Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 07.08.2008 19:16 Mesaj konusu: ADmin/Mod'lar Bir Bakar mı!!??
sayın admin/mod arkadaşlar,Infern0 adlı hesabımı silmişsiniz,bir sebepte belirtmemişsiniz,kuralları okuyun diyip geçiştirmişsiniz..eyvallah..iki meramım olacak yalnız,1-bu hesabımda ulaşmam gereken 4 tane özel mesajım var,lakin bunları açamıyorum,2-bu hesabı banladıysanız ya tamamen silin ki ordaki e-mailimi kullanabileyim,yada aktif hale getirin yeniden..ivedilikle cevap bekliyorum..tarafınıza mesaj attım ama cevap yok.. _________________ TURKROCK İMZAMDAN NE İSTİYORSUN YAHO!!
Siteden uzaklaştırılma sebebini biliyorsunuz sanırım. Üslubumuza dikkat edelim. Özel mesajlarınız için yapılabilecek bir çözüm yok. Bu mesajınız ile de size mesaj yollamak isteyenler yeni kullanıcı adınıza gönderirlerse sorun ortadan kalkacaktır. _________________ in vertigo you will be...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız