| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Head2KoRn

|
Tarih: Prş 21.08.2008 20:59 Mesaj konusu: |
|
|
Head'in İlham'ım Yok Gibi Bir Lafı Olmadığına Göre ?
Her Konser Görüyorduk , Adamlar Yaptığından Zevk Alıyordu , Coşuyorlardı.Munky'nin Konsere Çıkmadan Önce Extacy Aldığı Bilinir.Head'de Uyuşturucu Alıyordu.Tam Kafa Olup Konserlere Çıkıyorlardı.Bence Senin Dediğinin İlhamla Değil Yaşla İlgisi Var.Munky Artık Konserlere Bastonla Çıkacak Neredeyse. _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
DefKoRneS

|
Tarih: Prş 21.08.2008 21:09 Mesaj konusu: |
|
|
| He yani uyuşturucu kullanmayınca olmuyor mu yani .. Bence ilginç bi yaklaşım .. |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Prş 21.08.2008 21:15 Mesaj konusu: |
|
|
Sorunun Cevabını 94'den 2000 Yılına Kadar Olan Bütün Konserlerde İzleyip Alabilirsin. : )
Head Boşandıktan Sonra Uyuşturucuya Başladı.Munky'ninde 2000'li Yıllarda Başladığını Hatırlıyorum. _________________ In Flames !
En son Head2KoRn tarafından Prş 21.08.2008 21:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
DefKoRneS

|
Tarih: Prş 21.08.2008 21:16 Mesaj konusu: |
|
|
| Mantalite çok zayıf malesef ! |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Prş 21.08.2008 21:19 Mesaj konusu: |
|
|
adamlar kolay bir iş yapmıyorlar uyuşturucu kullanmaları normal geliyor bana..bi yardım almaları lazım sonuçta kafa dayanmaz işlerine onlar da yardımı uyuşturucuda bulmuş..hangi rockçı kullanmıyorki..korn gibiler yani.. _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Prş 21.08.2008 21:25 Mesaj konusu: |
|
|
| kornfreak demiş ki: | adamlar kolay bir iş yapmıyorlar uyuşturucu kullanmaları normal geliyor bana..bi yardım almaları lazım sonuçta kafa dayanmaz işlerine onlar da yardımı uyuşturucuda bulmuş..hangi rockçı kullanmıyorki..korn gibiler yani.. |
James , Kirk , Lars Kullanmıyorlar Mesela.Ama Adamlar Tam İçkici..Keş Yani.  _________________ In Flames !
En son Head2KoRn tarafından Prş 21.08.2008 21:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Prş 21.08.2008 21:27 Mesaj konusu: |
|
|
korn rockcıdır demedim..rock metal birbirine yakın sonuçta ve rock daha çok bilinen bir müzik türü o yüzden onu yazdım.. _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Prş 21.08.2008 23:16 Mesaj konusu: |
|
|
Ben olanlarda imaj kaygısının çok büyük önem taşıdığına inanıyorum. Hem benim yazdıklarımın tamamını okumamışsınız resmen.Peki size bi soru , neden son 3 yılda , en basitinden telefonunda korn un herhangi bir parçası olan insanlar arttı ?? Bu oldu bunun farkındasınız değil mi ? SYOTOS ve untitled albümünden oluyor bu şarkılar. Anlasanıza beni , 'korn u biliyorum ' diyen insan sayısı cogalıyor.Bunu jonathan ve arkadaşları yapmak istedi. e nolucak ? Head gelicek,muthiş bir albüm yapıcaklar ardından da tavan.. şimdi diceksiniz ki , neden o şekilde 2 albüm yaptılar ? Yeni insanlar kazanmak için. Tekrar TALITM gibi bir albüm yapsalardı şimdiki kadar tanınan bi grup olmayacaktı ki.O sert şarkılar kimler dinler ? Önceden fan olanlar ve biraz da yeni insanlar. Ama şimdi öyle mi ?? çok daha fazla insanın gelecek olan albümü dinleyecegine büyük ihtimal veriyorum.
Bariz belli günümüz piyasasında bunu kestirebilmek. O sebepten dolayı da bu iki albümle 13 yaş civarındaki insaları cektiler, sevdirdiler. Yeni olacak albüme olan ilgiyide arttırdılar.Head in geri dönmesi zaten cok büyük ilgi kaynagı olucak e bu da olunca... ' Milenyumun grubu ' olduğu zamanlardaki popülerliğini aratmayacaktır.
Bunlar benim düşüncelerim tabi ki de . _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Prş 21.08.2008 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
Hemen abartarak yazmışsınız ya inanamıyorum. Ben 10 yıl akıllarında bu fikir var demedim.Demekte istemedim.Öyle anlamak istediniz sanırım.Her sabah böyle bir planla uyanmıyorlardır heralde. Her saat akıllarında onlarca plan vardır bu adamların,bu da her albüm hakkında,gelecek hakkında olan planlardan biridir. Yön vericek bir plan.
Hem bana -isteyerek konusmuyorum-korn un böyle seyler yapması pekte sacma gelmiyor.Endüstriyel sonucta.Her şeyleri endüstriyel.Düşünceleride.
Munky kendisine bir fanın ' neden korn.com da her konseri izleyemiyoruz ,para verip üye olanlar izleyebiliyor.Fanlar arasında ayrım mı yapıyorsunuz ? ' şeklinde bir soru sorması üzerine ' dünya endüstriyelleşiyor ' diye bir cevap vermesi akıllardaki soru işaretlerini bir nebze olsun nokta haline getirmiyor mu ? _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Prş 21.08.2008 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
popülerlikli mi önemli kaliteli bir grup olmak mı ?..
korn un popüler olabilmek için böyle şeyler yapması esas fanlarına saygısızlık anlamına gelir..biz korn u korn olarak seviyoruz şimdiki pop-rock grubunu sevmiyoruz ve başkalarınında sevmesine gerek yok..neden 1000000 kişinin dinlediği kalitesiz bi grup olacagına 100000 kişinin dinlediği kaliteli bi grup olmasın..ki öyle zaten..fan sayısını arttırmaları her yaştan insana hitap etmeleri gereksiz bence..korn un zaten bi hayran kitlesi var..neden bunu arttırmak için kalitelerini düşürsünlerki..dediklerin doğru gibi böyle birşey yapmış olabilirler ama bu yaptıkları tekrar ediyorum esas fanlarına saygısızlık.. _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Cum 22.08.2008 0:02 Mesaj konusu: |
|
|
İkisini de aynı anda yürütmeye çalısıyorlar belki. Ya orası öyle ama korn u seviyorsan katlanmak gereken şeylerde varmış demek ki  _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Cum 22.08.2008 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
böyle giderse koparım yavaş yavaş..ki zaten artık korn dan daha fazla şey alamam..alıcagımı aldım..dinlerim ama eksiden oldugu kadar baglı olmam..tabi bu dedigim 1-2 sene icinde yavas yavas ilerler.. _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Cum 22.08.2008 0:14 Mesaj konusu: |
|
|
Hey duydunuz mu ?!
1 fan daha kopuyor !! ama yerine bir kac tane geliyor.  _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Cum 22.08.2008 0:42 Mesaj konusu: |
|
|
| kornfreak demiş ki: | | korn rockcıdır demedim..rock metal birbirine yakın sonuçta ve rock daha çok bilinen bir müzik türü o yüzden onu yazdım.. |
ya evet ya metal yaygınlaşsın artık.Ama bir yanımda yaygınlaşmasın diyor.Zararları ortada. _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Cum 22.08.2008 0:43 Mesaj konusu: |
|
|
senin için önemli olan fan sayısı yani..  _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
HIVjonathan

|
Tarih: Cum 22.08.2008 0:46 Mesaj konusu: |
|
|
Benim için önemli olan o değil. Konumuz, insanların korn a ' takılmaya ' başlaması ve sonuçları oldugu için, o şekilde mizah içeren bi yaklaşımda bulundum sadece . _________________ KoRn is all my life |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Cum 22.08.2008 1:12 Mesaj konusu: |
|
|
peki  _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
DefKoRneS

|
Tarih: Cum 22.08.2008 20:42 Mesaj konusu: |
|
|
Her yaşta her insan istediği grubu istediği anda istediği yerde dinlemeyebilir he şimdi siz dinleyemez mi diyorsunuz hayır onu demiyorsunuz biliyorum.. Bi problem mi yaratıyor yahu size 15 yasındaki kişinin korn dinlemesi . He yani adamların işi gücü kalmadı oturup piyasa olabilmek için soundlarını mı değiştirdiler ! Ya arkadaşlar 35 yasındaki insanlardan bahsediyoruz yapmayın . Kazanacaklarını kazanmış durumdalar. Nasıl böyle birşey içine girebilirler ki ? Siz kaç yasında KoRn dinlemeye başladınız ? Genel olarak KoRn u ele alır mısınız bi .. İlk albümden bugüne kadar hangi çıkardıkları albüm bi öncekinin ya da daha öncekilerin benzeri olmustur ? Bir düşünün şöyle KoRn untouchables gibi bi albüm yapmıstır. Diğer hangi albümleriyle bunu bağdaştırabilisin ki son iki albümü diğerleriyle karşılaştıralım. Zaten bunu yapsalardı eğer bence buralarda olamazlardı. Fark yaratmak bence dünya müzik piyasasında tutunabilmenin tek yoludur.. Zaten KoRn ilk yola çıktığında yaptıkalrı müzikle ve yarattıkları tarzla fark yaratmıslardır.. Bunun bilinciyle hareket ediyorlar bence. He bu demek olmuyor ki adamlar oturup albüm üzerine çalışırken : ' bunu da şöyle yapalım diğerlerinden farklı olsun ' gibi bir mantıkla yaklaşmıyorlar.. popüler olmak, fan sayısı çoğaltmak için müzik yapacak kişilerden bahsetmiyoruz burada . Biraz geniş düşünmek gerek bence.. |
|
| Başa dön |
|
 |
kornfreak

|
Tarih: Cum 22.08.2008 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
iyi bi korn cuysan 10 yaşındaki bi bebenin korn dinlemesi sana koyar..bana öyle oluyor mesela..saçma sapan punkcılar gidiyor coming undone ı dinliyor ben korn cuyum diyor..sinir ediyor bu durum beni..her grubun hitap ettiği bir kesim vardır..korn ergenlik çağındakilere hitap ediyor genellikle..15-20 yaş arası kişilere bence.. _________________ KoRn or Die.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Head2KoRn

|
Tarih: Cum 22.08.2008 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
Korncu Olunmaz , Korncu Doğulur Falan.
kornfreak'e Katılıyorum.Etrafta Tek Bir Şarkı Dinleyip Ben Metalciyim , Hurdacıyım Diye Dolaşanlar Var. ( Tek KoRn İçin Değil ) _________________ In Flames ! |
|
| Başa dön |
|
 |
|