| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
atcgtr

|
Tarih: Pts 18.08.2008 11:35 Mesaj konusu: |
|
|
Ne yazıkki 16'sı için ayırdığım arkadaş almadı pedalları.
Pedallar tekrar satışta. |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
atcgtr

|
Tarih: Pts 18.08.2008 17:37 Mesaj konusu: |
|
|
Keeley Rat - 2 için stratter nickli arkadaşla anlaştık bir terslik olmaz ise yarın satılmış olucak.
Güncel Fiyatlar.
Crybaby 120 YTL
Dimarzio Breed Bridge Manyetik 120 YTL
V7-V8 Tanesi 45 YTL Birlikte 80 YTL
Satılıklara
Kyser Dr.StringFellow
Tel temizleyici ve koruyucu ekliyorum 15 YTL |
|
| Başa dön |
|
 |
atcgtr

|
Tarih: Cum 22.08.2008 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
| Rat satılmıştır.Diğer ürünler halen satışta. |
|
| Başa dön |
|
 |
atcgtr

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
Wahta bir süreliğine indirim yaptım.Artık satılsın 100 ytl çok mu temiz crybaby için di mi ?  |
|
| Başa dön |
|
 |
_poulles_

Kayıt: Jan 24, 2008 Mesajlar: 450 Nerden: izmir - istanbul
|
Tarih: Cmt 23.08.2008 5:43 Mesaj konusu: |
|
|
Ben 45 dolar kısmına takıldım. Zaten içindeki entegre, direnç, kondansator, varsa diot maximum 10-15 ytl tutar.
Ben şahsen incelemedim iki pedalında elektroniğini ama inceleyen kişiler bariz farklılıklar olduğunu savunuyorlarsa mutlaka doğrudur.
Kimsenin Rat' a bir gıcıklığının olduğunu sanmam. Ha Ant'a varmıdır onu bilemem. Ama Kelly'nin Ant'a bir gıcıklığının olmadığı aşikar
Ant'n açıklamasında şöyle bir satır dikkatimi çekti ;
''Bu firmalar kendini kanıtlamış firmalardır üretimini her nerede yaparsa yapsın kalite ve malzeme açısından kesinlikle hiçbir taviz vermez isminin kötü anılmasını istemez kıran kırana rekabetin yaşandığı günümüz ortamında rakiplerinin eline geçebilecek olası en küçük bir açığını bile göz önüne alıp riske girmez''
Bu konuda bazı anlamadığım noktalar var mesela EHX , MXR (bazı), RADİAL ENGINEERİNG gibi firmalar pedallarını truebypass üretirken koskoca BOSS , DOD, LİNE6 gibi firmalar neden üretmez? Yoksa kıran kırana rekabette riske girmeyimi severler?
Kirlettiğim için üzgünüm ama her Rat ilanında bir anda Ant' ın ve forumda daha önce Ant müzikle ilgili konuşmaları hariç başka hiç bir mesajı olmayan üyelerin çıkagelip sürekli savunma yapması garibime gidiyor.
Bu mesajımıda hiç bir şekilde Ant müziğe ark niyet beslemeden yazdım lütfen yanlış anlamasınlar. Kendileriyle uzaktan yakından en ufak münasebetimiz olmamıştır. |
|
| Başa dön |
|
 |
heartcore Turget Berkes&Karakutu Gitar

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 8:34 Mesaj konusu: |
|
|
| _poulles_ demiş ki: | Ben 45 dolar kısmına takıldım. Zaten içindeki entegre, direnç, kondansator, varsa diot maximum 10-15 ytl tutar.
Ben şahsen incelemedim iki pedalında elektroniğini ama inceleyen kişiler bariz farklılıklar olduğunu savunuyorlarsa mutlaka doğrudur.
Kimsenin Rat' a bir gıcıklığının olduğunu sanmam. Ha Ant'a varmıdır onu bilemem. Ama Kelly'nin Ant'a bir gıcıklığının olmadığı aşikar
Ant'n açıklamasında şöyle bir satır dikkatimi çekti ;
''Bu firmalar kendini kanıtlamış firmalardır üretimini her nerede yaparsa yapsın kalite ve malzeme açısından kesinlikle hiçbir taviz vermez isminin kötü anılmasını istemez kıran kırana rekabetin yaşandığı günümüz ortamında rakiplerinin eline geçebilecek olası en küçük bir açığını bile göz önüne alıp riske girmez''
Bu konuda bazı anlamadığım noktalar var mesela EHX , MXR (bazı), RADİAL ENGINEERİNG gibi firmalar pedallarını truebypass üretirken koskoca BOSS , DOD, LİNE6 gibi firmalar neden üretmez? Yoksa kıran kırana rekabette riske girmeyimi severler?
Kirlettiğim için üzgünüm ama her Rat ilanında bir anda Ant' ın ve forumda daha önce Ant müzikle ilgili konuşmaları hariç başka hiç bir mesajı olmayan üyelerin çıkagelip sürekli savunma yapması garibime gidiyor.
Bu mesajımıda hiç bir şekilde Ant müziğe ark niyet beslemeden yazdım lütfen yanlış anlamasınlar. Kendileriyle uzaktan yakından en ufak münasebetimiz olmamıştır. |
Modifiye denen olayda masrafı yaratan sadece değişen parçaların maliyeti değil, "modifiye dizaynı" olarak adlandırılabilecek unsurdur. Yani modifiyeyi yapan insan ya da firma "ben bu aletin nasıl daha iyi bir hale getirilebileceğini biliyorum" ya da "bu alet asında böyle bir ses de verebilir, onu sağlıyorum" der, sen de onu yapması için istenen parayı ödersin.
Ant Müzik'in dediği temel olarak doğru ama uygulamada her zaman geçerli olamayabilir.
True bypass konusuna gelince de, true bypass sanki olmazsa olmaz ve bir pedalın kalitesini belirleyen çok onemli bir unsurmuş gibi biliniyor ama iyi dizayn edilmiş bir elektronik bypass da aynı işi görüyor ve artı olarak sessiz bir çalışma sağlıyor. En azından Boss'un yaptığı açıklama bu. Karşılaştırdığın markaların hedef kitlesi ve fiyat dilimi pek yakın değil, dolayısıyla sorduğun soru tam olarak yerini bulmuyor. _________________ www.myspace.com/berkantcelen |
|
| Başa dön |
|
 |
taka

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 8:55 Mesaj konusu: |
|
|
True bypass konusuna bir girersek burada çıkamayız; ayrıca MXR, Radial gibi pedalların true bypass olmadığı yönünde güzel araştırmalar olduğunu da belirteyim. Ha true bypass süper bir şey midir; üstadlar da hala çözememiş o işi, onun tartışması da bitmez zaten.
Gelelim şu Çin'di, modifiyeydi işine: Berkant'ın söylediği gibi modifiyeyi yapan kişi sizden bilgi birikiminin (know how diyorlar buna) karşılığını istiyor aslında. "Bir direnç 3 lira, neden 50 dolar istiyorlar ki?" demeyin, kafayı sıyırıp bir pedalı 2 sene boyunca araştırıp modifiye eden adamlar var; emeklerine yazık. _________________ PRS Mark Tremonti/CE22 Goldtop>>Fulltone Clyde Wah>>Plant Waves Tuner>>Keeley Mod TS9>>Fulltone Deja Mini Vibe>>MXR Phase100>>Maxon AD80>>Mesa Boogie F30 |
|
| Başa dön |
|
 |
_poulles_

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 15:33 Mesaj konusu: |
|
|
| heartcore demiş ki: | | _poulles_ demiş ki: | Ben 45 dolar kısmına takıldım. Zaten içindeki entegre, direnç, kondansator, varsa diot maximum 10-15 ytl tutar.
|
Modifiye denen olayda masrafı yaratan sadece değişen parçaların maliyeti değil, "modifiye dizaynı" olarak adlandırılabilecek unsurdur. Yani modifiyeyi yapan insan ya da firma "ben bu aletin nasıl daha iyi bir hale getirilebileceğini biliyorum" ya da "bu alet asında böyle bir ses de verebilir, onu sağlıyorum" der, sen de onu yapması için istenen parayı ödersin. |
Şimdi dediğim gibi Rat'ı incelemedim ama denilenlerden anladığım kadarıyla sadece devre elemanlarında değişiklik olmuş, devre şemasında değil. E zaten Kelly açıklamasında ek olarak elemanları değiştirme işlemim 45 dolar tutuyor demiyormu? E peki Kelly usa Rat'a modifiye dizaynını daha önce planlayıp , işleme koymamışmı? Yani benim anladığım yapacağı modifiye dizaynına ek olarak değişik elemanları değiştirmek. Bu elemanlarda fiyat olarak komik rakamlar zaten Ama Kelly'nin bir led değişimi için 15 dolar istemeside komik bunun yanı sıra... Ahmet, Mehmet değiştirse işçiliği ile beraber 5 ytl , Kelly değiştirince 15 dolar!...
| heartcore demiş ki: | | True bypass konusuna gelince de, true bypass sanki olmazsa olmaz ve bir pedalın kalitesini belirleyen çok onemli bir unsurmuş gibi biliniyor |
O sizin hayat görüşünüz saygı duyarım efenim Bir yerde zevk meselesi.
Ayrıca tüm firmalar aynı hedef kitleye çalışıyor 'aman biz bu çocukları sevmedik , şu tarafa yönelelim' diye bir olay söz konusu değil her markanın diğer markalarla aynı fiyat aralığında, yakın kalitelerede ürünleri var. Bunun yanında yüksek fiyat aralığında kendine özgü mesela '' aha bu vox 'un sesi '' diyebileceğimiz, rakip firmalarla savaşmayan karakteri oturmuş ürünleride var.
Neyse artık fikir belirtmenin , öneri getirmenin yeri burası değil başlık kirleniyor. Tekrar özür dilerim ilan sahibinden.
Teşekkür ederim payleştığın bilgiler için heartcore. Eklemek istediğin birşey olursa öm den ulaşabilirsin öğrenmenin sonu yok...iyi günler |
|
| Başa dön |
|
 |
atcgtr

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 17:32 Mesaj konusu: |
|
|
valla bence onların led değişimi istediği için paralar komik değil.Bir çok pro. müzisyen kelly e bişiler yaptırıyor da neden ahmet e mehmet e yaptırmıyor ?Neden tr'de bir ahmet mehmet yine tr.deki pro müzisyenlere mod/pedal sağlamıyor ?
Demekki adamlar bişileri farklı ve doğru yapıyorlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
_poulles_

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 18:50 Mesaj konusu: |
|
|
| atcgtr demiş ki: | valla bence onların led değişimi istediği için paralar komik değil.Bir çok pro. müzisyen kelly e bişiler yaptırıyor da neden ahmet e mehmet e yaptırmıyor ?Neden tr'de bir ahmet mehmet yine tr.deki pro müzisyenlere mod/pedal sağlamıyor ?
Demekki adamlar bişileri farklı ve doğru yapıyorlar. |
Sağlamıyor sanıyorsan yanılıyorsun bu forumda bile bir çok pedal modlayan üye var. Ha ticarete döken varmı 1-2 kişi.. Atilla Tanaydın (ADD) , Ahmet Balcı (superfly) örneğin... |
|
| Başa dön |
|
 |
heartcore Turget Berkes&Karakutu Gitar

|
Tarih: Pzr 24.08.2008 12:00 Mesaj konusu: |
|
|
| _poulles_ demiş ki: |
Ayrıca tüm firmalar aynı hedef kitleye çalışıyor 'aman biz bu çocukları sevmedik , şu tarafa yönelelim' diye bir olay söz konusu değil her markanın diğer markalarla aynı fiyat aralığında, yakın kalitelerede ürünleri var. |
Kusura bakma ama bu dediğin külliyen yanlış. En azından "her" marka için geçerli değil. _________________ www.myspace.com/berkantcelen |
|
| Başa dön |
|
 |
atcgtr

|
Tarih: Sal 26.08.2008 2:23 Mesaj konusu: |
|
|
| Dimarzio cuma gününe kadar 20 ytl indirimdedir. |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
| mfikret demiş ki: | Naçizane görüşüm ;o kadar kişiye küfür edebilen ant müzik pekala amerikan üretim olan pedalın kutusuna ,çin malı olanın devreyi monte edip ,baksana biri amerikan biri çin ikiside aynı diyebilir Robert kelly bile fark var diyorsa kesin vardır...İYi satışlar.. |
iyi satışlar |
|
| Başa dön |
|
 |
atcgtr

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 2:27 Mesaj konusu: |
|
|
| Şu an için crybaby / dimarzio ve ibanez manyetikler ayırtılmış durumdadır. |
|