| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
jacksonke1

|
Tarih: Pts 18.08.2008 12:07 Mesaj konusu: |
|
|
Evet 22 agustos yanlıs görmediysem eger. Cünkü Wembley konseri bitti, akabinde We Will Rock You konserinden görüntüler falan gösterildi, Cuma günü Queen konseri yazdı ..
Abi neysede, her izleyişimde her dinleyişimde beni heycanlandırmayı başarabilen tek grup Queen ya.. Hele Brian may yokmu, aha simdi ona ruhumu teslim etmek istiyorum, böyle inanılmaz bir gitarist yok....
God Save The Queen .. !! _________________ Jackson DK2-Eds - Marshall Vs30R - POD 2.0
"God save The Queen" |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
MCMANAMAN

Kayıt: Oct 13, 2005 Mesajlar: 622 Nerden: bilmiyorum nerden?
|
Tarih: Pts 18.08.2008 22:04 Mesaj konusu: |
|
|
| K_r_m demiş ki: | 22 agustos cuma konseri yine TNT'de mi?
*mekmenımın biz guzel haberler veriyoruz, sen kendine saklayip kendin izliyorsun. olmuyor oyle ayrı-gayrı. |
ya o gün ne yazık ki evde değildim, işyerinde arkadaşlarla oturuyodum, bi işimiz vardı tam dışarı çıkıyoduk ki bir de ne göreyim, Queen özel programı, ama ben de fazla izleyemedim, 5 dakika izledim çıktım. _________________ If there's a God or any kind of justice under the sky, If there's a point, if there's a reason to live or die,
If there's an answer to the questions we feel bound to ask
Show yourself! - destroy our fears! - release your mask!! |
|
| Başa dön |
|
 |
yasinn

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 10:13 Mesaj konusu: |
|
|
geçen hafta hem wembley konserini hem çıngırockı izleme imkanım olmuştu, özellikle çıngırock çok hoşuma gitti....
ne yazıkki dünkü konseri izleyemedim ama bence bu kanallara birer teşekkür maili atmamız lazım... _________________ READY FREDDIE!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
MCMANAMAN

Kayıt: Oct 13, 2005 Mesajlar: 622 Nerden: bilmiyorum nerden?
|
Tarih: Cmt 23.08.2008 13:16 Mesaj konusu: |
|
|
Ya zamanında HBB tv de sürekli Rock gruplarının belgesellerini gösteriyorlardı. Sürekli dönüp duruyodu ama hani test yayınlarında falan olur ya aynı vidyoları defalarca gösterirler. O zamanlar ne yazık ki Queen i tanıma şerefine erişmemiştim ama defalarca rastladım ve ne yazık ki hiç izlemedim. Yalnız bazı sahneleri hatırlıyorum. Birçok Queen belgeseli seyrettim ama HBB nin verdiği belgesel sanırım piyasada yok. O belgeseli acayip merak ediyorum. yasinn kanallara teşekkür maili atmak lazım diye yazınca aklıma geldi. HBB artık kapalı, acaba o belgesele nasıl ulaşabiliriz?? _________________ If there's a God or any kind of justice under the sky, If there's a point, if there's a reason to live or die,
If there's an answer to the questions we feel bound to ask
Show yourself! - destroy our fears! - release your mask!! |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 15:18 Mesaj konusu: |
|
|
Dun konseri kacirmanin verdigi huzunle, ayni zamanda nasilsa gecen sene Freddie'yi anma etkinligindeki gosterimde gosterdigimin verdigi teselliyle ve sicaklarin vermis oldugu buhranla saat 04:00 civarinda kanallari gezerken konserin tekrarini buyuk sans eseri yakaladim. Bastan sona kadar tekrardan bi nostalji yaptim. Hakikaten guzel konser!
TNT'ye tesekkurlerimi sunuyorum. 2 Queen + 1 Pink Floyd konserini hicbir muzik kanali yayinlamazken 2 hafta gibi bi sure icinde tekrarlariyla beraber yayinladilar. Helal olsun!  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
FyrkanThrash

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 15:20 Mesaj konusu: |
|
|
TNT kanalı gerçekten sağlam konserler yayınlıyorlar. Dünkü konser Scorpions'u bile unutturdu bana fakat diğer 2 konser gerçekten yarım yamalaktı. ÇıngıRock'ta da Queen özel vardı zaten. _________________ Sabbath is Heavy, Priest is Metal!
HALFORD |
|
| Başa dön |
|
 |
jamais-vu

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 22:22 Mesaj konusu: |
|
|
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi gruplarından biridir. _________________ No love no glory..No hero in her sky..
Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Prş 28.08.2008 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
Dunku Fenerbahce macinda Sukru Saracoglu'ndaki dev "Show Must Go On" pankarti sahane ve tam yerindeydi  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
roverandom

|
Tarih: Prş 28.08.2008 14:46 Mesaj konusu: |
|
|
Queen + Paul Rodgers'ın yeni akbümünden yeni bir parça C-lebrity. youtubedan izledim Al Murray'ın şovunda tanıtmışlar şarkıyı.ilk dinleyişimde pek hoşlanmasamda yavaş yavaş kendini sevdirmeye başladı ne de olsa davulda roger gitarda brian var  |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Prş 28.08.2008 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
Vaay.. Yeni parca cok guzel olmus, tam Freddie'lik. Ben begendim direk yalniz tabi Freddie'nin yoklugu hissediliyor, bir seyler eksik kalmis.
Paul Rodgers'li Queen'i izleyememe/dinleyememe nedenim de hep Freddie'nin olmayisi. Bence Rodgers bu isi kotaramadi ki baskasi olsa da sansi olmazdi. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
roverandom

|
Tarih: Prş 28.08.2008 15:28 Mesaj konusu: |
|
|
| ben yapılanlara queen olarak bamadığım için belki paul rodgers'ı benimsedim. yapılanlarıpaul brian ve roger'ın oluşturduğu yeni bir grubun işleri olarak bakmak onları kabul edebilmek için daha kolay. zaten grup queen olarak değil queen + paul rodgers olarak geçiyor. paul rodgersda kendi alanında gerçekten yetenekli ve başarılı bir müzisyen... |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Prş 28.08.2008 15:37 Mesaj konusu: |
|
|
Dogru diyorsun. Bu sekilde bakmak kabullenmek icin en kolay yol. Lakin kamera Brian'dan Paul'a donunce insan bi garip oluyor. Orada seyirciyle oynayan, yerinde duramayan, essiz sesli birisini ariyor gozum. Aliskanlik iste
Paul Rodgers'a sozum yok ama Free, Bad Company degil Queen. Yine sozum yok ama o vokal ve sahne durusuyla Queen sarkilarini caldiklari zaman icimden izlemek/dinlemek gelmiyor. Olmuyor cunku tutmuyor. Daha once de soylemistim George Michael belki bi nebze yaklasiyo ki sesi de az cok benziyo Freddie'ye.
Boyle ozluyoruz iste Freddie'yi.. Ah sanssiz biz bi kere canli izleyebilseydik keske  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
roverandom

|
Tarih: Prş 28.08.2008 15:46 Mesaj konusu: |
|
|
| Gary Cherone Queen'in hareketli parçalarına iyi gider diye düşünmüşümdür hep. hammer to fallu döktürmüştür zaten freddie mercury tribute konserinde. love of my life'ı da çok güzel söyler... tabiki george michael'de harikadır. |
|
| Başa dön |
|
 |
long_john_silver "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 17:29 Mesaj konusu: |
|
|
gary cherone teknik olarak mükemmel olmuştu queen'e. ama karizma sorunu var ortada. cherone gençti. zaten grubun o zaman devam etmek gibi bir derdi yoktu. paul ise farklı bir tarzda ama rock dünyasında çok saygı duyulan biri isim. grubun adı da queen olmadığı için herhangi bir önyargım yok. _________________ AC/DC- BLACK ICE- 2008'İN EN İYİ ALBÜMÜ |
|
| Başa dön |
|
 |
karagozgokce

|
|
| Başa dön |
|
 |
roverandom

|
Tarih: Çrş 17.09.2008 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
| 15inde yeni albüm çıktı dinleyen varmı ? |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
|
| Başa dön |
|
 |
roverandom

|
Tarih: Çrş 17.09.2008 18:39 Mesaj konusu: |
|
|
metallica ve queen ayrı yelpazelerde yer alıyolar... mesela bi trash grubunun yeni albümünü dinldinizmi diye sorsam haklısın.
ayrıca death magnetici çıktığı gün aldım şimdi de queeni merak ediyorum. demek ki queenide merak eden insanlar varmış  |
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Çrş 17.09.2008 19:09 Mesaj konusu: |
|
|
keşke senin gibi dinleyiciler olsa keşke bütün metallica albümlerini alanlarda son çıkan queen albümünü alsalar. ve keşke ayrı yelpazelerde yer alıyorlar diye böyle ayrım olmasa, hepsine bir bütün olarak bakabilsek. _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Çrş 17.09.2008 20:01 Mesaj konusu: |
|
|
Yeni Queen albumunu alip dinleyen birisi yorum yazarsa sevinirim. Bi sure alamayacagim, merakimi gidermis olurum. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
|