Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Queen
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Queen
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 69, 70, 71  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jacksonke1

MesajTarih: Pts 18.08.2008 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Evet 22 agustos yanlıs görmediysem eger. Cünkü Wembley konseri bitti, akabinde We Will Rock You konserinden görüntüler falan gösterildi, Cuma günü Queen konseri yazdı .. Smile
Abi neysede, her izleyişimde her dinleyişimde beni heycanlandırmayı başarabilen tek grup Queen ya.. Hele Brian may yokmu, aha simdi ona ruhumu teslim etmek istiyorum, böyle inanılmaz bir gitarist yok....
God Save The Queen .. !!

"God save The Queen"
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MCMANAMAN

MesajTarih: Pts 18.08.2008 22:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

K_r_m demiş ki:
22 agustos cuma konseri yine TNT'de mi?

*mekmenımın biz guzel haberler veriyoruz, sen kendine saklayip kendin izliyorsun. olmuyor oyle ayrı-gayrı.

Very Happy ya o gün ne yazık ki evde değildim, işyerinde arkadaşlarla oturuyodum, bi işimiz vardı tam dışarı çıkıyoduk ki bir de ne göreyim, Queen özel programı, ama ben de fazla izleyemedim, 5 dakika izledim çıktım.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
yasinn

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

geçen hafta hem wembley konserini hem çıngırockı izleme imkanım olmuştu, özellikle çıngırock çok hoşuma gitti....

ne yazıkki dünkü konseri izleyemedim ama bence bu kanallara birer teşekkür maili atmamız lazım...
MCMANAMAN

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 13:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ya zamanında HBB tv de sürekli Rock gruplarının belgesellerini gösteriyorlardı. Sürekli dönüp duruyodu ama hani test yayınlarında falan olur ya aynı vidyoları defalarca gösterirler. O zamanlar ne yazık ki Queen i tanıma şerefine erişmemiştim ama defalarca rastladım ve ne yazık ki hiç izlemedim. Yalnız bazı sahneleri hatırlıyorum. Birçok Queen belgeseli seyrettim ama HBB nin verdiği belgesel sanırım piyasada yok. O belgeseli acayip merak ediyorum. yasinn kanallara teşekkür maili atmak lazım diye yazınca aklıma geldi. HBB artık kapalı, acaba o belgesele nasıl ulaşabiliriz??
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 15:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dun konseri kacirmanin verdigi huzunle, ayni zamanda nasilsa gecen sene Freddie'yi anma etkinligindeki gosterimde gosterdigimin verdigi teselliyle ve sicaklarin vermis oldugu buhranla saat 04:00 civarinda kanallari gezerken konserin tekrarini buyuk sans eseri yakaladim. Bastan sona kadar tekrardan bi nostalji yaptim. Hakikaten guzel konser!

TNT'ye tesekkurlerimi sunuyorum. 2 Queen + 1 Pink Floyd konserini hicbir muzik kanali yayinlamazken 2 hafta gibi bi sure icinde tekrarlariyla beraber yayinladilar. Helal olsun! Smile
FyrkanThrash

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 15:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TNT kanalı gerçekten sağlam konserler yayınlıyorlar. Dünkü konser Scorpions'u bile unutturdu bana fakat diğer 2 konser gerçekten yarım yamalaktı. ÇıngıRock'ta da Queen özel vardı zaten.
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jamais-vu

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi gruplarından biridir.

Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Prş 28.08.2008 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dunku Fenerbahce macinda Sukru Saracoglu'ndaki dev "Show Must Go On" pankarti sahane ve tam yerindeydi Very Happy
roverandom

MesajTarih: Prş 28.08.2008 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Queen + Paul Rodgers'ın yeni akbümünden yeni bir parça C-lebrity. youtubedan izledim Al Murray'ın şovunda tanıtmışlar şarkıyı.ilk dinleyişimde pek hoşlanmasamda yavaş yavaş kendini sevdirmeye başladı ne de olsa davulda roger gitarda brian var Smile
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Prş 28.08.2008 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Vaay.. Yeni parca cok guzel olmus, tam Freddie'lik. Ben begendim direk yalniz tabi Freddie'nin yoklugu hissediliyor, bir seyler eksik kalmis.
Paul Rodgers'li Queen'i izleyememe/dinleyememe nedenim de hep Freddie'nin olmayisi. Bence Rodgers bu isi kotaramadi ki baskasi olsa da sansi olmazdi.
roverandom

MesajTarih: Prş 28.08.2008 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben yapılanlara queen olarak bamadığım için belki paul rodgers'ı benimsedim. yapılanlarıpaul brian ve roger'ın oluşturduğu yeni bir grubun işleri olarak bakmak onları kabul edebilmek için daha kolay. zaten grup queen olarak değil queen + paul rodgers olarak geçiyor. paul rodgersda kendi alanında gerçekten yetenekli ve başarılı bir müzisyen...
Başa dön
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Prş 28.08.2008 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dogru diyorsun. Bu sekilde bakmak kabullenmek icin en kolay yol. Lakin kamera Brian'dan Paul'a donunce insan bi garip oluyor. Orada seyirciyle oynayan, yerinde duramayan, essiz sesli birisini ariyor gozum. Aliskanlik iste Rolling Eyes

Paul Rodgers'a sozum yok ama Free, Bad Company degil Queen. Yine sozum yok ama o vokal ve sahne durusuyla Queen sarkilarini caldiklari zaman icimden izlemek/dinlemek gelmiyor. Olmuyor cunku tutmuyor. Daha once de soylemistim George Michael belki bi nebze yaklasiyo ki sesi de az cok benziyo Freddie'ye.
Boyle ozluyoruz iste Freddie'yi.. Ah sanssiz biz bi kere canli izleyebilseydik keske Crying or Very sad
roverandom

MesajTarih: Prş 28.08.2008 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gary Cherone Queen'in hareketli parçalarına iyi gider diye düşünmüşümdür hep. hammer to fallu döktürmüştür zaten freddie mercury tribute konserinde. love of my life'ı da çok güzel söyler... tabiki george michael'de harikadır.
Başa dön
long_john_silver
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Pzr 31.08.2008 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gary cherone teknik olarak mükemmel olmuştu queen'e. ama karizma sorunu var ortada. cherone gençti. zaten grubun o zaman devam etmek gibi bir derdi yoktu. paul ise farklı bir tarzda ama rock dünyasında çok saygı duyulan biri isim. grubun adı da queen olmadığı için herhangi bir önyargım yok.
karagozgokce

MesajTarih: Sal 16.09.2008 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gencligim!! Smile
roverandom

MesajTarih: Çrş 17.09.2008 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

15inde yeni albüm çıktı dinleyen varmı ?
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 17.09.2008 18:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şimdi esasından bir laf edicem.

insanlar metallica dinliyor ne yapsınlar queen'i... Smile
roverandom

MesajTarih: Çrş 17.09.2008 18:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

metallica ve queen ayrı yelpazelerde yer alıyolar... mesela bi trash grubunun yeni albümünü dinldinizmi diye sorsam haklısın.
ayrıca death magnetici çıktığı gün aldım şimdi de queeni merak ediyorum. demek ki queenide merak eden insanlar varmış Very Happy
Başa dön
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Çrş 17.09.2008 19:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

keşke senin gibi dinleyiciler olsa keşke bütün metallica albümlerini alanlarda son çıkan queen albümünü alsalar. ve keşke ayrı yelpazelerde yer alıyorlar diye böyle ayrım olmasa, hepsine bir bütün olarak bakabilsek.
K_r_m
"Müzik" mod.

MesajTarih: Çrş 17.09.2008 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yeni Queen albumunu alip dinleyen birisi yorum yazarsa sevinirim. Bi sure alamayacagim, merakimi gidermis olurum.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Dış Kaynaklı Rock Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... , 69, 70, 71  Sonraki
70. sayfa (Toplam 71 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız