Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Whitesnake
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Whitesnake
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Blackrider

MesajTarih: Çrş 16.07.2008 2:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Eklemeden edemicem Dio'nun Killing The Dragon albümünde de Doug abimiz çalıyor. Orda da tam bir hard rock gitaristi olduğunu kanıtlıyor. Doug Whitesnake'e geçtikten sonra Dio'nun Master OF The Moon albümünde onun eksikliği hissediliyor bence. İki albüm arasında bariz fark var.
Zeratul
"Gündem" mod.

MesajTarih: Cum 18.07.2008 23:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albümü yeni dinledim ve çok beğendim özellikle call on me ve good to be bad çok sağlam şarkılar..
bu devirde böyle albüm teşk coverdale ve aldrich..Smile
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pts 21.07.2008 17:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Blackrider demiş ki:
Eklemeden edemicem Dio'nun Killing The Dragon albümünde de Doug abimiz çalıyor. Orda da tam bir hard rock gitaristi olduğunu kanıtlıyor. Doug Whitesnake'e geçtikten sonra Dio'nun Master OF The Moon albümünde onun eksikliği hissediliyor bence. İki albüm arasında bariz fark var.

bu yoruma katılıyorum. ama doug bence daha iyi is cikartabilirdi whitesnake albümünde. ve hatta iki çok sağlam gitaristten çok daha bomba bir albüm bekliyordum.. tutuk bir albüm bence... ama cok iyi hatta klasik olabilecek parçalar da var.
crystal_eyes

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

David'in sesi,samimiyeti,içtenliği beni kendimden alıyor.Yıllardır bıkmadan usanmadan dinliyorum bana hala ilk dinlediğimde ki heyecanı yaşatıyor.Ne zaman körkütük serhoş olsam Ain't No Love in the Heart of City diye bağıyorum.Bir şarkı bu kadar güzer coverlanır mı?
Doğduğum sene çıkartıkları albüm bugüne kadar ki en güzel albümlerden birisi.89'da ki albümleride muhteşem.O albümde ki Fool For your Loving'in 2. versiyonu Ready an' Willing'de ki versiyonundan kat ve kat daha güzel bence
jacksonke1

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 14:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni albümü bende cok begendim, birşey kaybetmemişler kalitelerinden, reb beach ve doug aldrich ikilisi gercekten inanılmazlar... David e zaten bşiey demiyorum ..

"God save The Queen"
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Pts 25.08.2008 1:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Masstival konserinin uzerinden 1.5 ay gecti, aklimdaydi yazamadim. Konser gecen seferki gibi efsaneydi! Akabinde Def Leppard calacagindan dolayi sure dogal olarak uzun degildi. Yanlis hatirlamiyorsam 1.15 - 1.30 saat civari sahnede kaldilar. Degisen bi sey yok bildigimiz Whitesnake'ti. Geldiler kütür kütür caldilar; sololar, cigliklar havada ucustu. Coverdale'in sesi masallah.. Sadece canli'da dinleyebileceginiz cigliklar atti ki - gecen konserde de yapmisti- allah dedim. Seyirciyle diyalogu ise bu konserde daha ust duzeydeydi. Hakikaten soz konusu "Rock" olunca isini gayet iyi biliyor. Bu sefer guzel bi sov olarak Reb Beach - Doug Aldrich atismasi vardi 5 dakika kadar. Bu bizim icin yeniydi ve oldukca gazlayiciydi. Hepsini hatirlayamiyorum ama gene bircok hitlerini caldilar. Deep Purple yapmadilar bu sefer Sad Halbüse gecen seneki Burn-Stormbringer-Burn daha ilk andan kanimizi atesleyip butun adrenalimizi tepemize vurdurmustu. Bu sene sanirim sureden dolayi ve yeni parcalarindan dolayi yoktu. Yeni parca demisken su an yine hatirlayamadigim 3 yeni parca caldilar. Uzerine Fool For Your Lovin' , Ain't No Love In The Heart Of The City, Give Me All Your Love Tonight, Here I Go Again, Is This Love, Stiill Of The Night patlattilar. Dedigim gibi 1.5 ay sonrasinda bu kadarini hatirliyorum. Ufak 1-2 dipnot verdikten sonra gitmeyenleri uzecek birkac fotograf ekleyecegim Laughing

* Adetim degildir, hic de agzimdan "kotu" lafi cikmaz ama uzulerek Chris Frazier'i begenmedigimi soyleyecegim. Parcalara hicbir katkisi yoktu. Dumduz caldi, ruh sıfırdı. Halbuki Tommy Aldridge oyle miydi? Nerede o cift el kondinasyonu (iki elini de ayni kullanabiliyor), nerede ciplak elle attigi davul sololar, nerede Tommy nerede? Canli izlenilmesi gereken bi davulcuydu keske ayrilmasalardi. Umarim en kisa surede geri doner Whitesnake'e.

** Her zaman nefret ettigim bi durum vardi gene. Klasik olarak rock seyircimiz gene yerindeydi. Whitesnake geldi, izlendi ve ugurlandi. Bi dur gitme 5 dakika fazla bagar, topluca tezahurat yap, yerlere vur adamlar geri gelsin bis yapsin... yok! Yetti 1.5 saatlik performans. Cok tatminkariz, her sene izliyoruz, en az 3 sehrimize geliyorlar o yuzden fazla asiriya kacmayalim bununla yetinelim. Hakikaten cok mal bi durum Sad

Neyse.. Amator makinayla nacizane iyi derecede cekebildigim kadar guzel olan birkac fotografi paylasayim:

Coverdale'in bu fotografi ise Masstival'in sitesinden alintidir.

Bize bu mutlulugu yasattigi icin Masstival'e cok ama cok tesekkur ediyorum!
crystal_eyes

MesajTarih: Pts 25.08.2008 2:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
Her zaman nefret ettigim bi durum vardi gene. Klasik olarak rock seyircimiz gene yerindeydi. Whitesnake geldi, izlendi ve ugurlandi. Bi dur gitme 5 dakika fazla bagar, topluca tezahurat yap, yerlere vur adamlar geri gelsin bis yapsin

Hehe,haklısın.Def Leppard için yaptık,geri geldiler.O değilde geçen sene Baz için 10 dakika bağırdık,Baz geri gelip şarkı söyliyeceğine saatini gösterip gitmişti.Hem de Youth Gone Wild'ı çalmadan.Tek istediğimiz Youth Gone Wild'ı çalmasıydı.Youth Gone Wild diye kendimizi yırtmıştık oysa.Whitesnake konseri inanılmazdı.Resmen 80'lere gittim o gün.Mel Galley'in ismini andıktan sonra Love Ain't No Stranger'i çaldıklarında kendimi kaybettim.Ağladım,zıpladım,var gücümle bağırarak şarkıya eşlik ettim.Ertesi gün sesim çıkmıyordu.

Whitesnake bad boys'u,The Deeper The Love'i ve crying in the rain'u çalmadı.We Wish You Well'ide veda ederlerken banddan çaldılar.Artık benim sesimi mi duydular ne oldu bilmiyorum,çünkü we wish you well diye kendimi yırtıyordum son yarım saat.Very Happy Geçen sene Baz'da da öyle oldu.Son yarım saat kendimi yırttım I Remeber You'u çalması için.Son şarkı olarak onu çaldılar Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız