Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Prş 21.08.2008 21:26 Mesaj konusu: İst:Alınık Takamine Akustik Gitar
Evet arkadaşlar! 400-550$ arası takamine akustik gitar arıyorum. Herşeyden önce gitarın temiz olması benim için çok önemlidir.(tabiki çizik olucak gitarda ama göze batmayacak şekilde) İstanbul içi tercih edilir.
ilgilenen arkadaşlar varsa iletişim için msn adresim: shadow-badboy@hotmail.com
dostum tercihinden pişman olmicaksın 330sc den aşağısını alma bir de çin olmasın maalesef çok ferk var.inşallah bulursun istediğin gibi bir şey _________________ (_̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے
Takamine gerçekten çok özel bir gitar.Sonuna kadar önerebilirim.Elimde 330sc var.Çok memnunum açıkcası.Umarım edinirsin bir tane. _________________ !!!!Satılık AND1 Basket Ayakkabısı ve Yamaha Magic Stomp!!!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız