| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
kemer19

|
Tarih: Cum 29.08.2008 23:40 Mesaj konusu: |
|
|
| çilekeş iyidir severim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
kemer19

|
Tarih: Cum 29.08.2008 23:41 Mesaj konusu: |
|
|
| aynen çilekeş bu albümde sanki beni anlatmış çok beğendim ve severek dinliyorum albümü |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 9:59 Mesaj konusu: |
|
|
| klip şarkının önüne geçimiş yazıları okuyim gurup elamanları ne yapmı,ş aa ne komik fln derken şarkıyı dinleyemiyorum. bu arada video çekimi sırasında baya bi eğlenmiş olmamlılar. |
|
| Başa dön |
|
 |
yamyamtr

Kayıt: Jan 31, 2008 Mesajlar: 34 Nerden: erbab-i yalnizliklar sehri
|
Tarih: Pzr 31.08.2008 20:51 Mesaj konusu: |
|
|
| cilelikes demiş ki: |
hiç bir şekilde arkadaş olduklarını sanmıyorum , o garip insanlardan kime arkadaş olur ve yanlış hatırlamıosam o garip grubun şöyle bir açıklamasını okumuştum , ankaralı tüm gruplar bizim müziğimizden etkilenip bişeyler yapabildiler gibi kim bunlar dediklerinde çilekeşi de saymışlardı içinde komedi ya:D ne kadar müzik yapıyolar ki bir de bundan bir kaç grup daha faydalansın çilekeş ile birlikte bu tip grupları kınıyorum pis piyasaya oynayasacacılar! |
Arkadaş olan 2. boğaz köprusunden atlasın gibi konuşmuşsun ama haklısın bencede atlasın zakkum'un o yorumuna gelince ise yorumu az buz hatırlar gibiyim ama tam olarak değil komedi kim bunların müziğinden etkilenır bee kamera karşısında soyunup veya bir taraflarına kalem çekmekle bitmez bu işler çilekeş ve zakkum ne kadar alakasız 2 grup sadece gülüp gecilir öyle yorumlara klip ise çilekeşin bunca zamandır bütün kliblerinde sustum yorum yapmadım ama bu klipde yorum yapma sırası bende o nasıl bir kliptır yahu gülmekden öldum albüm gibi klipde hayatın acı gerceklerını anlatıyor sadece ağlıyorum valla bu duruma abi eliniz deymışken murat boz ve yalınıda bir daşşağa alsaydınız  _________________ www.golatkin.com
www.sessizrock.com (forumu açılmış site yakında açılacakmış bir arkadaşım tavsiye ettı girdim bir baktım foruma güzel bir siteye benziyor) |
|
| Başa dön |
|
 |
rage_againts

|
Tarih: Prş 25.09.2008 17:58 Mesaj konusu: |
|
|
katil dans albümünü beğenmeyenlerdenim. çilekeşin en amatör zamanlarından beri tanıyorum birçok konserine gittim ilk albüm inanılmaz güzeldi. amcak ikinci albüm söz olarak belki güzel ama gitar namına birşey yok isteyen ilk albümle kıyaslayabilir. gitar hep ritim olarak var bazı şarkı ritimleride birbirinin aynısı olmuş. bu tarzıda beğenen vardır tabi ama ilk albüm kalitesinde bir albüm yok. kendimden geriye, siyah , yetmiyor şarkılarını bir dinleyin ondan sonra ikinci albüm hakkında daha sağlıklı yorum yaparsınız.
bence olmamış keşka ali biraz gitarda çalsaymış bu albümde. |
|
| Başa dön |
|
 |
Jellybon

|
Tarih: Cum 03.10.2008 23:02 Mesaj konusu: |
|
|
zaman geçtikçe daha iyi olan bir grup, şimdiden yeni albümü beklemeye başlayanlardanım ben de. _________________ www.jellybon.com ; ) |
|
| Başa dön |
|
 |
rage_againts

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 20:16 Mesaj konusu: |
|
|
| yeni albümlerinde gitar sadece ritim bir daha ki albüm böyle olmaz umarım. |
|
| Başa dön |
|
 |
Jellybon

|
Tarih: Cmt 04.10.2008 21:01 Mesaj konusu: |
|
|
Farklı şeyler denemeleri güzel bence _________________ www.jellybon.com ; ) |
|
| Başa dön |
|
 |
dumanduman

|
Tarih: Sal 14.10.2008 16:11 Mesaj konusu: |
|
|
AVEA Patlican Konserleri Kapsamında
16 Kasım Pazar / Ankara / Anatolia Show
Athena /// Çilekeş /// Gece
Kaynak : http://patlican.ekolay.net/patlicankonserleri2008.asp#konserler _________________ İmzanız Forum Kurallarına aykırı olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. İmzanızı kurallara göre profilinizden tekrar oluşturabilir ve bu uyarı mesajını da silebilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
HC-Freedy

|
Tarih: Çrş 15.10.2008 2:22 Mesaj konusu: |
|
|
Çilekeşde elinden gelse güzel bişeyler yapacakda bu ülkede o bişeyler bi türlü yer tutmuyor , daha dinleyici ham  _________________ Pitbull isn't be played the game . . . |
|
| Başa dön |
|
 |
romevod

|
Tarih: Pts 03.11.2008 1:09 Mesaj konusu: |
|
|
Haftalık rock müzik sitesi Amatörce 2 Kasımda yeniden yayına girdi.
Yeni dönemde ilk haftanın grubu BAZUKA olurken Görkem KARABUDAK size sesleniyor !
www.amatorce.gen.tr
 _________________ www.dejavu.web.tr |
|
| Başa dön |
|
 |
eto55

|
Tarih: Cum 07.11.2008 23:02 Mesaj konusu: |
|
|
29 KASIM C.TESİ SAMSUN KONSERİ