Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
16.08.2008 tarihinde özel istekle USA den getirtilmiş olup Londradan alınmıştır. (ekstra kargo ücretiyle)Gitarı faturasıyla birlikte teslim edeceğim.
Gitarın bu rengi için 170 dolar ekstra fark ödediğimi, ve İngilterede bile bu rengin daha önce 3 kez satıldığını, bizim gitarın 4. olduğunu bilmenizi isterim. Ayrıca müzik market çalışanlarının yüz ifadelerini kutusu açıldığında keşke fotoğraflayabilseydim
Gitar tamamen sıfır olup henüz floyd rose un akor vidalarını sıkmayı bırakın henüz tremolo kolunu bile gitara takmadım. Resimlerde de zaten anlayacaksınız.
Arkdaşlar zzsounds, musicianfriend, music123 gibi sitelerde gitarın bu rengi mevcut değildir.
Gitar gündüz bildiğimiz vişne rengi, ışık azaldığında bordo ve karanlıkta koyu kırmızı rengi oluyor
Takas kesinlikle yoktur arkadaşlar
Gitarın fiyatı 1600 ytl dir. Sadece elden satacağım. Ciddi alıcılar ve şehirdışından almaya gelenler için bi güzellik mutlaka yaparım. (gitti gidiyordan taksit imkanı yoktur) Kredi kartınızla işyerimden tek slip ile +kdv ödeyerek ile alma imkanınız vardır.
Bana nasıl güvenirsiniz: FAtura üzerindeki telefon numarasını arayarak irsaliye numarasından gitarın üzerindeki koddan ve renginden teyit alabilirsiniz.
İzmirde 1. sanayi sitesinde ailemin işyeri var her daim oradayım. Adresim yerim yurdum, adım soyadım bellidir. _________________ Jackson Dk2M Crimson Swirl, Boss GT-8, Marshall Mg100 DFX
Velev ki tuşene göre clean veya dist istedin; hamd olsun o özellikte var
En son Nocure tarafından Prş 21.08.2008 21:22 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Desenin işlenişi benim gitarın ki gibi.. Gercekten cok güzel gitar .. Kırmızı + maple klavye bence cok uyumlu ...
İyi satıslar.. _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
Arkadaşlar pm lere kopyala yapıştır ile hep aynı cevabı vermek zorunda kalıyorum ve etik dışı kalıyor.
Takas düşünmüyorum. Sadece gitar ın üzerine +nakit ödeyeceğim solosit serisi ile takasları düşünüyorum ancak buna yanaşacak solosit sahibide yoktur herhalde...
Olumlu eleştiriler için teşekkür ederim _________________ Jackson Dk2M Crimson Swirl, Boss GT-8, Marshall Mg100 DFX
Velev ki tuşene göre clean veya dist istedin; hamd olsun o özellikte var
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız