| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kahverengi_adam

Kayıt: May 25, 2006 Mesajlar: 665 Nerden: Karşıyaka&Trabzon
|
Tarih: Cum 08.09.2006 15:03 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arada Axl babayı alsın Guns'n Roses'ı ilah yapan yegane müzisyene böyle küfür ediyorsa onun müzik ahlakını sorgularım arkadaş  _________________ Please don't worry now that i have gone
i've gone beyond to see the truth |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 08.09.2006 18:03 Mesaj konusu: |
|
|
axl olmadan slash bence anca vr olur.
guns'daki bestelerin çok büyük kısmı da axl ve izzy'nindi bu arada, tabii ki slash'İn ve duff'ın hatta steven'ın payı asla küçümsenemez. ki bu saydıklarımın yanına yaklaştırmam bile kimseyi.
ayrıca axl ile slash ya da diğer elemanların arası asla kötü olamaz, grubun geçmişini biraz bilen anlar demek istediğimi.
ben slash'i bir mayıs akşamında istanbulumda hatırlamak isterim bir şorolonun arkasında değil. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
From Appetite to Democracy... |
|
| Başa dön |
|
 |
this_is_metallica Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Cum 08.09.2006 18:07 Mesaj konusu: |
|
|
november rain ve estrange in kliplerini izlersen axl ın diğerlerinden ayrı bir ligde olduğunu anlarsın.grubun karizması ve lideri axl dır _________________ Symphony X
Bana göre en kaliteli ve yaratıcı metal grubu |
|
| Başa dön |
|
 |
kahverengi_adam

Kayıt: May 25, 2006 Mesajlar: 665 Nerden: Karşıyaka&Trabzon
|
Tarih: Cum 08.09.2006 19:49 Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim grubun lideri Axl olabilir doğrudur.Hatta rock tarihinin en sağlam vokallerinden birisidir kendisi kanımca ama bu aralarındaki husumet ne olursa olsun Axl'a konserde Slash'i aşağılama hakkını vermez bence.November Rain,Estranged,Sweet Child'o mine daki gitar riffleri ve özellikle şarkıları efsanevi konuma getiren o eşşiz soloların sahibi Slash'dir yanlışmıyım?
Bu arada Axl'ın karzimasının bu konuyla bir ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum isterse dünyanın en karizma kişisi olsun yine de bu tür ithamlar yanlış bence.
Not:Rock dinleyip de Slash'i canlı izlemek istemeyen var mıdır varsa da atsın kendini aşşağı  _________________ Please don't worry now that i have gone
i've gone beyond to see the truth |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Cum 08.09.2006 19:56 Mesaj konusu: |
|
|
axl ın karakteri böyle ne yapalım.egomaniac bir piskopat
 _________________ Symphony X
Bana göre en kaliteli ve yaratıcı metal grubu |
|
| Başa dön |
|
 |
slash_sef

|
Tarih: Cum 08.09.2006 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
| kahverengi_adam demiş ki: | Kardeşim grubun lideri Axl olabilir doğrudur.Hatta rock tarihinin en sağlam vokallerinden birisidir kendisi kanımca ama bu aralarındaki husumet ne olursa olsun Axl'a konserde Slash'i aşağılama hakkını vermez bence.November Rain,Estranged,Sweet Child'o mine daki gitar riffleri ve özellikle şarkıları efsanevi konuma getiren o eşşiz soloların sahibi Slash'dir yanlışmıyım?
Bu arada Axl'ın karzimasının bu konuyla bir ilgisi olduğunu hiç sanmıyorum isterse dünyanın en karizma kişisi olsun yine de bu tür ithamlar yanlış bence.
Not:Rock dinleyip de Slash'i canlı izlemek istemeyen var mıdır varsa da atsın kendini aşşağı  |
abi kesinlikle tamamiyle katılıyorum... gnr axlsızda slashsizde olmaz... keşke mümkün olsada canlı izliyebilsek  _________________ u know where u r? u r in the jungle baby, u gonna die.... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cmt 09.09.2006 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
ehem, izleyenler izlemiş,mümkündü bi zaman
yav bu arada axl slash'e hiç bir konserde laf etmedi, sadece slash nerde slash nerde diye bağıran saygısız gerizekalılara g.tmde demişti. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |

|
|
| Başa dön |
|
 |
NickoMcBrain

|
Tarih: Cmt 09.09.2006 4:53 Mesaj konusu: |
|
|
hmm şimdi benim zevklerim doğrultusunda vokaller yerine davul gitar ve basslara daha çok önem veririm dinlerken..bu nedenle gnr dinlerken davullar orta seviyededir ki ön plana çıkan gitarlar ve axl dır axl ı canlı istte gördüm..neyse bence bana sorulursa slash siz gnr olmaz axlsızda olmaz ama slash e sempatim daha fazladır..şapkası sigarası be tabiki o mükkemmel nightrain solosu ilk albumlerini hergün dinlerim 1-2 parça  _________________ ''Iron Maiden'ın her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır''
Hayır Kurumu | Davul | Çok Nadir Back Vokal |
|
| Başa dön |
|
 |
Jack--

|
Tarih: Cmt 09.09.2006 6:09 Mesaj konusu: |
|
|
Duff ve Slash temiz cocuklar artik,
Duff hasteneye kaldirildiginda doktorun dedigi, bi kadeh icki daha obur tarafa gidersin
oda kendisini kick box a verip, bu yasta bu vucut dedirtcek hale gelmis
slash in kide benzer hikaye
iciceksen dogru durust ic, hayvan gibi sisenin dibine abanirsan sut icersin sonra _________________ Jack is dead my friend, you can call me Joker... and as you can see, i am a lot happier |
|
| Başa dön |
|
 |
slash_sef

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 15:35 Mesaj konusu: |
|
|
| MYLIFEMYWIFE demiş ki: | ehem, izleyenler izlemiş,mümkündü bi zaman
yav bu arada axl slash'e hiç bir konserde laf etmedi, sadece slash nerde slash nerde diye bağıran saygısız gerizekalılara g.tmde demişti. |
sen izledin heralde 93 gnr konserini izleyenler çok şanslı zati... walla slash i bende bi dünya gözüyle görmek isterdim ama neyazıkki o aralar ilkokul 1e giden sümüklü bişiydim keşke bidaa mümkün olsa... _________________ u know where u r? u r in the jungle baby, u gonna die.... |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Pzr 10.09.2006 16:25 Mesaj konusu: |
|
|
şanslı kelimesi pek anlam katamıyor o konseri izlemeye, emin ol  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
thrashoLd

|
Tarih: Pts 11.09.2006 2:33 Mesaj konusu: |
|
|
Herşey bir tarafa "slash" eline o "les paul" u aldığı zaman parmaklarına bakamıcak bir hal bırakır insanda.Dünyanın gelmiş geçmiş en baba gitar virtüözlerindendir yorumumca. _________________ "YoLLarımdaki kanLı dikenLere dikkat ediniZ"
-İstanbuL'da Ejderha Mızrağı FRP oynayan grupLar varsa görüşeLim- |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Pzr 20.07.2008 4:42 Mesaj konusu: |
|
|
Snakepit'in ilk albümüne bi kulak gezdirdim.Monkey Chow,Neither Can I şimdiden aklımda yer etti.Açıkçası Mike Inez ve Slash için indirdim diyebilirim albümü.Bu arada vokal yapan glamci eleman da hiç sarmadı.Bir antipatim var glam gruplarının vokallerine heralde... _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 29.07.2008 12:41 Mesaj konusu: |
|
|
snakepit'in ilk albüm sound olarak cok oturaklıdır. tonlar falan tam aerosmith havasında bence. fakat bir kac parca disinda albümde beni saran bir olay yoktum. ama hayır, kötü bir grup degil snakepit. _________________ MADEM KAPATMADILAR O ZAMAN ASSINLAR.. |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Prş 31.07.2008 23:45 Mesaj konusu: |
|
|
Snakepit Aint Life Grand'dir
O albümü bul bence disturbed. _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
deathmetalman

|
Tarih: Cum 01.08.2008 15:19 Mesaj konusu: |
|
|
ahh ulan bee aklıma geldide şimdi 93 guns konserinde daha 15 günlük askerdim...malum konser günü hazır ol ileri bak komutunda yürüyodum ben millet guns la çoşarken! _________________ Son kez bir yanlış yapacaksan bari onu doğru yap! |
|
| Başa dön |
|
 |
MYLIFEMYWIFE

|
Tarih: Cum 01.08.2008 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
Abi sen nası yakmadın askerliği  _________________ Ucu bucağı olmayan Guns N' Roses kaynağı: www.gnrturkey.net
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 20:02 Mesaj konusu: |
|
|
Ağzında sigarası yokken bir pozu var mı Slash'in ?  _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
jamais-vu

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 22:19 Mesaj konusu: |
|
|
Hayatımda gördüğüm en iyi gitaristlerden birisidir.. Dinlerken çok zevk verir efendim bir okadarda gitaristleri hırslandırır  _________________ No love no glory..No hero in her sky..
Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
|