Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Pilli Bebek
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Pilli Bebek
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 50, 51, 52

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
a_met_ist

MesajTarih: Prş 03.04.2008 21:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

laf sokmak ağır bir itham olmuş ama peki. bu son mesajımdır. bende artık benim gibi düşünen diğer insanlar gibi yaparım, beğendiğim pilli bebeği özlemem... başarılar. bol şanslar. gerçektende iyi temenniler, yolunuz açık olsun PİLLİ bebek
dusselyalnizlik

MesajTarih: Cum 11.04.2008 13:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neden eleştiriye gelemiyorsunuz anlamıyorum.a_met_ist kişisel düşüncesini belirtmiştir hepsi bu.ya kardesim eğer bu işte eleştiri olmazsa başarı gelmez o çok sevdigimiz pilli bebekten.Şimdi burada herkes şak şakçılık yapsa forever pilli bebek dese mi iyi olur?kendi kendimizi kandırmış oluruz.forumdaki pilli bebek avukatlarının hepsi grupla şöyle yada boyle muhattap hepsini tanıyorum isim vermekte istemiyorum.Bu yol yanşıl bir yol size söyleyeyim.bırakın insanlar eleştirsin.polislik yapmayın bu başlıkta.pilli bebeğede zarar veriyorsunuz gereksiz avukatlıklarınızla.bence a_met_ist dan özür dilemeniz gerekir.hiç kimseye zorla begendiremezsiniz pilli bebekin 2. albumunu begenmeyenide burda yargılama hakkınız yok.bende begenmedim pillinin 2. albumunu.şimdi banada laf sokun hadi bekliyorum.1. album daha iyiydi bana göre.yıllarca bekledigimiz bir albumdu ama birçok kişi hayal kırıklığına uğradı benim gibi.ha şu var album kaliteli olabilir kendi soundunda iyi bir iş olabilir ama bana hitap etmiyor bu kadar basit.
The-Painted-Bird

MesajTarih: Cum 11.04.2008 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dusselyalnizlik demiş ki:
neden eleştiriye gelemiyorsunuz anlamıyorum.a_met_ist kişisel düşüncesini belirtmiştir hepsi bu.ya kardesim eğer bu işte eleştiri olmazsa başarı gelmez o çok sevdigimiz pilli bebekten.Şimdi burada herkes şak şakçılık yapsa forever pilli bebek dese mi iyi olur?kendi kendimizi kandırmış oluruz.forumdaki pilli bebek avukatlarının hepsi grupla şöyle yada boyle muhattap hepsini tanıyorum isim vermekte istemiyorum.Bu yol yanşıl bir yol size söyleyeyim.bırakın insanlar eleştirsin.polislik yapmayın bu başlıkta.pilli bebeğede zarar veriyorsunuz gereksiz avukatlıklarınızla.bence a_met_ist dan özür dilemeniz gerekir.hiç kimseye zorla begendiremezsiniz pilli bebekin 2. albumunu begenmeyenide burda yargılama hakkınız yok.bende begenmedim pillinin 2. albumunu.şimdi banada laf sokun hadi bekliyorum.1. album daha iyiydi bana göre.yıllarca bekledigimiz bir albumdu ama birçok kişi hayal kırıklığına uğradı benim gibi.ha şu var album kaliteli olabilir kendi soundunda iyi bir iş olabilir ama bana hitap etmiyor bu kadar basit.

Bir kere ilk albüm sadece iyi değil çok çok iyiydi.Daha iyi bir kayıt ve promosyon olanağı olsaydı çok çok daha fazla ilgi göreceğini eminim SİZ?! de kabul ediyorsunuzdur.Siz belki kendinizi her zaman şaheserlere layık görüyor olabilirsiniz .Eyvallah.Onlardan daha iyi bir müzisyen olduğunuzu da iddia edebilirsiniz.Hadi ona da eyvallah.Ama unutmayın ki Pilli Bebek istek almaz.Sizi takmadığından değil; kendi doğallığını,içtenliğini daha çok önemsediğinden.Kendi gibi olmak için yani.En azından buna saygı duymanızı beklerdim açıkçası.Kendi gibi olanı eleştirmek, bir rock müzik dinleyicisi (ve icracısı ?!) için bir miktar garip kaçmakta.Eski dinleyicileri olarak (dost acı söyler gibilerden )yapıcı eleştiriler ayrı,toplum içinde laf sokmak ayrıdır.Bence Pilli Bebek en azından bir -yolun açık olsun kardeş- vedasını haketmiş bir gruptur.Ki a-met-ist bunu yapmıştır.Eyvallah..
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gizemkismet

MesajTarih: Prş 08.05.2008 17:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

14 Mayıs - 4 Haziran Pilli Bebek Konseri
Dip Sahne

K.Esat 4 Yol / Ankara

14 Mayıs günü görüşmek üzere arkadaşlar Smile
Blackie_Lawless

MesajTarih: Prş 15.05.2008 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Olsun'un klibi yayınlanmış Dream Yüxexes'te izleyen var mı acaba?
Başa dön
gizemkismet

MesajTarih: Sal 20.05.2008 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

14 Mayıs günü konsere gelenleri bekleyen en güzel süpriz klibi izlemekti sanırım.

İnsana huzur veren ve şarkıyı hissettiren bir klip olmuş.En yakın zamanda izlersiniz umarım...
The-Painted-Bird

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 2:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Çok güzel bir klip olmuş.
http://www.youtube.com/watch?v=EnowaVmsqVQ
Başa dön
saykodelikzade

MesajTarih: Çrş 21.05.2008 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Güzel olmuş .
Başa dön
candide

MesajTarih: Prş 22.05.2008 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

albmleri gerçekten güzel olmuş yalnız,hani tüm şarkıları güzel olan albümler vardır ya,aynen onlardan biri olmuş..
Başa dön
The-Painted-Bird

MesajTarih: Cum 30.05.2008 23:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

6 Haziran Cuma günü Ankara Dib Sahne de konserleri varmış.Coşmak isteyenler kaçırmasın derim.
http://www.pillibebek.com.tr/
Başa dön
The-Painted-Bird

MesajTarih: Çrş 20.08.2008 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

2 ay içerisinde cover şarkılardan oluşan 4 şarkılık bir maxi single albüm çıkaracaklarını müjdelemişlerdir.Türkiye cover şarkı nasıl yapılırmış görsünSmile
http://www.facebook.com/pages/Pilli-Bebek/13988385999?ref=s
Başa dön
morgaine

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

anlıyorum pek güzel şarkıdır..
The-Painted-Bird

MesajTarih: Prş 11.09.2008 3:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Roll dergisinin Eylül sayısında Cem Kısmet ile yapılmış bir röportaj var.(4 sayfalık)
Başa dön
dumanduman

MesajTarih: Cmt 13.09.2008 11:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Daha ben ilk albümleri uyandırmadan'ı bulamadım... Sad adamlar cover albüm çıkartıyor... Very Happy ayrıca bu cover albümün kısa sürede çıkması,daha kısa süreler arasında albüm yapacakları anlamına geliyordur umarım...Çünkü pilli bebegin uyandırmadan ve olsun albümüleri arasında uzun bi zaman 7 sene gibi, umarım bu cover albümle bu zaman aralıgı kısalır ve biz daha cok pilli bebek albümlerine sahip oluruz...
gizemkismet

MesajTarih: Prş 25.09.2008 0:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

9 & 31 Ekim Pilli Bebek Konseri
Dip Sahne

K.Esat 4 Yol / Ankara

Yine Ankara yolları gözüktü bana =)
Gokmen_Esgin

MesajTarih: Cum 03.10.2008 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cem Kısmet'in buğulu sesi,şarkı sözleri,oluşturulmuş sound ve canlı performanslar.Bence herşeyi ile mükemmel bir grup.Türk rock müziğini ele alacak olursak lezzet alarak dinlediğim bir kaç grupdan birisidir Pilli Bebek.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Türk Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 50, 51, 52
52. sayfa (Toplam 52 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız