sizi dinledim .)
birincisi eğer kayıt yaparsak bunlar gertçekten çok güzel olcak emin olun buy konuda aranjorlük tecrübem var ikinci tabi bunda öncelik kaynaşmak ve diğeride ne tarzda yapcağımız tam olarak bunda çünkü davul kolay iş deil yani ben provaları uzun tutmamız lazım çünkü uyum sorunu yaşanmasın tabi ben çok profesyonelde deilim normal bi davulcuyum ama geleceğe bakıyom yani hep birlikte ilerlicez zamanla professıonal olabiliriz bunda hırsda var .sahneye çıkcak kapasitemde var oda sorun deil. ve grup olarakta birbirimize fedakarlık yapmamız lazım dr.scandal@hotmail .com burda konuşabiliriz:)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız