Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Satıldı-Silinebilir
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Satıldı-Silinebilir

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
D-Sonic

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 2:10    Mesaj konusu: Satıldı-Silinebilir Alıntıyla Cevap Ver

Gitarı yaklaşık 1 ay önce forumdan takasla aldım, memnunum da; tank gibi sağlam alet , ancak biraz nakite ihtiyacım olduğu için satıyorum.Gitarın hiçbir problemi yok, pili yeni takıldı ve bütün aksam sapasağlam.

Gövde-Maun
Sap-Maun
Tuşe-Gül ağacı
Set-neck
Emg 81-60

Fiyat: 775 YTL(yoruma gerek yok)

By burak195, shot with [URL=http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=DSC-W7&make=SONY]

En son D-Sonic tarafından Sal 19.08.2008 2:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MuratOzer

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 2:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pickguard çıkınca nasıl bir görüntü oluyor acaba ? şu anda değil fakat yakın bi zamanda alabilirim, en azından düşünüyorum. kolay gelsin
okayd

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 2:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bende de var aynısı söyleyeyim; Swicth'ten başlayarak pickguard boyunca giden gayet geniş bir kablo yolu Smile
agmed

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 2:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MuratOzer demiş ki:
pickguard çıkınca nasıl bir görüntü oluyor acaba ? şu anda değil fakat yakın bi zamanda alabilirim, en azından düşünüyorum. kolay gelsin

Pickguardsız istedin ama o sadece pickguard görevi değil kablo saklama görevi de yapıyomuş Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bahoo74

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 2:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

allahallah vıper da sadece vida yerleri kalıyo:)
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CihanExplorer

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 3:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

altında oyuk var ne yazıkki pickguard'ın , bendeki 76' Gibson'da öyle , senin istediğin 84' Reissue yada ESP MX :Very Happy
Başa dön
salom

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayalimdeki gitar tam olarak bu Very Happy hayirli satislar.
MuratOzer

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

okayd demiş ki:
Bende de var aynısı söyleyeyim; Swicth'ten başlayarak pickguard boyunca giden gayet geniş bir kablo yolu Smile

işte bu olmadı. ben sadece vida boşluğu kalır diye düşünüyordum, bir explorer a niye pickguard koyarlar anlamıyorum
okayd

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MuratOzer demiş ki:
okayd demiş ki:

işte bu olmadı. ben sadece vida boşluğu kalır diye düşünüyordum, bir explorer a niye pickguard koyarlar anlamıyorum

Bende isterdim ESP lerdeki gibi potansların yanında olsun ama ... Razz
D-Sonic

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

MuratOzer demiş ki:
okayd demiş ki:

Yüksel usta 40 YTL ye bu James in tüm gövdeye yaptırdığı metal zımbırtıyı yapacağını söylüyodu pickguard olarak belki oradan kurtarırız pickguard işini Laughing Şaka bi yana ben dikkat bile etmemiştim alırken, kıyabilirseniz muhtemelen o boşlukların hepsi dolar, gövde düz hale getirilir de renk işini bilemem nasıl halledebilir yapan usta...
Başa dön
_excaLibur_
Kullanıcı siteden atılmış

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 15:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj silinmiştir. Konuyla alakasız özel sohbetlerinizi irc.turkrock.com'da yapabilirsiniz.
sbd983->Ankaraya Cortz42 yollandı
holzeminster->Kayseriye kelepir fiyata wg580 gitti:D
Başa dön
MuratOzer

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 17:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

D-Sonic demiş ki:
MuratOzer demiş ki:
okayd demiş ki:

Yüksel usta 40 YTL ye bu James in tüm gövdeye yaptırdığı metal zımbırtıyı yapacağını söylüyodu pickguard olarak belki oradan kurtarırız pickguard işini Laughing Şaka bi yana ben dikkat bile etmemiştim alırken, kıyabilirseniz muhtemelen o boşlukların hepsi dolar, gövde düz hale getirilir de renk işini bilemem nasıl halledebilir yapan usta...

hani şu gri kamyon tabanı gibi olan şey mi ? bu epiphone u merak ediyorum, heralde 1 sene evvel zuhalde satılmıştı 2. el emg-hz manyetikli olarak yine bu civar fiyattan, deneyememiştim fakat. ayrıca klavyesinin sade olması ayrı bir güzel üzerine çok güzel işleme yapılabilir.
necromancer41

MesajTarih: Pzr 17.08.2008 20:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Senin gitarı yüksek ihtimalle alacağım.yanlız ayın 25 gibi istanbulda olacağım.o tarihe kadar satışlmazsa kesin bigörüşelim.Gitarın hiç bir sorunu yok sanırım,patlak,lırık çıkık,çizik çarık,elektronik?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
D-Sonic

MesajTarih: Pts 18.08.2008 0:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

necromancer41 demiş ki:
Senin gitarı yüksek ihtimalle alacağım.yanlız ayın 25 gibi istanbulda olacağım.o tarihe kadar satışlmazsa kesin bigörüşelim.Gitarın hiç bir sorunu yok sanırım,patlak,lırık çıkık,çizik çarık,elektronik?

Hocam bir problem çıkmaz ise gitar yarın satılıyor, satılmazsa özelden haber veririm sana.
Başa dön
Holy_Bastard

MesajTarih: Pts 18.08.2008 15:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu gitar 1 sene evvel zuhalden alınmadı eğer yamulmuyorsam , çünkü 1 sene önce ben gidipte eskişehir'den takasla almıştım grubumun gitaristi için Smile İbanez rg350 vermiştim , üzerine de para vericekti benim arkadaş sonradan. Gitarı alıp dönmüştüm geri ve o vakitten beri gitar aynı insandaydı (Ginoobili) 1 ay önce Burak'a satılana kadar. Zaten ilk başta da bu forumdan takaslanmıştı Smile Ama nickini unuttum o üyenin , bilinen bir üyeydi Smile

Onun dışında, gerçekten tank gibi gitardır , tonları kamyon gibi desem yeri. Hayırlı satışlar Burak Smile
MuratOzer

MesajTarih: Pts 18.08.2008 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yok zuhalde satılan farklı bir epiphone explorer dı Very Happy
D-Sonic

MesajTarih: Sal 19.08.2008 2:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Holy_Bastard demiş ki:
Bu gitar 1 sene evvel zuhalden alınmadı eğer yamulmuyorsam , çünkü 1 sene önce ben gidipte eskişehir'den takasla almıştım grubumun gitaristi için Smile İbanez rg350 vermiştim , üzerine de para vericekti benim arkadaş sonradan. Gitarı alıp dönmüştüm geri ve o vakitten beri gitar aynı insandaydı (Ginoobili) 1 ay önce Burak'a satılana kadar. Zaten ilk başta da bu forumdan takaslanmıştı Smile Ama nickini unuttum o üyenin , bilinen bir üyeydi Smile

Onun dışında, gerçekten tank gibi gitardır , tonları kamyon gibi desem yeri. Hayırlı satışlar Burak Smile

Sağolasın Cenk, even Onur un gitarı bu Smile Paraya ihtiyacım olmasa hayatta satmazdım ne hevesle aldım...Demo kaydına giriyoruz grupla, bi dolu ekipman lazım kayıtlarda kullanılacak ancak bu şekilde para çıktı vallaha.Bu arada bu sabah gitar satılmıştır arkadaşlar ilan silinebilir, teşekkürler Smile...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız