| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
antemortems

|
Tarih: Prş 24.07.2008 13:15 Mesaj konusu: ankra acil deneyimli gitarist ve vokal aranıyor |
|
|
| ankarada deneyimli davulcu ve basçıyız çeşitli nedenlerele dağılan grubumuza ekimde sahneye çıkmak için acil deneyimli vokal ve gitarist alınacaktır ilgili arkadaşlara duyurulur .şu anda 60 lık repertuarımız hazırdır bu 100 e çıkabilr tarz olarak türkçe ve yabancı parçalar karışık olacaktır ayrıca kendi çalışma studyomuz bulunmakta ve ekipmanlarımız tamdır . çalışma problemi olmayan deneyimli ve ekipmanları tam arakadaşlar bize hayvandr@hotmail.com dan ulaşabilirler teşekkürler. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
rifi_blackmore

|
Tarih: Pts 28.07.2008 20:32 Mesaj konusu: |
|
|
repertuvarınızdan örnk verir misiniz? türkçe ve yabancı parçalar pek fikir vermiyor tarz konusunda _________________ kavalye-gitar =>USA fender stratocaster (di marzio fasttrackII(bridge) fast trackI(neck))/ pro Co RAT2/ ibanez ts7/ ibanez AD9/ boss CS3/ boss TR2/ VOX wah/ Tech 21 TM60 |
|
| Başa dön |
|
 |
antemortems

|
Tarih: Çrş 30.07.2008 11:03 Mesaj konusu: |
|
|
| wallaha tarz konusunda pek bi kısıtlamamız yok açıkcası ama barda çaldığımız 60 parçalık bi repertuarımız war istersen sana göndere bilirim . aslında tarz konusunda gitazristin vokalınde karakteriyle ilgili olduğunu düşünüyoruz sadece uyuşa bileceğimiz elemanlara ihtiyacımız var çünkü ekimde bara çıkmamız gerekiyor ortak bişeyler yapabiliriz die düşünüyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
melik10

|
Tarih: Prş 31.07.2008 1:45 Mesaj konusu: |
|
|
| sanırım 18.ci yılım gitarda.diğer arkadşın sorduu gibi ne istionuz? new orleans jazz band çalamam mesela.ama megadeth çalarım gibi bi msg veriim.yok bi kusurun mesajlarda eksik kalmak belki 10 kere başıma gelmiştir.ama tarzıda belirtmelisin bence.örneğin ben;megadeth uyumlu hiç bi grubu çalmam.neden? dinlemiomki |
|
| Başa dön |
|
 |
antemortems

|
Tarih: Prş 31.07.2008 12:10 Mesaj konusu: |
|
|
arakadaşlar her grup müziğine kendi yorumunu yapara buna bizim tarzımız bu diyorsanız ben bunca zmn içinde tresh metalden bluesa sca punk tan anadolu rocka kadar çaldım ama barlarda ve türkiyede müzüik piyasasında ne yapabileceğiz sabit bi tarz ztn yokmu bun alternatif diyorsanız tamam ama ben ztn grup kendi tarzını yapar die bişey yazmamıştım sadece deneyimli anlaşabileveğimiz müzisyenler istedim tarza gelince hiç bir parçayı orjinal çalmıyacağız çünkü bunu herkez yapıyor
showa yönelik yaban cı türkçe parçlarımız var düzenlemelerini bneraber yapıcaz
kimlerden die sorarsanız franz ferdinanttan ogün şanlısoya kadar vanilla skydan şebnem feraha kadar yapmıştık eski grupla ama yani grup ne getiri bunu gelen elemanlarala görüşücez umarım artık açıklayıcı olmuştur saygılarım laa... |
|
| Başa dön |
|
 |
BaD_BoY_BaTu

|
Tarih: Pts 04.08.2008 11:20 Mesaj konusu: |
|
|
gitara gelebilirim repartuvarı görmek isterim batu_Style@hotmail.com _________________ RüZGaRıMa KaPıLMa NeZLe OlURsUN........ |
|
| Başa dön |
|
 |
VaLHaLLa

|
Tarih: Cmt 09.08.2008 15:07 Mesaj konusu: |
|
|
| Msne ekledim görüşelim olur heralde bu iş... |
|
| Başa dön |
|
 |
Orch

|
Tarih: Pzr 10.08.2008 11:46 Mesaj konusu: |
|
|
| vokalim ekledim görüşelim |
|
| Başa dön |
|
 |
000cnkrl000

|
Tarih: Pzr 10.08.2008 15:32 Mesaj konusu: |
|
|
| vokalim sahne performansıma güveniyorum tecrübem var ilgilenirseniz rockstarcan@hotmail.com |
|
| Başa dön |
|
 |
|