| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
CityOfAngeLs

|
Tarih: Cum 18.07.2008 22:07 Mesaj konusu: |
|
|
ua metallica ya giden yokmu arkadasım 27 temmuz cok geç  _________________ NoOneThere |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
10ur1

|
Tarih: Prş 14.08.2008 18:39 Mesaj konusu: |
|
|
arkadşlar belki muhabbeti değil ama ilginizi çekiceğini düşündüğüm bişey var
deri ürünleri ile ilgisi olan varsa kendim tasarlayıp kendim ürettiğim birbirinden güzel ürünler var hemde çok ucuz eğer düşündüğüm gibi ilginizi çekerse http://www.gittigidiyor.com/BanaOzel/satislarim.php bu adresten bulabilirsiniz veya facebooktaki gurubum 10ur Deri Tasarımları ve Butik Ürünler grubuna üye olabilirsiniz _________________ 10ur Deri Tasarımları ve Butik Ürünler |
|
| Başa dön |
|
 |
kacakkiz

Kayıt: Sep 24, 2005 Mesajlar: 438 Nerden: ..i.s.t.. en ücra köşesi (kimse bulamıyor)
|
Tarih: Cmt 04.10.2008 21:06 Mesaj konusu: |
|
|
yeniden burdayımmm peki buluşma ne zaman bu sefer söz gelicem  _________________ hayat nedirki bir düş,
gördüğün kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Pts 06.10.2008 15:09 Mesaj konusu: |
|
|
| senmi? gelmekmi? |
|
| Başa dön |
|
 |
necroshine

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 12:54 Mesaj konusu: |
|
|
| gorona_garleli demiş ki: | | senmi? gelmekmi? |
Sende boşver İstanbul'u Ankara'ya gel Güven Ankara'ya _________________ Biz hayatta iki şeyden çekmişiz zaten;
Bir Mahmut Hoca;
İki Trabzonspor. |
|
| Başa dön |
|
 |
kacakkiz

Kayıt: Sep 24, 2005 Mesajlar: 438 Nerden: ..i.s.t.. en ücra köşesi (kimse bulamıyor)
|
Tarih: Çrş 08.10.2008 18:47 Mesaj konusu: |
|
|
yahu gelcem deyom inanmıyormusunuz _________________ hayat nedirki bir düş,
gördüğün kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 23:21 Mesaj konusu: |
|
|
| necroshine demiş ki: | | gorona_garleli demiş ki: | | senmi? gelmekmi? |
Sende boşver İstanbul'u Ankara'ya gel Güven Ankara'ya |
kardeşim zahmet veriyorum sana ankaraya geldiğim zaman. hem artık karabük defteride kapandı, okulu bitirdik. fırsatını bulunca ankarama gelmeyi çok istiyorum ve gelirsemde arıcağım ilk kişisin kardeşim
ve kaçakkız, inanmıyorum.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kacakkiz

|
Tarih: Çrş 08.10.2008 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
ya sen beni hatırlıyorsun ben seni niye hala hatırlayamadım kimlerdendin sen _________________ hayat nedirki bir düş,
gördüğün kadar |
|
| Başa dön |
|
 |
gorona_garleli

|
Tarih: Prş 09.10.2008 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
| tellioğullarından hurşit.. senin beni hatırlamaman normal, babanlarla cenk ederdik biz.. |
|
| Başa dön |
|
 |
db

Kayıt: Aug 24, 2004 Mesajlar: 276 Nerden: Geri Donusum Kutusundan
|
Tarih: Cum 21.11.2008 18:02 Mesaj konusu: |
|
|
Üşenmedim o kadar sayfayı okudum acaba neler yapılmış buluşmalar olmuş mu ? ama tahmin ettiğim gibi sadece geyik dönmüş buluşma foruma yazıp hadi şu tarihte şuraya gidiyoruz demekle olmaz, bu sayfayı istanbul da olup göremeyen bir sürü kişi vardır,öncelikle bir görevli seçilmeli(forum yöneticisi ve moderatör olabilir) buluşma tarihi ve yerini belirleyip üyelere özel mesaj atılmalı ve bir arkadaşın dediği gibi haberi olan kişiler imza bölümüne bu bilgileri yazmalı, tabi hiç tanımadığın sadece forumda nick olarak bildiğin kişilerle buluşmak için konunun ciddiyetini anlatmak görevliye düşüyor diye düşünüyorum... _________________ www.pertevniyal.biz |
|
| Başa dön |
|
 |
|