Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 29.07.2008 17:56 Mesaj konusu:
Josephking_1903 demiş ki:
yaw kardeşim, önce şu meclisteki pkklılar temizlensin de sonra sıra dışarıya gelir, benim meclisimde pkklılar var yaa, olabilirmi böle şey, her gün tv lerde haysiyetsizce konuşmalarını, hareketlerini görmeye daha ne kadar daha devam edicez, ne kadar daha tahammül sınırları zorlancak, böyle bir parti nasıl olur da T.B.M.M.'ye girer, nasıl girdi, gecenin bir körü evlere baskın yapıp insanları soruşturmalara alanlar, Türk bayrağı indirenlere, kongrelerinde pkk bayrağı açıp, öcalan lehine slogan atanlara, "pkk bir terör örgütü değildir" diyenlere niye birşey yapmıyorlar, adamlar gözlerimizin içine baka baka "biz pkklıyız" diyolar, olmaz böle bişey yaw, bu halkın, bu milletin yönetildiği yere girmişler, önce bunu düşünmemiz lazım, buna bi çare bulunması lazım...
İşte Bu Yüzden Ordunun Bu İşe El Atması Gerek.Her Zaman Darbe Taraftarı Olmasamda '' DARBE '' Şart.
nasıl hesap sorabilirizki? adamlar istedikleri gibi cirit atıyorlar masum insanları aileleri perişan ediyorlar. miting yaparak, camlara balkonlara Türk bayrağı asarak olmuyor ya da onlarca askerimizi şehit vererek??
Nasil hesap sorabiliriz, yapacak hic mi bir sey yok/yoktu mesela??
Daha tutsunlar o serefsizleri mecliste.. goz onundeki teroristlerin istediklerini soylemelerine bile engel olmuyorlar!
..böyle bir parti nasıl olur da T.B.M.M.'ye girer, nasıl girdi, gecenin bir körü evlere baskın yapıp insanları soruşturmalara alanlar, Türk bayrağı indirenlere, kongrelerinde pkk bayrağı açıp, öcalan lehine slogan atanlara, "pkk bir terör örgütü değildir" diyenlere niye birşey yapmıyorlar, adamlar gözlerimizin içine baka baka "biz pkklıyız" diyolar, olmaz böle bişey yaw, bu halkın, bu milletin yönetildiği yere girmişler, önce bunu düşünmemiz lazım, buna bi çare bulunması lazım...
Iste artik boyle giderse sanirim halk bir yapilanmaya girip suikastlar eylemler falan duzenleyecek heralde! sabir mabir kalmadi artik ya
Kendi basimiza hesap sormak gibi hata yapmayalim, bu tür seyler bizi ic-savas'a kadar götürebilen seyler. En ilk Devletin hatali siyasetleri yuzunden suan 10 binlerce sivil/asker hayata gözünü yumdu.. Devlet bu konuda bir cözüm Arama niyetinde degilse, hata bizi bölmeye dünden razi olan ABD'nin usagi ise, bizim yaptigimiz hicbirsey fayda etmeyecektir.
En son FEMME_ESIN tarafından Sal 29.07.2008 18:38 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: Sal 29.07.2008 18:47 Mesaj konusu:
Head2KoRn demiş ki:
Josephking_1903 demiş ki:
yaw kardeşim, önce şu meclisteki pkklılar temizlensin de sonra sıra dışarıya gelir, benim meclisimde pkklılar var yaa, olabilirmi böle şey, her gün tv lerde haysiyetsizce konuşmalarını, hareketlerini görmeye daha ne kadar daha devam edicez, ne kadar daha tahammül sınırları zorlancak, böyle bir parti nasıl olur da T.B.M.M.'ye girer, nasıl girdi, gecenin bir körü evlere baskın yapıp insanları soruşturmalara alanlar, Türk bayrağı indirenlere, kongrelerinde pkk bayrağı açıp, öcalan lehine slogan atanlara, "pkk bir terör örgütü değildir" diyenlere niye birşey yapmıyorlar, adamlar gözlerimizin içine baka baka "biz pkklıyız" diyolar, olmaz böle bişey yaw, bu halkın, bu milletin yönetildiği yere girmişler, önce bunu düşünmemiz lazım, buna bi çare bulunması lazım...
İşte Bu Yüzden Ordunun Bu İşe El Atması Gerek.Her Zaman Darbe Taraftarı Olmasamda '' DARBE '' Şart.
hayır kardeşim, o da bir çözüm değil, ne darbe ne de iç savaşa götürecek bir hadisenin vuku bulması, en başından bu durum gayet doğal hukuki yollardan çözülebilinirdi, akp den daha önce kapatma davası açıldı bu malum partiye, kararı ne zaman açıklanacak Allah kerim, akp kapatılmayı hakediyorsa bu parti milyon kez hakediyo, böyle partiyi kapatmıcaksın da napıcaksın, bu bahsettiğimiz partinin önceki versiyonlarından belli değilmiydi gelecekte ne olacağı, yaptığı ilk ofsaytta kapatılsaydı bu parti ne seçimlere girebilirdi ne de şu anda bu milletin vekili sıfatıyla pkk sempatizanlığı yapabilirlerdi, bu adamların söylediği her laf ayrı bir sinir bozucu hadise, geçen gün de çıkmışlar yine güngörendeki patşamayla ilgili "niye herşeyi pkk'nın üstüne atıyorsunuz" diyolar, yaw böyle birşey olabilirmi yaa, bu ne yüzsüzlük, bu ne haysiyetsizlik, adamlar bas bas bağırıyolar, "kardeşim biz pkklıyız" diye, kimse kılını kıpırdatmıyor, duyuyoruz soruşturma açıldığını falan ama sonra ne oluyor, hiçbişey olduğu yok...
çözüm elbette halkta olmalı...ama halkda oyunun kıymetini bilecek kadar bilinçli ve eğitimli olmalı..peki eğitim yeterli mi ülkemizde?? hayır..ayrıca eğitim sadece okullarda olmaz..günümüz de kitle iletişim araçlarıda çok etkili.tv ler internet v.s..peki tv lerimiz nasıl..?? maşallah en çok izlenen kanallar gece yarılarına kadar yerli dizi yayınlıyorlar..gece yarısından sonra tartışma programı..yani herkes uyurken..beyinler dizi filmlerle uyuşturuluyor..insanlarımızın olan bitenden haberi yok..karşıt görüşleri dinleyip akıl süzgecinden geçirip bir kanaat oluşturacak mentaliteleri maalesef yok..ben çok iyi hatırlıyorum..trt nin tek tüfek olduğu dönemlerde prime time denilen saatlerde çok güzel,eğitici tartışma programları olurdu..özeller açıldı herşey değişti,zevkler bayağılaştı..çirkinlikler diz boyu..güngörendeki patlamayı bile programlarını yarıda kesip vermediler.bu kadar duyarsız bir millet haline geldik..e bu milletde tabiki kömüre oyunu satar..bilinçli insanlarıda ATATÜRKçü diye içeri tıkar..
bizim ülkemiz terörle yaşayan bir ülke terörün her şeklini yaşiyoruz ama buna rağmen terörle yaşamayı bilmiyoruz(hiç bilmemek lazım tabi ama) güngörendeki patlama da itler insan çekmek için ara vererek patlattılar böyle bi durumda olay yerine meraktan giden insanlarıda yadırgıyorum tamam diceksiniz yardım amaçlı fln diye ama öyle olmamalı yaklaşılmamalı. haybeye insanlar öldü çok üzücü.
Bu ne ilk ne de son olacak ...Istanbulun gobeginde ellerini kollarini sallaya sallaya canlari alabiliyorlar ki bizim emniyetimiz bu konuda artik tecrubeli olamali Londradaki metroda patlayan bomba sonrasi onlemleri gelin bir gorun.Bu olay Ali Sami Yende olsaydi ne olurdu dusunmek bile istemiyorum...
Simdiye kadar yapilan her sey bosaymis demek ki pkk ile ilgili ,gelip de Istanbulda masum insanlari oldurebiliyorlarsa, verilen onca sehit ,harcanan onca para...
Artik kesin ve radikal cozumler gerekli ab ne demis hele abd ne demis (ki onlarin teroist diye saydiklarina Guantanamoda ne yaptiklarini biliyoruz)bakmadan isimizi kendimi halletmeliyiz ama simdikinde farkli yontemlerle.
Yoksa bir yandan pkk bir yanda islamci gruplar ,sokaga cikamaz hale gelecegiz gerci simdi de cok rahat sayilmayiz. _________________ "İnsanlar bir solucan bile meydana getiremez ,ama düzinelerce tanrı yaratır"
devlet istemedikten sonra nah biter teror...eger devlet halkin ise karismasini isterse o zaman da ic savas cikar...yani anlayacagimiz iki ucu boklu degnek... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni...
önce bi türkiye cumhuriyeti olarak sonrada bi güngörenli olarak diyorumki bunu yapan orospu evlatlarının ........................................................
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız