Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Türkiye'nin Atatürk'çülerine ne yapmak istiyorlar?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Türkiye'nin Atatürk'çülerine ne yapmak istiyorlar?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
lokoniyazi

MesajTarih: Cmt 19.07.2008 17:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

DarkLegacy demiş ki:
...Büyük Hun İmparatorluğunun bizce malum olan hakanı Teoman’dır.Teoman, (m.s.) 13.yy. başında yaşamış büyük bir kahramandır.Çinliler bu kahramanın....

3. yy olacak
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gunsnroses

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

piyanist demiş ki:
Soruyu bir de aşağıdaki şekillerde sorarsak, gerçeğe ulaşmak daha kolay olur:

Kimler Atatürkçülere saldırıyor?
Kimler Ergenekon üzerinden TSK'yı, dolayısıyla Atatürk'ü ve Atatürkçülüğü yıpratmak istiyor?
Hangi iç ve yabancı güçler bu organize saldırıyı finanse ediyor?

Alıntı:

haberin tamamı

taraf gazetesinin nereden gelen paralarla ciktigi malumunuz
da perincek ve aydinlik da ne oluyor?
perincek kimdir?
68 lerde tip e nifak sokan kisidir
o donemin butun sol ogrenci liderleri oldurulmesine ragmen hayatta kalan kisidir
70 lerde aydinlik ta bir hafta ulkuculerun bir hafta kendileri haricindeki sol fraksiyonlarin militanlarinin ev adres, harita krokilerini vererek insanlari birbirine oldurten ve 12 eylul darbesine zemin hazirlayan kisidir
gene 70 lerde kurtlere devlet kurma hakki taninmalidir diye kitaplar yazip boluculukten hapis yatan kisidir
Ataturkumuzle burjuva kemal diye dalga gecen kisidir
kaynek yayinlarinda Ataturk dinsizdi Ataturk Allahsizdi iste onun tavsiye ettigi Tanrisizligin ilmihali iste imzasi diye kitaplar basarak halki Ataturkten nefret ettirmeye and icmis, bas koymus kisidir
once maocu sonra apocu ve en son gecmiste kufur ettigi Ataturkcu ve orducu olan bu sahis 50 yillik siyasi hayati boyunca hic bir secimde yuzde sifir kusur bes oyu gecememesine ragmen zirhli kadillaklarla dolasip apo ile gorusmeye gittiginde en ust duzey torenlerle karsilanir
Ataturkculugun halen hapishanede olan bu tip adamlarin eline kalmasi ise hepimiz icin buyuk bir trajedidir...

En son gunsnroses tarafından Pzr 20.07.2008 11:09 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
gunsnroses

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Josephking_1903 demiş ki:
anti-social demiş ki:
yüce atatürklü, ulu atatürklü şiirlerde şarkılardaki gibi gandalf vari bir canlı değil ki bu adam bir anda tepeden indirsin atlıları. mustafa kemal atatürk kişisinin değil de okullarda, medyada vs oluşturulan atatürk figürünün apolitizasyonun bir parçası olduğunu düşünüyorum, bence cidden zararlı ülke geleceği için. atatürkçülük dışında her şeyi sapkınlık anarşistlik olarak gören insanlar türedi . herkes atatürkçü, çünkü atatürkçülük en kolayı. hem devlete karşı gelmemiş olacaksın, hem tepkili gözükeceksin.

ne olsun yani, Atatürkçülük olgusu yavaş yavaş zihinlerden kaldırılsın mı? "en basiti Atatürkçülük" ne demek ayrıca, onu da anlamış değilim, en basitini bile yapamıyoruz o zaman, bu daha da vahim bir durum...
Atatürkçülük kimseyi apolitize falan etmez, içinde bulunduğu döneme göre son derece aykırı, olağan dışı, bir önderin devrimci zihniyetinden bahsediyoruz, dönemine göre diyorum, altını çizerim...Atatürkçü olmak belirli bir siyasi iradeye sahip olmanı engellemez seni...
o mitinglerin hangi amaçlarla, hangi endişelerle yapıldığı ortada, orda kimse ne darbeyi savundu ne de Atatürk'ü kullanarak rant kapısı elde etmeye çalıştı, laik Türkiye'nin geleceğinden kaygılanan binler meydanlarda bir ortak irade gösterdi, bunu küçümsememek lazım...

hatta anarşist bile sayılabilecek... Question
yapma bunu kartal, yapma bunu Laughing
2 sene kadar once anarchist hippy nickli baska bir uye arkadas Ataturkun anarsist oldugunu iddia etmis beni benden almisti
Ataturkun anarsisti gectim sosyalizmle bile alakasi yoktu
Ataturkumuz Kurtulus savasi donemi haric sovyetler birligi ile iliskileri hep belli bir duzeyde tutmus,sadece planli ekonomi degil
dunyadaki siyasi gidisata gore liberal ve karma ekonomiler de uygulatmistir.
Simdi Ataturkcu oldugunu iddia eden ve istiklal mahkemelerini tekrar
kurup Exclamation hindistan ve irana yakinlasarak kurtulabilecegimizi iddia
eden baz zatlarin aksina Ataturk cumhuriyeti kurduktan sonra yuzunu hep batiya donmustur.
Iki kez de parlementer demokrasiye gecmeye calismistir.
milliyetcidir
demoktrattir
acik fikirlidir
"Askeri siyasetten cekin!" sozu de kendisine aittir

mitingler konusunda yazdiklarina ise yuzde yuz hak veriyorum!
Josephking_1903

MesajTarih: Pzr 20.07.2008 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sen beni yanlış anlamışsın o zaman, ben zaten ne sosyalist ne anarşisttir dedim, "anarşist" kavramını dönemine göre çok sıradışı, Osmanlı İmparatorluğunun sahip olduğu yönetim anlayışını komple tersine çevirip, koca bir milletin kaderini değiştirmiştir, o döneme göre marjinal bir yönetim anlayışını savunduğu için, o devrin kurallarını hiçe saydığı için, yönetimin babadan oğula geçtiği saltanat anlayışını, hilafeti reddettiği için öyle bir benzetme kullandım, yoksa günümüz anarşizmi ile alakası elbette yok, aslında anarşizmin terörizm ile eş güdüldüğü bir ülkede biraz ters bi laf ettiğimi ben de farkettim Smile
tabii ki dediğin gibi Atatürk ne sosyalist ekonomiyi ne de kapitalist Amerikan ekonomisini kabul etmiştir, ülkenin menfaatleri doğrultusunda bunları karıştırıp karma bir ekonomi idolünü oturtmaya çalışmıştır, bu dediklerinde hemfikiriz zaten, bi sorun yok...
Başa dön
lokoniyazi

MesajTarih: Çrş 23.07.2008 16:49    Mesaj konusu: TÜRK MİLLETİ'NE - AÇIK İSTİHBARAT Alıntıyla Cevap Ver

Önce “Ergenekon” olarak kodlanan ancak Türk Milleti’nin tarih şuuru refleks verince ismi “Agarta” olarak değiştirilen operasyonun hedef ve niyetleri her geçen gün biraz daha ifşâ olmaktadır.

Türk kimliğini hedef alan bu operasyonlar serisinin arkasında, ABD- İsrail-İngiliz gizli servislerinin bulunduğunu ve kendi çıkarlarını bu gizli servislerin Türkiye üzerindeki hesaplarıyla birleştiren AKP adlı partinin tıpkı işgal yıllarında olduğu gibi tam bir teslimiyet ve işbirliği sergilediği ibretle izlenmektedir.

“Ergenekon” adı verilen operasyonun hedefi, milli güçlerdir, ayağı bu ülkenin topraklarına basan anti emperyalist yurtseverlerdir. Bu gözü dönmüş saldırı, mafya-çete görünümlü oluşumlarla harmanlanmış bir şekilde başta Atatürkçüler ve cumhuriyetçiler olmak üzere solcu-vatanseverleri, gerçek milliyetçileri, anti-emperyalist ve anti siyonist dindar kesimleri, “gizli hristiyan” misyonunu reddeden gerçek Müslümanları hedef almıştır.

3 bin yıllık tarihinde yüzlerce büyük ihanet görmüş olan Türk Milleti, bu ‘çapsız’ ihaneti de aşacaktır. Türklüğü ve Müslümanlığı Anadolu’dan, giderek tüm yeryüzünden kazımaya and içmiş haçlılar ve onların “Müslüman” görünümlü işbirlikçileri emellerine hiçbir koşulda ulaşamayacaklardır.

Türk Milleti’nin oynanan bu oyunu bir kez daha bozacağını biliyoruz.

Türk Milleti; Mustafa Kemal Atatürk’ün mirası olan, her karış toprağında şehit kanı ve kutsal emanet barındıran yurdunu, emperyalistlere ve onun işbirlikçilerine teslim etmeyecektir.

Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur.

http://www.acikistihbarat.com/Haberler.asp?haber=7778
Başa dön
Tasiyici_Cats

MesajTarih: Pts 18.08.2008 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ergenekon da tutuklanan kisilerin savunulmasini henuz anlayabilmis degilim.bunu ataturkculukle bagdastirilmasini ise abesle istikal buluyorum.ya bi dengenizi koruyun objektif olun diyemiyorum onu gectim imkansiz olmus artik o ama yani icinizde biseylerin yanlis oldugunu hissettiginiz halde yaptiklarinizin soylediklerinizin yanlis oldugunu bildiginiz haldce lutfen bunlari soylemekte bu kadar aceleci olmayin.mal olmayin Very Happy
aksuvar

MesajTarih: Pts 18.08.2008 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ergenekon tutuklamalarından küçük bir anektod:
gazetecinin biri tutuklanan albaya soruyor; neden tutuklandınız, albay cevap verir: suçum sadece vatanı sevmek. atatürkü sevmek.
arkadan bir polis albaya şu soruyu sorar: peki kasadaki banknotların üstünde neden atatürk resmi yoktu... Smile
piyanist

MesajTarih: Pts 18.08.2008 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

1. Bu haber gerçek değil! ATO tarafından yalanlandı.
2. Soru sorulan kişi Albay değil, Sinan Aygün.

3. Bütün yeşil basın (özellikle Samanyolu Camiası) bu yalan haberi haberi günlerce işledi.
Ama aynı güruh nedense Fethullah Gülen'in o yemyeşil milyon dolarlarından $$$ hiç bahsetmedi.

4. Sinan Aygün'ün evinde Euro bulundurmasını Atatürkçülükle bağdaştırmak ancak yeşil zihniyete yakışan bir düşünce tarzıdır.
"Soruyu soran polis neden gavur silahı kullanıyor" sorusu gibi saçma sapan bir sorudur bu soru.
Atatürkü sevenlere "nasıl çamur atayım" diye düşünen yeşil-yobaz beyinlerin dumura uğradığının da bir belgesidir bu yalan haber!!!

Bilgi:
Alıntı:
Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün’ü gözaltına alan polislerden birinin ettiği bu küçücük cümle, kafama fena halde takıldı.

Evindeki kasadan 2.5 milyon Euro çıktığını gören polis, Sinan Aygün’e şunu söylemiş:

"Sen hep Atatatürkçü geçiniyorsun ama kasandan çıkan paraların üstünde Atatürk resmi yok."

Haber geldiğinde önce inanamadım.

Herhalde "dezenformasyon" dedim.

Baktım, başka kaynaklardan da geliyor, kullandık.

Yine de tereddütlüydüm. Çünkü bu cümle, operasyonu yapmaya giden polisin, Aygün’e karşı ne kadar önyargılı, kafasının ideolojik olarak ne kadar doldurulmuş olduğunu gösteriyor.

* * *

Demokratik bir ülkede operasyona giden polisler görüşlerini, fikri yapılarını bu kadar açık biçimde dışa vurmazlar.

O yüzden yalanlarlar diye bekliyordum.

Ama "Polis mutlaka yalanlar" diye beklerken, ATO’dan yalanlama geldi.

Bana göre polisin daha önce davranıp bu cümleyi yalanlaması gerekirdi.
Ertuğrul Özkök'ün köşe yazısının tamamı:
Başa dön
aksuvar

MesajTarih: Pts 18.08.2008 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

valla bilmiyom mr. piyanist...ben bunu samanyolu gibi dincilerden duymadım...sadece okuduğumu söylüyorum...
red dergisi...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Gündem Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız