Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Sal 12.08.2008 1:47 Mesaj konusu: ankarada kurulan yeni grup için bass çı arıyoruz....
arkadaşlar merhaba ben erdem çağlar 20 yaşında yım ve yaklaşık 8-9yıldır müzikle uğraşıyorum giitarda çalıyorum bir çok kursa gittim gitarın yanında gazi üniversitesinde 1 yıl sanat müziği eğitimi aldım şimdi ise keçiören belediye konservatuvarında öğrenciyim aynı zamanda gazi üniversitesi istatistik 1.sınıfım 2 ye geçtim.yeni kurulan grubumuzda davul solo gitar vokal ve ritm gitar mevcut bir bass çıya ihtiyacımız var. grubumuzun yaş sınırlaması 20 yaştır. ilgilenenler lütfen mesaj atsınlar.....altarnatif rock yapmaktayız
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız