Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
evet piyasada bulmak zor bu tip pedalları.. bi kere orjinal japon malı ve de çok iyi kondisyonda..nerdeyse sıfır gibi ne boya dökülmesi nede başka bir kozmetik sorun yok.. potlarında da hiç bir sorun yok.. ayrıca günümüzde üretilen compact wah pedallarından çok daha iyi bir sounda sahip.. çalışma prensibi senin gitara uyguladığın nüanslarla orantılı.. düşük tuşe ile boğuk, sert tuşe ile parlak sesler verir.. kesinlikle auto wah falan değil.. tıpkı wah pedalı gibi kontrol senin elinde..
aslında çok memnunum ama işte ekipman olayının sonu yok ve dyna drive ı çok merak ettiğim için takasa sunduğum bi pedal.. yoksa hiç bir sorun yok pedalda..
internette ses demoları falan olan bi pedal olmadığı için, eğer istersen sana bi kayıt yapar yollarım..
cevap bekliyorum dostum.. takasa ılımlı bakarsan üste nakit verebilirim..
DOSTUM BENIM İŞİME YARAYACAK BİR PEDAL DEGİL BASKA BİR ALTERNATİF OLURSA GÖRÜŞELİM TEKRAR
araştırıyım dedin bi önceki mesajında, şimdi niye kızıyosunki... tepkin çok anlamsız. cabs lock açık kalmış herhalde
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız