Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 01.08.2008 20:24 Mesaj konusu: kocaelide gitarist gurup veya müzisyen arıyor
sadece kocaelide rock muzik yapmaya calısıyosan bana ulaş onurhan1987@hotmail.com bu ufak sehirdede cidi muzik yapılabilecegini gormek istiyorum arkadaşlar
Tarih: Cum 01.08.2008 20:40 Mesaj konusu:
Kocaelide bi gitarist olarak aynı şeydne yakınıyorum... malesef haklısın. İstanbul'un yanıbaşındayız ama h,çbi kıpırtı yok. Güzel bi adım atıyorsun. Hep Destek Tam Destek _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood.
bende aynı konu uzerinde cok ugrastım.farklı yerlerde aynı dusunceye sahıp cok arkadas var.ama tek sorun bulusup biraraya gelmek.bu zor.bunu basarırsak,ilk etapta tanısarak.emin olun olmayacak sey yok.sadece istek ve gayret gerekiyor
bakın arkadaslar şimdiden 3 kişi olduk lütfen irtibat kuralım birbirimizle cok ciddi işlerde yapabiliriz en azından tanışmak ilerde bu konularda birbirimize yardım edebilmemiz için gerekli herkezi beklıyorum surekli kullandiğim msn im onurhan1987@hotmail.com hadi birlik olalım artık
Tarih: Cmt 02.08.2008 16:06 Mesaj konusu:
Çok güzel söylüyorsun ama ben çoğunlukla yurtdışında yada diğer illerdeyim. Bitmek bilmeyen bi eğitim dönemindeyim geçiyorum. Lanet olsun. Ama ğer böyle bi birlik olursa en azından manevi şekilde yanınızda olmak, elde ettiğim tecrübeleri paylaşmak ve de müzisyen arkadaşlar tanıyıp, sohbet etmek isterim, hele ki söz konusu kocaeli müzisyenleri ise _________________ If I Seem Superhuman
I Have Been Misunderstood.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız