Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - HERKESTEN Özür Dilerim!
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

HERKESTEN Özür Dilerim!
Sayfa Önceki  1, 2

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
reLasH

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

groverjackson demiş ki:
sen nasıl durduk yere iftara atar, arkasından konuşursun insanların? bir daha bu foruma girme tünele de gelme

tünelede gelirim forumada girerim.ha sen muhattap olmak istemiyorsan olmazsın.

özür diledik hala birşeyler peşindesiniz.aklında ? işareti olan varsa istediğini sorabilir ama tehtitkar konuşmalara şunlara bunlara tartışma açmaya çalışanlara cevap vermiyorum.

En son reLasH tarafından Cum 29.08.2008 22:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
groverjackson

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

reLasH demiş ki:
groverjackson demiş ki:
sen nasıl durduk yere iftara atar, arkasından konuşursun insanların? bir daha bu foruma girme tünele de gelme

tünelede gelirim forumada girerim.ha sen muhattap olmak istemiyorsan olmazsın.

özür diledik hala birşeyler peşindesiniz.aklında ? işareti olan varsa istediğini sorabilir ama tehtitkar konuşmalara şunlara bunlara tartışma açmayanlara cevap vermiyorum.

hala konuşuyo ya şaka gibi Shocked
Başa dön
xheartean

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kendisi beni 1 - 1.5 ay önce msne eklediğinde,forumlardaki seviyesizliğinden dolayı,direk kendisine onla alışveriş yapmayacagımı söyleyip silmiştim.

Aman diyim.
Başa dön
obican

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:
şerefsizin cocğu çakma gitar dedin iftira attın elbet seninle öbür tarafda görüşürüz adi insan.2paralık şerefin varsa adres ver onun bunun evladı..

bakalım bunu hatırlıyor musun?
Başa dön
reLasH

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

obican demiş ki:
Alıntı:
şerefsizin cocğu çakma gitar dedin iftira attın elbet seninle öbür tarafda görüşürüz adi insan.2paralık şerefin varsa adres ver onun bunun evladı..

bakalım bunu hatırlıyor musun?

evet hatırlıyorum sana attığım özel mesaj. benim gitarım çakma olmadığı halde çakma ibanez dediğin için burda sendede suç var bendede .sendeki suçun 10misli bende var.doğrudur. ama seninde suçun var abi bunda ..

herşey için özür dilerim derken bunlarıda kastettim ve dik kafalık yaptığıma belirttim ilk postlarımda.

ha madem yazmışsın ben senden tekrar özür dilerim.kabul edip etmek sana ve vicdanına kalmıştır. ama ben üzgünüm bundan önce olan herşey artık düzeltilemez zmaanı geri alıp herşeyi baştan yaratamam.dediğim gibi şuan elimden gelen tek şey üzgün olduğumu belirtmek.
Başa dön
tripodlife

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

böyle bişey soyleyip sonra geri yutmak için cidden insanin 10 11 yasinda olmasi lazim..
git adama senin anani avradini de sonra pardon abi toyum..

özr dilerim işinize karistim
MuratOzer

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tripodlife demiş ki:

böyle bişey soyleyip sonra geri yutmak için cidden insanin 10 11 yasinda olmasi lazim..

onu da yaptı.
reLasH

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tripodlife demiş ki:

özr dilerim işinize karistim

10-11 yaşında değilim ama doğru diyorsunuz haklısınız.

o anki sinirlenmemle demiş bulundum.
fakat knstuğum kişiler bu konu yuzunden gitarımı almaktan vazgeçti ve ben dershane paramı cıkaramadım sırf bu yuzden.bi miktar eksikdi eğer olsaydı o iş gidebilicektim.
neyse herşeyde hayır var.dershaneye gidemedim elbet.ama ders aldım hatamı anladım.
dediğim gibi üzgünüm keşke olmasaydı. ama oldu artık gerisi tamamen obicana kalmış
Başa dön
ManyaxTheLost

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bu arkadaşın yaptığını ettiğini bilmiyorum. Sadece bir yerde ismim geçtiği için cevap verme ihtiyacı hissettim. Bu arkadaşın bana mesaj atıp o sıralar satışta olan Laney LX-20R amfiyi soruşturduğu doğrudur, kesin alacağım dememiştir. Kendisi Ibanez RG1570'imi de alacağını söylemiştir şaka yollu olarak. Budur..

vdKa demiş ki:
gitarinida al git burdan

Buhahuhöhöyöhöy Very Happy
obican

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dünkü S470 forumunda yazdıklarını da silmişsin, orada da "ben zorbey falan değilim, karıştırıyorsunuz" diyordun. ne oldu bunları da mı unuttun?

dur bakalım daha neler çıkacak Smile
Başa dön
reLasH

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

obican demiş ki:
dünkü S470 forumunda yazdıklarını da silmişsin, orada da "ben zorbey falan değilim, karıştırıyorsunuz" diyordun. ne oldu bunları da mı unuttun?

dur bakalım daha neler çıkacak Smile

doğru abi zaten bunu yuakrtta belirttin exesys olarak ben kabul ettim obicanın dediği doğrudur dedim.ha ekstra olarak tekrar söyleyeyim doğru.
Başa dön
reLasH

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ManyaxTheLost demiş ki:
Bu arkadaşın yaptığını ettiğini bilmiyorum. Sadece bir yerde ismim geçtiği için cevap verme ihtiyacı hissettim. Bu arkadaşın bana mesaj atıp o sıralar satışta olan Laney LX-20R amfiyi soruşturduğu doğrudur, kesin alacağım dememiştir. Kendisi Ibanez RG1570'imi de alacağını söylemiştir şaka yollu olarak. Budur..

vdKa demiş ki:
gitarinida al git burdan

Buhahuhöhöyöhöy Very Happy

teşekkür ederim abi.evet laney ini soruşturdum hatta sana yanlış hatırlamıyorsam takas + nakit teklfiim vardı sen birazdaha cıkar demiştin cıkaramamıştım.

gitarınada şaka yollu oalrak 100 lira vereyi mdemiştim oda doğru Smile

tekrar teşekkür ederim yorum için...
Başa dön
obican

MesajTarih: Cum 29.08.2008 23:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

exesys falan yazmamışsın itirafnamende, bence o başlıkta yaptıklarından kaçmayı planlıyordun çünkü ne o nickten, ne de o nick ile yaptıklarından bahsetmişsin. üstüne kalınca da kurtarma atışı yapıyorsun ama yemezler.
Başa dön
reLasH

MesajTarih: Cum 29.08.2008 23:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

obican demiş ki:
exesys falan yazmamışsın itirafnamende, bence o başlıkta yaptıklarından kaçmayı planlıyordun çünkü ne o nickten, ne de o nick ile yaptıklarından bahsetmişsin. üstüne kalınca da kurtarma atışı yapıyorsun ama yemezler.

exesys aklıma bile gelmedi o anda.asıl amacım les paul olayını anlatmaktı ama onlarada değindim.tamam exesys yide kabul ediyorum.

tamam planladığımı düşünüyorsan abi dediğin gibi olsn..
Başa dön
Hellhound
"Alım & Satım" mod

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 0:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Kilitli.
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız