Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Albüm bence başarılı olmuş. Arnel'in sesini başta yadırgasamda sonunda alıştım. Yeni şarkılar arasında ballad'ları çok başarılı buldum. "After All These Years" ve "What I Needed" favorilerim oldu. Hareketli şarkılar da beklentilerimin üzerinde. Sonuçta iyi albüm olmuş.
Tarih: Pzr 29.06.2008 10:02 Mesaj konusu:
totoloji demiş ki:
"After All These Years" ve "What I Needed" favorilerim oldu. Hareketli şarkılar da beklentilerimin üzerinde. Sonuçta iyi albüm olmuş.
"after all these years" zaten muhteşem bir balad. yani bu zamanda 80'ler soundunda böyle kaliteli işler geliyorsa ve beni sabahın 8'inde kaldırıp yüzümü bile yıkamadan bu şarkıyı dinletebiliyorlarsa helal olsun diyorum. scorpions'un "love will keep us alive'ından sonra etkilendiğim bir çalışma oldu bu. albümde birde "like a sunshower" var. pineda'nın daha ilk cümlede "girl tell me whats wrong, oh those tears in your eyes, Whats going on between us" derken sesiyle verdiği nüanslar müthiş.
albüme de yurt dışında iyi tepkiler geliyor. arada bazı kişiler yaramazlık yapıyor ama genelde iyi yazılmış albüm hakkında. artı, keşke neal schon babayı ülkemizde konserde görmek nasip olsa. o soloları canlı canlı duymak istiyor insan. şöyle bir 80'ler melodik rock hastası bir organizatör yok ki? _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor!
hayır. kayıt gayet iyi. televizyon kaydı. konser şili'de canlı yayınlanmıştı. arnel'le verdikleri ilk konser. şili'de de verdikleri ilk konser. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
10. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız