Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - IST-Bass'cıyım-Heavy Metal Calan Arkadaslar Arıyorum
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

IST-Bass'cıyım-Heavy Metal Calan Arkadaslar Arıyorum

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bassmurat

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 15:07    Mesaj konusu: IST-Bass'cıyım-Heavy Metal Calan Arkadaslar Arıyorum Alıntıyla Cevap Ver

Selamlar...piyasada isim sanatcılara calan profesyonel BASS'cıyım,hobby olarak heavy metal calıyorum...ve hazır, oturmus grup arıyorum..ama oturmus grup olmasa da,assagıda yazacagım grupların cover parcalarını calan gitarist,baterist ve solist arkadaslarla bir grup ta kurabılırım..tamamen keyif ve hobby amaclı,keyifli ilerlerse calısmalar bar yada konser olayı bakarsınız olur...ama tamamen keyıf oncelıkle...parcalarını calmak ıstegım gruplar DEF LEPPARD,IRON MAIDEN,DIO,EUROPE,MANOWAR,HEART,MEGADETH,METALLICA,BON JOVI,JUDAS PRIEST,HELLOWEEN,QUEENSRYCHE,SCORPIONS,MSG,MALMSTEEN, ve bu jenarasyon gruplar...ben bu grupların sarkılarını albumlerını genclıgımden berı dınledıgımden(bu arada yas 35) artık her karesıne kadar ezberledım,cok severek dınlıyor ve calıyorum...benımle aynı kafada,aynı ezberde,aynı jenarasyon yada genc,bu keyfi paylasacak arkadaslar arıyor yada bu tip parcalar calan bir gruba katılmak ıstıyorum....email ve msn: zombimurat@hotmail.com

gorusmek uzere
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
actarus

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 19:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

selam,

Benimde yaşım 35 ...gitar çalıyorum...
haftasonları stüdyoda deneme yapabiliriz...

Hoşçakal
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bassmurat

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyvallah...Smile) neden olmasın ,bir davul bir de solist eklense...Smile
Başa dön
Into_The_Pit

MesajTarih: Cum 25.07.2008 10:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Özelden Msg attım.
Başa dön
bassmurat

MesajTarih: Cum 25.07.2008 14:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eyvallah ""pit""....ben de sana dolu dolu 4 adet ö.m attım....gorusuruz sagol....Smile
Başa dön
xChernobilx

MesajTarih: Sal 29.07.2008 21:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bende elektro gitaristim görüşmek isteerseniz msn adresimi bırakıyorum
xchernobilx@hotmail.com
basbateri

MesajTarih: Cum 31.10.2008 1:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bnde hevy metal seviyorum davulcuyum çalmak isterim kafa dengi olsun tarzlar uysun ... basbateri@hotmail.com görüşelim bn ekledm seni
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Eleman arayanlar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız