| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:03 Mesaj konusu: |
|
|
| groverjackson demiş ki: | | sen nasıl durduk yere iftara atar, arkasından konuşursun insanların? bir daha bu foruma girme tünele de gelme |
tünelede gelirim forumada girerim.ha sen muhattap olmak istemiyorsan olmazsın.
özür diledik hala birşeyler peşindesiniz.aklında ? işareti olan varsa istediğini sorabilir ama tehtitkar konuşmalara şunlara bunlara tartışma açmaya çalışanlara cevap vermiyorum.
En son reLasH tarafından Cum 29.08.2008 22:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
groverjackson

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:07 Mesaj konusu: |
|
|
| reLasH demiş ki: | | groverjackson demiş ki: | | sen nasıl durduk yere iftara atar, arkasından konuşursun insanların? bir daha bu foruma girme tünele de gelme |
tünelede gelirim forumada girerim.ha sen muhattap olmak istemiyorsan olmazsın.
özür diledik hala birşeyler peşindesiniz.aklında ? işareti olan varsa istediğini sorabilir ama tehtitkar konuşmalara şunlara bunlara tartışma açmayanlara cevap vermiyorum. |
hala konuşuyo ya şaka gibi  |
|
| Başa dön |
|
 |
xheartean

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
Kendisi beni 1 - 1.5 ay önce msne eklediğinde,forumlardaki seviyesizliğinden dolayı,direk kendisine onla alışveriş yapmayacagımı söyleyip silmiştim.
Aman diyim. |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:11 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: | | şerefsizin cocğu çakma gitar dedin iftira attın elbet seninle öbür tarafda görüşürüz adi insan.2paralık şerefin varsa adres ver onun bunun evladı.. |
bakalım bunu hatırlıyor musun? |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:15 Mesaj konusu: |
|
|
| obican demiş ki: | | Alıntı: | | şerefsizin cocğu çakma gitar dedin iftira attın elbet seninle öbür tarafda görüşürüz adi insan.2paralık şerefin varsa adres ver onun bunun evladı.. |
bakalım bunu hatırlıyor musun? |
evet hatırlıyorum sana attığım özel mesaj. benim gitarım çakma olmadığı halde çakma ibanez dediğin için burda sendede suç var bendede .sendeki suçun 10misli bende var.doğrudur. ama seninde suçun var abi bunda ..
herşey için özür dilerim derken bunlarıda kastettim ve dik kafalık yaptığıma belirttim ilk postlarımda.
ha madem yazmışsın ben senden tekrar özür dilerim.kabul edip etmek sana ve vicdanına kalmıştır. ama ben üzgünüm bundan önce olan herşey artık düzeltilemez zmaanı geri alıp herşeyi baştan yaratamam.dediğim gibi şuan elimden gelen tek şey üzgün olduğumu belirtmek. |
|
| Başa dön |
|
 |
tripodlife

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:18 Mesaj konusu: |
|
|
şerefsizin cocğu çakma gitar dedin iftira attın elbet seninle öbür tarafda görüşürüz adi insan.2paralık şerefin varsa adres ver onun bunun evladı..
böyle bişey soyleyip sonra geri yutmak için cidden insanin 10 11 yasinda olmasi lazim..
git adama senin anani avradini de sonra pardon abi toyum..
özr dilerim işinize karistim _________________ el pueblo unido jamas sera vencido |
|
| Başa dön |
|
 |
MuratOzer

Kayıt: Jul 01, 2008 Mesajlar: 166 Nerden: İstanbul / Tekirdağ
|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:21 Mesaj konusu: |
|
|
| tripodlife demiş ki: |
böyle bişey soyleyip sonra geri yutmak için cidden insanin 10 11 yasinda olmasi lazim..
|
onu da yaptı. _________________ OmniaMovens / 2006 |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:22 Mesaj konusu: |
|
|
| tripodlife demiş ki: | şerefsizin cocğu çakma gitar dedin iftira attın elbet seninle öbür tarafda görüşürüz adi insan.2paralık şerefin varsa adres ver onun bunun evladı..
özr dilerim işinize karistim |
10-11 yaşında değilim ama doğru diyorsunuz haklısınız.
o anki sinirlenmemle demiş bulundum.
fakat knstuğum kişiler bu konu yuzunden gitarımı almaktan vazgeçti ve ben dershane paramı cıkaramadım sırf bu yuzden.bi miktar eksikdi eğer olsaydı o iş gidebilicektim.
neyse herşeyde hayır var.dershaneye gidemedim elbet.ama ders aldım hatamı anladım.
dediğim gibi üzgünüm keşke olmasaydı. ama oldu artık gerisi tamamen obicana kalmış |
|
| Başa dön |
|
 |
ManyaxTheLost

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
Bu arkadaşın yaptığını ettiğini bilmiyorum. Sadece bir yerde ismim geçtiği için cevap verme ihtiyacı hissettim. Bu arkadaşın bana mesaj atıp o sıralar satışta olan Laney LX-20R amfiyi soruşturduğu doğrudur, kesin alacağım dememiştir. Kendisi Ibanez RG1570'imi de alacağını söylemiştir şaka yollu olarak. Budur..
| vdKa demiş ki: | | gitarinida al git burdan |
Buhahuhöhöyöhöy  _________________ Satılık / Takaslık : Nokia 5610 (320 YTL), Istanbul Samatya 20" Ride, Stagg Bass Gitar ve diğerleri |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:50 Mesaj konusu: |
|
|
dünkü S470 forumunda yazdıklarını da silmişsin, orada da "ben zorbey falan değilim, karıştırıyorsunuz" diyordun. ne oldu bunları da mı unuttun?
dur bakalım daha neler çıkacak  |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:52 Mesaj konusu: |
|
|
| obican demiş ki: | dünkü S470 forumunda yazdıklarını da silmişsin, orada da "ben zorbey falan değilim, karıştırıyorsunuz" diyordun. ne oldu bunları da mı unuttun?
dur bakalım daha neler çıkacak  |
doğru abi zaten bunu yuakrtta belirttin exesys olarak ben kabul ettim obicanın dediği doğrudur dedim.ha ekstra olarak tekrar söyleyeyim doğru. |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 22:53 Mesaj konusu: |
|
|
| ManyaxTheLost demiş ki: | Bu arkadaşın yaptığını ettiğini bilmiyorum. Sadece bir yerde ismim geçtiği için cevap verme ihtiyacı hissettim. Bu arkadaşın bana mesaj atıp o sıralar satışta olan Laney LX-20R amfiyi soruşturduğu doğrudur, kesin alacağım dememiştir. Kendisi Ibanez RG1570'imi de alacağını söylemiştir şaka yollu olarak. Budur..
| vdKa demiş ki: | | gitarinida al git burdan |
Buhahuhöhöyöhöy  |
teşekkür ederim abi.evet laney ini soruşturdum hatta sana yanlış hatırlamıyorsam takas + nakit teklfiim vardı sen birazdaha cıkar demiştin cıkaramamıştım.
gitarınada şaka yollu oalrak 100 lira vereyi mdemiştim oda doğru
tekrar teşekkür ederim yorum için... |
|
| Başa dön |
|
 |
obican

|
Tarih: Cum 29.08.2008 23:04 Mesaj konusu: |
|
|
| exesys falan yazmamışsın itirafnamende, bence o başlıkta yaptıklarından kaçmayı planlıyordun çünkü ne o nickten, ne de o nick ile yaptıklarından bahsetmişsin. üstüne kalınca da kurtarma atışı yapıyorsun ama yemezler. |
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 23:06 Mesaj konusu: |
|
|
| obican demiş ki: | | exesys falan yazmamışsın itirafnamende, bence o başlıkta yaptıklarından kaçmayı planlıyordun çünkü ne o nickten, ne de o nick ile yaptıklarından bahsetmişsin. üstüne kalınca da kurtarma atışı yapıyorsun ama yemezler. |
exesys aklıma bile gelmedi o anda.asıl amacım les paul olayını anlatmaktı ama onlarada değindim.tamam exesys yide kabul ediyorum.
tamam planladığımı düşünüyorsan abi dediğin gibi olsn.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Hellhound "Alım & Satım" mod

|
|
| Başa dön |
|
 |
|