Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cmt 26.07.2008 20:33 Mesaj konusu: ankarada oluşturulacak yeni altarnatif rock grubu
arkadaşlar merhaba ben erdem çağlar 20 yaşındayım. ve yaklaşık 8-9 yıldır müzikle uğraşıyorum.gitarda çalıyorum bir çok kursa gittim. gitarın yanında gazi üniversitesinde 1 yıl müzik eğitimi adım.şimdi ise keçiören belediye konservatuvarında öğrenciyim.aynı zamanda gazi üniversitesi istatistik 1.sınıfım 2 ye geçtim. bizim şu anlı grubumuzda vokal(ben) ve ritm gitar (arkadaşım tuğçe) hazır. biz gerçekten uyum sağlayacak bize uyacak kafa dengi insanlar arıyoruz. grubumuzda şimdilik davul, bass gitar ve solo gitar eksik. eğer ilgilenen arkadaşlar olursa lütfen benle irtibata geçsin. tarz olarak altarnatif düşünüyoruz ama diğer tarzlarada açığız. müzikte kısıtlama olmaz bu bizim felsefemiz. gerçekten disiplin sağlayacak ve müziği sevecek insanlar arıyoruz. benim ve tuğçenin daha önce ayrı ayrı grup deneyimlerimiz oldu. yaş sınırı pek koymak istemiyorum ama 19 dan küçük olmazsa çok seviniriz. eğer gruba iyi bass çalan bir kız olursa daha çok mutlu oluruz. ama sınırlamada koymuyoruz tabiki. ilgilenenler lütfen mesaj atsın ciddi bir grup olma yolunda ilerleyeceğiz. çünkü hepimiz müzik seven insanlarız ve onsuz yaşayamayız.
Tarih: Sal 26.08.2008 19:08 Mesaj konusu: Re: selam
erdemcaglar demiş ki:
arkadaşlar kimseden ses yok mu ya
Moderatör uyarısı: Başlığı yukarı taşıma amaçlı içeriksiz bir mesaj ("up, yok mu hala..., ilan aktiftir vb." ) atıldığı için başlığınız 1 hafta kilitlenmiştir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız