Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Presence sunar lambalı analog kabin Similatörü (Resimle)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Presence sunar lambalı analog kabin Similatörü (Resimle)
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
presence

MesajTarih: Sal 25.03.2008 1:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cidden bende tatmin olamıyorum silenoz ama elden bişey gelmiyoronu yapacak baskı tekniği bulsam yaparım inan bana bende adam gibi olsun istiyorum ama o teknik için gerekli malzemeyi bulamadığım için uraşmıyorum önemli olan işlev sonuçta 1. olarak benim için...

maresal diğer aletler zaten hazırda var bende hiç biri olmamış olsaydı ozaman toptan hepsinin olduğu bir head yada combo anfi tarzında bişey tasarlayabilirdim.. preamp var power amp kabin var.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GIRNATA

MesajTarih: Sal 29.07.2008 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kayıtlar silinmiş ama muhteşem işlevsel bir alete benziyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
presence

MesajTarih: Sal 29.07.2008 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tekrar yükledim
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ze_uS

MesajTarih: Sal 29.07.2008 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

maresal demiş ki:
Yazın yanına staja geliyorum,yetti artık Very Happy
2.Kayıttaki no4 ve no5 i sevdim bende.En iyisi no4.

Dostum kabul etmiyor ya... Smile
Bende geçen yıl ''abi okulu bırakıp geliyorum yanına'' diye bir post bıraktım... Ama nafile:)

Belkide beni beğenmemiştir bişi diyemicem bir şansını dene istersen...

Bu arada eline sağlık. Başka neler yapıcaksın diye merak etmeden edemiyorum... Acaba varmı başka planlar?
presence

MesajTarih: Sal 29.07.2008 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olurmu yaw beyenmemek biz neyizki başkasını beyenmeme lüksüne sahip olalım. okul önemli en azında o diploma başka şeylerde işinize yarıyıcak.

başka neler yapıcam bende bilmiyorum şuanda kafamda bişey yok gene ama bi bakıyosun ampül çakıyor onla ilgili bişey yapıyorum. bazen çalışıyor bazen çalışmıyor veya çalışsa bile tatmin edici sonuçlar vermeyebiliyor.ama önemli olan bir işe girişebilme cesaretini gösterebilmek ve tabi iş sırasındada sabırlı olmak gerek bu tür şeyler ortaya kolay çıkmıyor..
Ze_uS

MesajTarih: Sal 29.07.2008 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yoo zaten ilk paragrafa vermiş olduğun cevap tamamen şaka mahiyetinde bir soruya verilmiş bir cevaptır... (Ne dedim ya... ) yani kısaca espri yapmıştım Smile

Ama bu kişisel çabanızı gerçekten tebrik etmek istiyorum... Ne diyeyim ellerin dert görmesin üstad...
emirizmir

MesajTarih: Çrş 30.07.2008 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çabalarından dolayı tebrik ediyorum.Kayıtları dinledim.Fakat kabin similatörünün mantığını anlayabilmiş değilim.Sesler arası farkları almak için iyi bir e.q yetmez mi.kabin similasyonu sonuçta bas mid tiz değerleri ile oynamaktan başka karakter olarak ne yapıyor biraz anlatırmısın.

Satılık Roland Cube 30 -250ytl
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
presence

MesajTarih: Çrş 30.07.2008 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

burda işin can alıcı noktası şu çıkış balanced XLR oluyor. XLR soket için yer yok içinde o yüzden çıkış stereo jack ın 3 ucuna XLR yi adapte ettim.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Müzik Enstrümanları Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız