Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Silinsin Lütfen=)
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Silinsin Lütfen=)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
uYuS

MesajTarih: Sal 19.08.2008 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İlanım yeni bir hizmete görev etmek adına sil baştan yeniden düzenlenmiştir. Umarım başım fazla ağrımaz ama hem ben hemde arkadaşlarım kazansın diye başlıyorum bakalım hadi hayırlısı=)

"Her geçen gün usadan alet edeval ilanı görmekten etkilenmiş olsam gerek bende benzer bir olaya giriyorum izninizle.

Ben Amerika'da İngiltere'de falan değilim buralardayım=) Ancak istediğiniz her türlü elektronik alet, kozmetik ürünleri, ne bileyim yurt dışında daha ucuz olabilecek ne varsa veya her nevi aklınıza ne geliyorsa yardımcı olabilirim.

Misal bir arkadaşa saçları dökülüyor diye burda çok pahalı olan bir saç ilacı getirdik.D

alet edevatı getirme şansım olduğundan sizlerde de paylaşmak istedim. Daha önce birkaç defa ilan açmaya yeltendim ancak gerek uğraşamam gerekse gitar ve pedal olayını halledemediğim için nasip olmadı.

Sadece müzik aletleri getirmek için düşünüyordum ancak bir gitarın getirilirken hafifçe bir yere sürtünüp darbe görmesini göze alamayacağım için şimdilik sadece günlük hayatta kullandığımız elektronik aletler için ihtiyaçlarınıza cevap verebilirim.

Fiyat için yabancı sitelerden adres ( link ) atmayın çünkü benim sistemim alıştığınız gibi değil. Komisyon, kargo, gümrük falan diye kafanızı karıştırmak istemiyorum.

Farzedin ki ben hergün yurt dışına gidip gelen biriyim veya öyle birisiyle yaşıyorum.D

Türkiye'de en meşhur internet marketlerindan bana şunu istiyorum dediğiniz an gerisi bana kalmış iştir.

Ülkemizde ortalama fiyatı neyse sizin elinize herşey dahil ( ki sadece normal şehirler arası kargo masrafı var ) bu fiyatın yüzde 60-70 gibisine ulaşacaktır.

Yani iyice abartmak gerekirse hepsiburada'da 100 ytl olan bir fotoğraf makinesi sizin elinize en fazla 60-70 arası bir rakama ulaşacaktır.

Olay çok basit o yüzden lütfen diğer arkadaşlara davrandığınız gibi davranmayın bana da. Fiyatlar aşağı yukarı bu şekildedir. Yani en maksimumu yazmaya çalıştım tabi kesin rakam isteğe göre belirlenecektir.

Sipariş isteğinizden en erken 4 en geç 10 gün içerisinde istediğiniz zımbırtı elinizde olacaktır diye umuyorum.

Her türlü iletişim ve talep için öncelikle ilan başlığı altından ve hemen akabinde özel mesajla ulaşmanızı rica eder, iyi günler dilerim.P"
Johny

MesajTarih: Sal 19.08.2008 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

olum yenı bı ılan acarmısın ya bu ne 10 sayfa
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız