| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
aktifkedi

|
Tarih: Prş 28.08.2008 17:27 Mesaj konusu: kayseri : satılık-takaslık arızalı pod xt live |
|
|
arkdaşlar elimzide bir adet bozuk pod xt live var. sol ses çıkısı yanık birde ses girdikten sonra bir kaç işlemciden sonraki minik bi işlemci yanık gördüğüm kadarıyla ben tamir edemedim kayseridede edebilecek kişi tanımıyorum onun için elimde kaldı müziğide bıraktığım için işine içindeki parçalar yarayacak olur yada yaptıracbilip kullanacak birisi olursa diye satılığa çıkardım. fiyat olarak 150 ytl diyorum.
kozmetik olarak tek sornu üstteki ekranın camı yok onun dışında çizik yok sanırsam ben göremedim. isteyenler
suicidebook@hotmail.com msn adresinden ulaşabilirler. kayseridedir makina.
not : takasda olabilir herhangi birşeyle , birşeylerle.
pod piyasını halen bilmiyorum ama çok dediniz bende 250-100 = 150 ytl yaptım.
makro çekimle yanan yerlerin fotoları ve kasanın fotografı eklenmiştir aşşağıda 12 mb bi klasör içinde toplam yüksek kalite 5 foto.
http://rapidshare.com/files/141102590/pod.rar.html
En son aktifkedi tarafından Pzr 21.09.2008 14:15 tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
motorla_odun_kesilir

|
Tarih: Prş 28.08.2008 20:29 Mesaj konusu: |
|
|
| bozuk ve 250 ytl.ilginç.hurdacı 5 lira verir. |
|
| Başa dön |
|
 |
wampiers89 Kullanıcı siteden atılmış

|
Tarih: Prş 28.08.2008 20:38 Mesaj konusu: |
|
|
bu ilanı açınca beta prodüksiyonn tamir ilanı çıkıyoo  yorumla ilan arsnda...anlyo heralde bilgisayar çok zeki bişi.... _________________ unutma ne kadar seversen o kadar sevilirsin |
|
| Başa dön |
|
 |
mitokondri

|
Tarih: Prş 28.08.2008 20:51 Mesaj konusu: |
|
|
| 50 ytl veririm problemli değil bozuk alet sonuçta |
|
| Başa dön |
|
 |
C_C_King

|
Tarih: Prş 28.08.2008 21:04 Mesaj konusu: |
|
|
Arizalarin giderilebilirligi ve masrafi konusunda bilgi verirseniz ya da bilen arkadaslar buraya yazarsa daha net birseyler soylenebilir fiyat ve diger hususlar hakkinda, kolay gelsin. _________________ www.caneryilmaz.com |
|
| Başa dön |
|
 |
mitokondri

|
Tarih: Prş 28.08.2008 23:29 Mesaj konusu: |
|
|
aletin işlemcilerinden biri yanıkmış ki sözkonusu bir prosesörse bu çok büyük bi sorun ve bunun yanında diğer sorunları da dikkate alırsak bu prosesörün adam olamama ihtimali de mevcut hatta biraz daha ağır basıyor ama ben yine de 50 ytl teklifimi sunuyorum olmazsa vitrinime süs olarak koyarım  |
|
| Başa dön |
|
 |
eXeSyS_

|
Tarih: Cum 29.08.2008 0:59 Mesaj konusu: |
|
|
| mitokondri demiş ki: | aletin işlemcilerinden biri yanıkmış ki sözkonusu bir prosesörse bu çok büyük bi sorun ve bunun yanında diğer sorunları da dikkate alırsak bu prosesörün adam olamama ihtimali de mevcut hatta biraz daha ağır basıyor ama ben yine de 50 ytl teklifimi sunuyorum olmazsa vitrinime süs olarak koyarım  |
herkesin aletine bok atmakta üstüne yok dimi?
http://turkrock.com/ftopic93211.html
çok zekisin sen |
|
| Başa dön |
|
 |
tremolo773

|
Tarih: Cum 29.08.2008 7:49 Mesaj konusu: |
|
|
| Saldırgan tutumlu mesajlara gerek yok arkadaş çok haklı eğer işlemci chiplerinden biri yanmışsa zor yaparsın tamir falan.Kimse kimseye bok atmıyo bilgilendiriyo sadece 250 ytl akıl almaz bi fiyat bu cihaz için ki adım kadar eminim tamir edemeyecektir alan... |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Cum 29.08.2008 8:17 Mesaj konusu: |
|
|
Öyle durumdaki bi aletin gideceği tek yer hurdacıdır. Hurdacı da verse verse 20 kağıt verir demir kasa falan diye.
Halk arasında bir deyiş vardır ben kibarca yazayım adam mı kafalıyorsun denir bu duruma. _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
mitokondri

|
Tarih: Cum 29.08.2008 8:35 Mesaj konusu: |
|
|
| kimseye b*k atmıyorum sadece gerçekleri söylüyorum zaten anlayan anlıyor teşekkürler |
|
| Başa dön |
|
 |
metaslave

|
Tarih: Cum 29.08.2008 13:32 Mesaj konusu: |
|
|
| ekranın camı yok işlemcinin biri yanık sol ses çıkışı yanık ve 250 ytl benim tertemiz üzerinde çizik olmayan hiçbi sorunu olmayan xt live ımı 1000 e fln satmam lazım ozaman =) |
|
| Başa dön |
|
 |
y_cetin

|
Tarih: Cum 29.08.2008 14:13 Mesaj konusu: |
|
|
ilanları neden bukadar kirletme geregi duyuyorsunuz anlamıyorum.sonucta arkadasımız kayseride tamir ettirecek yer bulamamıs ve tamir ettirme imkanı olan yada parcalarını kullanabilecek arkadaslar olursa diye bi baslık acmıs..fiyat fazla yada az ne olursa olsun insanların actıgı baslıklara bukadarda asagılayıcı seyler yazmakla ne geciyorki ?belki ihtiyacı olan biri cıkıcaktır diye parcası lazım olacak bi arkadas cıkar pazarlıgını yapar alır!arkadaslarımızın ilkanlarını lütfen kirletmeyelim...ben ilanı acan arkadası tanımıyorum sadece bukadar tepkili olmanın sizlere bi faydası olmadıgını söylüyorum mutlaka parcası isine yarayacak yada elektronik tanıdık arkadası olup ucuz miktara yaptrıcak insanlarda cıkabilir almayacak arkadas yada bu tür elektronik cihazlara direk hurda gözüyle yargılayan arkadaslamırz bırakında satan arkadasımız versin o hurdalık yada baska bişi oldugu kararını...benimde elimde bozuk processor vardı fakat sattıgım arkadas parcalarını degerlendirerek iyi bi sonuc elde edebildi...alacak olan arkadaslar varsa teklifini sunsun ama almayacak olan arkadaslarmızda burda tutupta baslıklara laf atmayalım buna hiçbirimizin hakkı yok...
not: (beni yanlıs anlamayın bu durum hepimizin basına gelebilir...)kimisi hurdacıya verir,kimisi vitrine süs.... bu arkadasımızda, biri parcalarından yararlanır yada yaptrma imaknı olan yaptırp kullanıp degerlendirebilir diye güzel bi baslık altında bizlere sunmus almaya niyetli olan teklifni sunar anlasır alır arkadasımız dürüstce sölemiş neresinde ne sorunu oldugunu.sorunu ne bilmiyorumda diyebilirdi ama dürüstce sölemiş..iyi satıslar dostum.. _________________ **Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kutsaldır**
Duygusuz İnsanların Eline Bir Ensturman Verirsen İçlerindeki Kör Noktayı Keşfederler; Ama Sadece Kör Noktayı...
* http://www.myspace.com/bluesahmettekin * |
|
| Başa dön |
|
 |
mitokondri

|
Tarih: Cum 29.08.2008 14:48 Mesaj konusu: |
|
|
| ben başlığı kirletmiyorum teklif veriyorum ve görüşlerimi paylaşıyorum. prosesörlerin işlemcileri çok zor bulunan hatta bulunması bazen imkansız olan parçalardır ki her firma bu işlemcileri karakteristik olarak üretir ve programlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
y_cetin

|
Tarih: Cum 29.08.2008 16:00 Mesaj konusu: |
|
|
ewt dogru dostum sana bişi demiyorum zaten sen teklifini sunmussun keske herkes senin gibi bilerek yorum yapsa .. _________________ **Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kutsaldır**
Duygusuz İnsanların Eline Bir Ensturman Verirsen İçlerindeki Kör Noktayı Keşfederler; Ama Sadece Kör Noktayı...
* http://www.myspace.com/bluesahmettekin * |
|
| Başa dön |
|
 |
erzzo

|
Tarih: Cum 29.08.2008 16:54 Mesaj konusu: |
|
|
Bir xt live kullanıcısı olarak satıcı arkadaşa merakımdan soruyorum; işlemcilerin yanması nasıl oldu yani değişken voltaj sonucu falan mı? Neye dikkat etmeliyiz? Yanıtlarsan sevinirim kolay gelsin _________________ In Rock we trust!!! |
|
| Başa dön |
|
 |
aktifkedi

|
Tarih: Cum 29.08.2008 19:19 Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar oraya ölesine aklıma geldi ben alım satım işiyle uğraşmayalı yaklaşık 6 ayı geçmiştir sanırsam piyasayı bilmiyorum şu an en son bıraktığımda podlar 700 e bile satılıyordu dün bir arkdaşımız msn den konuştu 100 ytl teklif etti bende 150 ytl dedim direk 100 ytl indirdim fiyatı. kayseride bunu neyapack nede bundan anlayabilecek birisi yok bende elektornik müh. okuyan bir arkdaşıma rica edip sorunun ne olduğunu söylemesini istedim oda bunların olduğunu söyledi.
alet voltaj değişikliğinden dolayı bozuldu bu arada.
herkese iyi alış verişler. |
|
| Başa dön |
|
 |
aktifkedi

|
Tarih: Cum 29.08.2008 20:56 Mesaj konusu: |
|
|
| mesaj üstteyken yazayım dedim fotograflar eklenmiştir ilk mesajda rar dosyası olarak isteyen indirip yanan parçların makro fotograflarını görebilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
thrashers

Kayıt: Dec 10, 2007 Mesajlar: 90 Nerden: İstanbul - Kocaeli
|
Tarih: Cum 29.08.2008 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
Usta kesin değil ama pazartesi haber vermek koşuluyla, şöyle bir teklifim var.
Kargo masrafları benden olacak şekilde, bu aleti gönderirsin bana, ben istanbul'da 2-3 gün aleti tamir edebilicek yerlere götürücem eğer tamir olursa fiyatını sana yollarım, yok tamir olmassa yine kargo masrafı benden olacak şekilde gönderirim sana, ne diyorsun ? |
|
| Başa dön |
|
 |
mitokondri

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 0:29 Mesaj konusu: |
|
|
| araya girmek gibi olmasın ama yanan çipin değişmesi lazım bu çipi bulmakta imkansıza yakın bişey anca bunu üreten fabrikadan sipariş edilebilir ki bu da büyük bir uğraş gerektirir. kime gidersen git aynı şeyleri söyliycektir vakit harcama diye konuşuyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
emrek

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
Yanan çip TAS1020B Texas Instruments firmasının ürettiği bir çipmiş. "Stereo USB Audio Interface" olarak geçiyor.
Şimdi, kesin emin olmamakla birlikte, bu çipin perakende olarak satılan bir çip değil de, Pod için özel üretilmiş ve sadece fabrikaya satılan bir çip olma olasılığı çok yüksek. Fabrikadan isteseniz bile göndereceklerini, en azından bir tane göndereceklerini sanmıyorum. Tabi tekrar belirteyim bu benim fikrimdir, kötülemek ya da satışına engel olmak istemem.
Yapılacak iş bir şekilde yetkili servise ulaşmak olacaktır, onlar belki parçayı temin edebilirler. Ama bu onlar için bile çok zor olabilir.
Bunun dışında sırf meraktan soruyorum, aletin çıkış ucu yandığına göre ve bu buharlaşmış çip ve çevresindeki arkadaşları resimlerden gördüğüm kadarıyla o çıkışa yakın (muhtemelen bağlantılı) olduğuna göre, acaba bu pedal direk bir power amfiye tersten bağlanmaya mı çalışıldı? O şekilde yanan birkaç gitar ve hatta bir de gitarcı görmüstüm daha önce.. =)
Kolay gelsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
|