Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Kayıt: Oct 25, 2006 Mesajlar: 696 Nerden: belli olmuyor ya...
Tarih: Çrş 06.08.2008 21:43 Mesaj konusu:
anti-social demiş ki:
terör nasıl siliniyor osman pamukoğlu bana bir anlatsın, onun zihniyetinde insanların üstesinden gelebileceği bir şey değil bu... on binlerce genç öldü bu ülkede o zihniyet yüzünden.
zihniyetinde ne varmış?
zihniyetiyle ilgili yorum yapıyorsun ama bence osman pamukoğlu hakkında pek bir şey bilmiyorsun.
birçok siyasetçiden daha iyi işler yapacağını düşünüyorum.umarım iktidara gelir. _________________ Hiç Kimsenin Ümidini Kırmayın,Belki de Sahip Oldukları Tek Şeyleri Odur.
Osman Pamukoğlu tayyip gibi amerikan uşağı bir tabansız değil.o bu ülke için dağlarda savaşmış,kurşun sıkmış biri ve bu yüzden ülkemize diğer tüm siyasetçilerden daha çok sahip çıkacaktır.bu yoprakları korumak için kaç ocağın söndüğünü,kaç çocuğun yetim kaldığını bizzat gören biri bu toprakları adnan menderes,özal,tansu çiller,kenan evren ve tayipp gibi üç kuruşa satar mı?
anti-social demiş ki:
terör nasıl siliniyor osman pamukoğlu bana bir anlatsın, onun zihniyetinde insanların üstesinden gelebileceği bir şey değil bu... on binlerce genç öldü bu ülkede o zihniyet yüzünden.
o başkalarının zihniyetiydi.Osman Pamukoğlu dağlarda terörün ve teröristlerin canına okumuş ve afedersiniz anasını bellemiş bir insandır.
kapatilmadigi iyi oldu.daha guclu bir adi akp olmayan ama catisi akp olan bir parti ye daha tahammulum yok.heralde refah partisi bile bu kadar tartisilmadi yahu.nefret ediyorum akp den ama bu akp yonetime geldiginden beri chp den daha fazla nefret eder oldum.geldigimiz hale bak a.q _________________ birgün herkez beşiktaşlı olmasın,
varsın o ayrıcalık bize kalsın
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 27, 28, 29
29. sayfa (Toplam 29 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız