Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Pzr 24.08.2008 12:38 Mesaj konusu: Sağlam gitarist arıyanlara ANKARA
Profesyonel Elektro gitaristim.Gitarı para kanmak için çalmıyorum ama ismini vermek istemediğim bir çok kişi ve grupların arkasında, albümlerinde konserlerinde vb.. çalmışlığım var:) gerçekten grup işi dostluk işidir ama biz iş ve dostluğu yerlerine göre ayırabiliyoruz siyen ve cidden kalıcı istikrarlı güzel müzik yapmak isteyen arkadaşlar bana ulaşabilirler.Çok çoook sert tarzlar ve rap dışında tarz problemi yaşmam.Lütfen " ekipmanın sağlammı, kaç yıldır çalıyorsun " gibi saçma sapan sorular yazmayalım.. bana nejataksoylu@hotmail.com veya 0532-778-74-83 numaralı telefondan ulaşabilirler.Zaman ayırdığınız için Teşekkür ederim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız