Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pts 11.08.2008 1:37 Mesaj konusu: İstanbul/ Bas Gitarist ve Baterist Aranıyor...
Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 1 yıldır müzikle uğraşıyorum ve elektrogitar çalıyorum. Bu, bana katılacak 3 kişiyle kurmayı düşündüğüm ilk grubum.
Müziği bir yaşam tarzı olarak görüyorum ve bu işe zaman ayırmak için
elimden geleni yapıyorum. Davul ve bas gitar çalan ve enstürmanında 1-3 yıllık deneyimi olan 15-18 yaş arası arkadaşların yardımına ihtiyacım var.
Stüdyo çalışmalarına zamanında ve çalışmış olarak gelecek,müziği yalnızca bi hobi olarak nitelendirmeyecek ve diğer grup üyeleriyle gerçekten iyi arkadaş olabilecek kişiler grup için daha verimli olacaktır .
Düşündüğüm, uzun bir proje.Bunu göz önüne alabilecek ve epik sözlü heavy metal müzik YARATABİLECEK olan arkadaşları sabırsızlıkla beklemekteyim...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız