Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - ank. satılık Gibson Lespaul standart 1700$ ressim eklendi
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

ank. satılık Gibson Lespaul standart 1700$ ressim eklendi
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
katilfil

MesajTarih: Prş 28.08.2008 19:41    Mesaj konusu: ank. satılık Gibson Lespaul standart 1700$ ressim eklendi Alıntıyla Cevap Ver

gitarımın bilgilerine verdiğim linkten ulaşabilirsiniz. talihsiz bi şekilde gitarım hasar aldı ve yeni sahibini bekliyor.

http://www.sahibinden.com/1990_gibson_lespaul_standartWQQaXQQ10092291WQQpXQQdisplayitem

özgür yurtoğlu arkadaşa zamanında keşke satabilseydim...

neyse gibson olsun çamurdan olsun....

En son katilfil tarafından Pts 01.09.2008 16:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mitokondri

MesajTarih: Prş 28.08.2008 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasar varsa fiyat düşer
Başa dön
xheartean

MesajTarih: Prş 28.08.2008 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mitokondri demiş ki:
hasar varsa fiyat düşer

Gereksiz mesaj atmasan daha iyi olur.Verdiği linkte zaten fiyatı hasar yüzünden düşük tuttugunuda belirtmiş.

1700$ ' a Standart bulabildinmide yazıyorsun bunu?
Başa dön
mitokondri

MesajTarih: Prş 28.08.2008 20:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

şu haldeki fiyatı 1450-1500 dolar eder
Başa dön
xheartean

MesajTarih: Prş 28.08.2008 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

İşin profesyoneliyim diyorsun...

Meydan senin dostum.
Başa dön
yutup123458

MesajTarih: Prş 28.08.2008 21:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ay sonuna kadar parayı denkleştirip gitarımı satabilirsem almayı düşünüyorum.alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun
cancaliskan

MesajTarih: Prş 28.08.2008 23:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Selam ,

Sahibinden.com'daki açıklamanı da okudum fakat dediğin gibi canlandırması zor bir durum. Hasar alıp tamir görmüş yerin fotoğraflarını detaylı çekersen daha iyi olur.

1700 usd çok uygun bir fiyat çünkü , potansiyel alıcıya daha kolay ulaşırsın.
Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp
Başa dön
ouzan

MesajTarih: Cum 29.08.2008 0:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

xheartean demiş ki:
mitokondri demiş ki:
hasar varsa fiyat düşer

Gereksiz mesaj atmasan daha iyi olur.Verdiği linkte zaten fiyatı hasar yüzünden düşük tuttugunuda belirtmiş.

mitokondri demiş ki:

Daha ilanla ilgili ayrıntılı açıklama yapılmamışken ve hasar yerinin detaylı fotoğrafları konulmamışken seni bu kadar bilgili,son sözü söyleyen,iş bitirici yapmaya zorlayan şey yüksek düşünce gücün mü boş laf etme kapasiten mi yoksa satıcı al tamam 1500 dolar diyince "1500 e lp standart düşürdüm benden daha zekisi olamaz" hayallerin mi?
Başa dön
cancaliskan

MesajTarih: Cum 29.08.2008 1:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ouzan demiş ki:
xheartean demiş ki:
mitokondri demiş ki:
hasar varsa fiyat düşer

mitokondri demiş ki:

Daha ilanla ilgili ayrıntılı açıklama yapılmamışken ve hasar yerinin detaylı fotoğrafları konulmamışken seni bu kadar bilgili,son sözü söyleyen,iş bitirici yapmaya zorlayan şey yüksek düşünce gücün mü boş laf etme kapasiten mi yoksa satıcı al tamam 1500 dolar diyince "1500 e lp standart düşürdüm benden daha zekisi olamaz" hayallerin mi?

kotası var onların , günlük belirli bir sayıda söz etmeleri gerekiyor.

"Şu" haldeki demiş bir de..."Bu" olmayan yerde "Şu" nasıl olmuş... Smile
Musicman Luke II,Esp Eclipse-I CTM,Epiphone Les Paul Standart,Simon&Patrick Pro Rosewood,Roland JC-120,Hughes & Kettner Warp 7 Head Amp 100W,Warp Factor,Dunlop Zakk Wylde Wah,Rotovibe,Mxr Phase 90,ZW-44,ProCo Rat 2,Ehx Big Muff Pi,BBE Sonic Stomp
Başa dön
mitokondri

MesajTarih: Cum 29.08.2008 8:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sadece görüşümü söyledim fotolardan hasar belli oluyor söylediğim fiyat çok bile ama 1700e alan varsa da gitsin alsın banane
Başa dön
inqu1stor

MesajTarih: Cum 29.08.2008 8:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hasar nerede ya ben göremedim.
Başa dön
inqu1stor

MesajTarih: Cum 29.08.2008 8:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hiçbir şey anlaşılmıyor bu yakınlıktaki resimden.
Başa dön
Snackerjack

MesajTarih: Cum 29.08.2008 9:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Hasar nedir?
uYuS

MesajTarih: Cum 29.08.2008 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sanırım ilan sahibi arkadaşın hasarla ilgili elinden gelen her şeyi yapması gerekecek. Almaya niyetli herkesin ilk görmek istediği mümkünse hasarlı halinin resimleri olacaktır. Mümkün değilse de tamirden sonra hasarlı bölgenin resimlerde bi okla işaretle gösterilmeye çalışılması yararına olur insanların. Sorun halledilmiş gibi ve güzel fiyat. Hayırlı satışlar.
necromancer41

MesajTarih: Cum 29.08.2008 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mitokondri demiş ki:
sadece görüşümü söyledim fotolardan hasar belli oluyor söylediğim fiyat çok bile ama 1700e alan varsa da gitsin alsın banane

Valla maşallah iyi göz varmış hasar belli oluyor dediğinize göre.Ben bakıyorum hala göremedim.Ama tahminim arkadaş 1500 dolar deseydide siz yaramaz 1200 dolar derdiniz.yani amacınız sanırım sadece görüşbelirtmek olsun diye belirtmek.

Hasarlı yerin detaylı fotoğrafını koyma imkanınız varsa çok sevinirim.veya piscesforum@gmail.com adresine gönderebilirseniz.
www.piscesforum.com
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
obican

MesajTarih: Cum 29.08.2008 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

les paullerin kafası çok kolay kırılır, hatta gitarla beraber gelen ufak kitapçıkta "hardcaseinizi ters olarak koymayın, gitarınızın kafası kırılabilir" gibi bir ifade bile vardır. gitar standından sırtüstü yere düşen bir les paulün kafası %90 ihtimalle kırılacaktır, tüm bu kırılmalar da hemen tüm les paullerde aynı yerde olduğundan bu konu kesinlikle bir tasarım hatasıdır.

gitarınızın kafasının kırılması tabi ki şanssız bir olay, ancak yapıştırıcı ağacın kendisinden daha güçlü olduğu için bir daha bu olayın gerçekleşmeyeceğinin de garantisidir Smile

http://www.edroman.com/rants/les_paul_necks.htm

konu o kadar sık görülen bir olay ki, dükkandan sıfır olarak alınmış, üzerinde orjinal boyası olan ancak kafası tamir görmüş bir les paul ile bile karşılaştım ben. gitarın kafası fabrikada kırılmış ve geri yapıştırılmış Smile

forumda bir tane 57 reissue vardı goldtop, hatırlayanlar çıkacaktır. tamamen aynı hasar onda da vardı.

elbette bu hasar nedeniyle gitarın fiyatı düşecektir ancak 1400 1500$lara kadar düşer mi, satıcının ve alıcının takdiridir. ancak hasarın kesinlikle görülmediği fotoğraflara bakıp "ben hasarı gördüm 1400$ eder bu" demek en iyi tabirle uyanık geçinmek, kendini birşey sanmaktır. arkadaşa hayatının geri kalanında başarılar diler, benden ve çevremden uzak durmasını temenni ederim.
Başa dön
ykumru

MesajTarih: Cum 29.08.2008 12:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

halk arasında sanırsam bu olaya gibson LANETİ gibi birşey deniyordu.evet o bölge sadece gibsona değil tüm LP kasalar için bi sorun.belki evet fiyat düşer ama bu kadar insafsızca 400 500 dolar kırmaya gerektirmez.bu arada mitokondri hadi senin dediğin gibi yaptı diyelim 1400$ alacakmısın? almayacaksan bırakda almak isteyen kişi yapsın pazarlığını yada bir fiyat koysun.yaptığın tek şey ilanı baltalamak olmuş.gayet güzel gitar iyi satışlar
GokhanA
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cum 29.08.2008 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Nakliyede, vitrinde veya dükkanda az da olsa hasar gören gitarların yurtdışındaki mağazalarda yüksek indirimlerle satıldığını biliyoruz. Neticede kafası kırılan bir gitarın fiyatının alıcıya çok cazip gelmesi gerekir ki o malı alsın. Ama bu kimsenin ilan sahibine lakayıt şekilde "o kadar etmez, bu kadar eder" deme hakkını vermez. Ama forumlarda bu tip şeyler maalesef oluyor. Engellemenin tek yolu alım satım forumlarında cevap ekleme hakkının sadece ilanı açan kişiye verilmesidir. Alışveriş özel mesaj yoluyla yapılır. İlana sadece ilan sahibi bilgi ekleyebilir. Başka üye olduğum hobi forumlarında alım satım bu şekilde oluyordu ve hiç lüzumsuz olaylar çıkmıyordu.
Başa dön
ghostknight

MesajTarih: Cum 29.08.2008 13:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

gitarin fiyati gayet iyi bence. tabi denemek lazim, ama iyi durumdaysa bu fiyata 1990 lp gayet iyi. hasarsa tahmin ettigim gibi headstock catlamasi durmuysa obican'in soyledigi gibi; cok kafaya takilacak bir durum degil.
Başa dön
night_slash_rain

MesajTarih: Cum 29.08.2008 14:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilanda yazan su kısım daha net acıklansa herkes icin iyi olur;

"TEKRARLIYORUM KAFA KIRILMADI YADA KOPMADI. ANLAMINIZ KOLAY DEĞİL "
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız