Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
MRB.Yanfülütü duyarak ilk dinlediğimde o sesin içime işlediğini hissettim.Sözsüz bi tercüman sanki.kalpten dudağa uzanan;ve dudaktan yine kalbe dönen sözsüz bi tercüman... _________________ ***
Selamlar. flüt hakkında bir başlık açılması gerçekten çok sevindirici. Ben 10 senedir flüt çalıyorum. ve 4 senedir flüt dersleri veriyorum. isteyen arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olurum. bol müzikli günler
0505 242 79 84
msn: enverkunduz@gmail.com
yıllardır isteyipte çalmaya cesaret edemediğim alete bu yıl çalmak için bi güven geldi fakat şimdi pek bi gözüm korktu kimi çok kolay kimi çok zor diyo bende neye inanıcağımı şaşırdım açıkcası en kötü bi flüt ne kadar zamanda öğrenilir yani en azından bir parça çalmaya ne kadar zamanda gelinir bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim
Tarih: Prş 28.08.2008 14:32 Mesaj konusu: Özel Yan Flüt Dersi Verilir
Her yaş grubuna uygun yan flüt ve solfej dersleri verilir. Ders saati ücreti 50 ytl'dir. Bana pastel_dilan@yahoo.com ve 05356193940 nolu telden ulaşabilirsiniz. (09:00-21:00) İstanbul _________________ Müzik Dolu Günler Dilerim..<br />
Tarih: Cmt 27.09.2008 4:00 Mesaj konusu: İstanbul'da yan flüt dersi (nota-armoni bilgisi desteğiyle)
İstanbul'da özel yan flüt dersi veriyorum. Çalışmalarda teknik metod ve egzersizleri; temel ses/nota, armoni ve enstrüman bilgisi ile birlikte işlemekteyim.
Yalnızca yan flüt üzerinde uzmanlaşmak isteyen, farklı enstrümanlara yönelmeyi düşünen, ya da enstrüman ile birlikte temel müzik teorisini kavramak isteyen herkes için esnetilebilecek çok yönlü bir program uygulanır.
Ders ücreti 15 ytl'dir. Ders yeri ve saati öğrencinin durumuna ve tercihine göre belirlenir.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız