| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
ByTar

|
Tarih: Sal 26.08.2008 11:37 Mesaj konusu: |
|
|
my apocalypse
bildiğimiz kirk geri dönmüş solo biraz kısa olsa da...
ve thrash kokusu buram buram hissedilir olmuş. battery ye benziyo. mopvari arada duygusal bi solo aradım ama...
rahatlıkla söyleyebilirim ki eski dönem metallica yı sevenler için bu şarkıyı beğenmeme bahanesi yok
lars mükemmel çalmış. james hala agresif bildiğimiz vokalini haykırıyo. hani bitmişti bu adamın sesi yahu?
bakalım önceki 2 şarkıya çamur atanların bahanesi şimdi ne olucak. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
EmilioDeCarro

Kayıt: Apr 10, 2006 Mesajlar: 1387 Nerden: Nora (Alternatif Metal - Ankara)
|
|
| Başa dön |
|
 |
aegnor92

|
Tarih: Sal 26.08.2008 14:44 Mesaj konusu: |
|
|
OK....
NOW I am finally psyched!!!
(I had mixed feelings about "The Day" which just seemed trying too hard to "be Metallica" and just re-wrote all of the cliches)
But this song totally RULES!!!
(never mind that it completely follows the same song form as Damage Inc)
This is easily the best Metallica song since Dyer's Eve
(which was also Damage Inc re-written)
Actually my favorite thing about the song is James' lack of melodic singing...
My fingers are crossed for the rest of the album.....
MP
portnoyun şarkı için yorumu... |
|
| Başa dön |
|
 |
Blackrider

|
Tarih: Sal 26.08.2008 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
Albüm baya sağlam olacağa benziyor. Parçalar baya hoş bu halleriyle ki nete koydukları ufak dinletiler hem ses kalitesi olarak çok düşük hem de en son mix ve mastering ayarlarıyla koyacaklarını sanmam  _________________ www.myspace.com/onurnarin >< myspace.com/thecooktr |
|
| Başa dön |
|
 |
metalikkII

|
Tarih: Sal 26.08.2008 16:03 Mesaj konusu: |
|
|
Evet my apocalypse'de lars iyi çalışmış gerçekten _________________ bö |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

|
|
| Başa dön |
|
 |
chromatickey

Kayıt: Dec 12, 2006 Mesajlar: 207 Nerden: Graveyard Mountain Home
|
Tarih: Sal 26.08.2008 17:48 Mesaj konusu: |
|
|
Şarkıların mikslenmemiş hallerini koymuşlar önizleme adına. My apocalypse çok çiğ. Miksten ve masterdan sonra şarkılar baya kendine gelecektir. _________________ Çalışmalarım...
www.myspace.com/emrechrom |
|
| Başa dön |
|
 |
DamnationGame

|
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Sal 26.08.2008 23:43 Mesaj konusu: |
|
|
İnsanların yorumlarına bakıyorum da,söz konusu Metallica olunca herkes eleştirmen kesiliyor.The Day That Never Comes için "Kendilerini coverlamışlar,çok Fade To Black,çok One..." falan deniyordu.My Apocalypse için ise "Slayer olmuş bu aga,Metallica bu değil..." gibi yorumlar okudum.Eşeğin bir tarafına su kaçırmanın eleştiri karşılığı anca bu kadar olur.E ne yapsın adamlar artık?Daha da doğrusu,yeni albümden ne bekliyorsunuz?"Metallica bu değil..." diyenler,birkaç gün önce de "Metallica geçmişten yiyor." diyorlardı.Çelişki!Başka bir grup aynı şarkıları yapsa el üstüne konur.Metallica yapınca tüh kaka...Bu kadar da kasmaya gerek yok,sonuçta bu müzik...Popstar jüriliği yapar gibi Metallica'yı eleştirmek bir yerden sonra bayıyor.
Cyanide dışında çıkan şarkıları dinlemedim,albümden dinlemeyi düşünüyorum.Cyanide tek başına tüm St.Anger'a bedeldi açıkçası... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
yield

|
Tarih: Prş 28.08.2008 9:35 Mesaj konusu: |
|
|
The Day That Never Comes ı temiz kayıtta ve baştan sona defalarca dinledim , açıkça söylemek gerekirse ilk defa duyduğum bir grup olsaydı muhteşem , harika , dehşet derdim süper bir grup çıkmış derdim herhalde .
Öyle düşünüyorum zaten ama albüm çıkmadan önceki röpörtajlarını izlediğimde '' Eski günlerimize döneceğiz'' '' O günleri tekrar yaşayacağız '' gibi mesajlar veriyorlardı.
Bunu Bon Jovi de yapmıştı 2000 yılında aynı sloganla ancak çok tutmamıştı.
Grubun ilk günlerindeki performansla iş çıkarması kesinlikle beklenemez , o dönemler de öfkeden besleniyorlardı besbelli , çok paraları yoktu , başarıya açtılar idealleri vardı vs ve o dönemin muhteşem şarkılarını yaptılar o halleriye
Şu an da ise milyon dolarlık arabalara biniyorlar hayranları ( İstanbul konserindeki sahne arkası görüntülerde de izledim ) onlarla konuşurken elleri ayaklarına dolaşıyor gözlerine bakamıyor grup üyelerinin. Bu his elbette bir doyma yaratıyor öfke kalmıyor , hırs kalmıyor , ideal kalmıyor , sadece eğlenmek için yapıyorlar , James in konser sırasında '' Neden buradayım biliyor musunuz '' diye sorsuktan sonra söylediği çünkü bu şeyi seviyorum cevabı zaten bunu da açıklıyor.
Her neyse yazının asıl amacına gelince şarkı 2.dk dan sonra '' Fade to black '' 5. dk dan sonra '' One '' a dönüşür gibi olsa da ki bu grubun dezavantajıdır herkes eleştirmek için en ufak açık arıyor , ben çok beğendim.
Son zamanlarda dinlediğim en iyi bestelerden biri.
Her ne olursa olsun Metallica Metallica dır ve keyifle dinleyeceğim onlar müzik yaptığı sürece.
İyi ki müzik yapıyorlar . _________________ tri-ac / 535q wah / ge-7 / nano stone |
|
| Başa dön |
|
 |
odarelk-MM

|
Tarih: Prş 28.08.2008 23:32 Mesaj konusu: |
|
|
Valla the day that never comes da my apocalypse de çok güzel şarkılar olmuş ne kadar katılırsınız bilmem ama hani eskiye dönüş hissediliyor-ha dönmüşler mi orada pek emin olamıyorum ama en azından death magnetic,load-reload-st.anger üçlüsünden daha iyi olacak gibi geliyor bana... _________________ I DonT LıKe The DrUgS bUT tHE dRUgs LIKE me |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Cum 29.08.2008 0:10 Mesaj konusu: |
|
|
"yield" senin de söylediğin gibi artık metallica kendini kanıtlamak zorunda değil. belki sadece eski günlerinin hatrına tüm beklentiler. _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
lovermanJames

|
Tarih: Cum 29.08.2008 12:46 Mesaj konusu: |
|
|
"Cyanide" çok çok iyi olmuş yavu...
"My Apocalypse" de ise Slayer parçalarına benzememiş değil,solo da dahil tabi... |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Cum 29.08.2008 17:03 Mesaj konusu: |
|
|
'The Day That Never Comes'ı beğenmedim.Çok Metallica dinleyen bir insan olmadığımdan açıkçası beklentilerim de yoktu.Ama belirtmeliyim ki James'in vokaller ve 6.dakikaya doğru gitar soloları korkunç.Tabii heavy metal dinleyen arkadaşlar ve Metallica fanı arkadaşların birçoğu büyük ihtimalle şarkıyı beğenecektir,laf yok.Ne biliyim biraz zorlama olmuş gibi geldi.
Metallica dinleyeceksem açarım 5.98 EP'yi... _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:45 Mesaj konusu: |
|
|
Death Magnetic
Death Magnetic/Death In A Coffin Boxset
Hadi kazamız mübarek ola...Death In A Coffin setinin fiyatı kol gibin...MetClub'da da öyle zaten de,D&R sağolsun,9 YTL'de kar payı attırmış.Ha,olur da mağazadan alırsanız,225YTLcik...Ha maşallah... _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
EmilioDeCarro

|
Tarih: Cum 29.08.2008 21:58 Mesaj konusu: |
|
|
Ankaradayım orjinal albümleri bulamıyorum bir bilgisi olan varmı Metallica orjinal albümlerini nerede bulabileceğim hakkında ? St.Anger ve Reload var.Death Magnetic'i de alıcam gaz yaptım eskilerini bulamıyorum  _________________ > Emilio De Carro - NORA - Ritim Gitar - Geri Vokal <
http://www.nora.anatolianrock.com/ , http://www.myspace.com/noratr
YENİ BESTELERİMİZ SİTELERİMİZE EKLENMİŞTİR !!! |
|
| Başa dön |
|
 |
kingofloss__

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:02 Mesaj konusu: |
|
|
Bulamaman normal çünkü Metallica'nın albümleri Universal'den çıkıyor,Universal'in Türkiye temsilciliği kapandığından Universal albümleri şu an Türkiye'de basılmıyor.Dolayısıyla Metallica'nın albümleri şu an çok zor bulunuyor.Yakında bir firmayla anlaşılıp yeniden basılacakmış. _________________ Enslaved Blog...Breaking your teeth on the hard life coming,show your scars!!! Metallica - Broken,Beat And Scarred |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 0:23 Mesaj konusu: |
|
|
my apocalypse iyi olmuş...
hayret doğrusu  _________________ right now! |
|