| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
yutup123458

|
Tarih: Prş 28.08.2008 11:50 Mesaj konusu: |
|
|
bass ve tizi istediğin gibi ayrlıyabiliyorsun.sınırlama yapmak yanlış olur.sert müzik olan heryerde bu pedal kullanılır bence.8 aydır emg lerle birlikte kullanıyorum.ve bozulmadığı sürece kesinlikle değiştirmeyeceğim bi pedaldır ML-2.eğer bozulursada alacağım pedal yine ML-2 olur:) _________________
Çeşitli Satılıklar... http://www.turkrock.com/ftopic94373.html |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
agmed

Kayıt: Nov 06, 2007 Mesajlar: 536 Nerden: [a,b] Kapalı Aralığından
|
Tarih: Prş 28.08.2008 12:18 Mesaj konusu: |
|
|
Demek istediğim karakter olarak bass tonlu bi pedal, sonuçta tabiki de bas ve tizi ayarlanabilir.  _________________ Metallica konserine giden 40.000 kişiyi hatta bütün Metallica dinleyenleri ateist,agnostik,aczimendi müsveddesi olarak gören zihniyeti KINIYORUZ!!!
http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=720129 |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
|
| Başa dön |
|
 |
agmed

|
Tarih: Prş 28.08.2008 12:27 Mesaj konusu: |
|
|
| yutup123458 demiş ki: | | ayar çekebildikten sonra istediğini yap.hardcore death..takıl kafana göre. |
Evet pedalın adı da zaten Boss Death Metal Hiç bilmiyosan bari ismine baksaydın. Bence Death için pek uygun değil de Melodik Death için biraz uygun olabilir. |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Prş 28.08.2008 12:30 Mesaj konusu: |
|
|
| agmed demiş ki: | | yutup123458 demiş ki: | | ayar çekebildikten sonra istediğini yap.hardcore death..takıl kafana göre. |
Evet pedalın adı da zaten Boss Death Metal Hiç bilmiyosan bari ismine baksaydın. Bence Death için pek uygun değil de Melodik Death için biraz uygun olabilir. |
arkadaşım çok cahilce konuşuyorsun. adı death metal pedalın he.ismiyle baksaydım bere he     önünde saygıyla eğiliyor ve susuyorum |
|
| Başa dön |
|
 |
agmed

|
Tarih: Prş 28.08.2008 12:32 Mesaj konusu: |
|
|
| yutup123458 demiş ki: | | agmed demiş ki: | | yutup123458 demiş ki: | | ayar çekebildikten sonra istediğini yap.hardcore death..takıl kafana göre. |
arkadaşım çok cahilce konuşuyorsun. adı death metal pedalın he.ismiyle baksaydım bere he     önünde saygıyla eğiliyor ve susuyorum |
Orda bi şaka vardı da görememişsin Pedalın adı Metal Core olduğuna göre demek ki ton yapısı olarak Metal Core tarzı baz alınmış. Bu da ne demek pedal bass karakterli demek. |
|
| Başa dön |
|
 |
yutup123458

|
Tarih: Prş 28.08.2008 12:36 Mesaj konusu: |
|
|
ozaman kusura bakma diyorum  pedal sonuç olarak metal türevleri adına kullanılabilecek bi alet.sert müzik yapanlara tavsiyemdir.
saygılarımla.. _________________
Çeşitli Satılıklar... http://www.turkrock.com/ftopic94373.html |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Prş 28.08.2008 14:08 Mesaj konusu: |
|
|
Boss'un bu is icin 2 tane pedali var: MT-2 ve ML-2. Deneyin ve hangisi hosunuza gidiyorsa onu alin. _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
BurakERDINC

|
Tarih: Cum 29.08.2008 23:11 Mesaj konusu: |
|
|
Meraba arkadaşlar. Prosesör arayışlarındayım fakat ne almam gerektiği konusunda tam bir fikrim yok. Kesin bir bütçe sınırlamam yok ama 400-600YTL fiyat aralığındaki aletler daha çok işime gelir. Sizce uzun süreli kullanabilceğim, dijital tonlardan uzak ve kullanışı rahat olan, değişik kombinasyonlar yaratablileceğim bir prosesör olarak hangisini seçmeliyim?
Küçük bir araştırma yaptım, digitech RP300 önerdiler yada bossme50 seçeneği tanıdılar. Fakat ikisini karşılaştırdığımda hangisin önde gelebilceği konusunda bir fikrim yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (: |
|
| Başa dön |
|
 |
gitartiz

|
Tarih: Cum 29.08.2008 23:50 Mesaj konusu: |
|
|
| BurakERDINC demiş ki: | Meraba arkadaşlar. Prosesör arayışlarındayım fakat ne almam gerektiği konusunda tam bir fikrim yok. Kesin bir bütçe sınırlamam yok ama 400-600YTL fiyat aralığındaki aletler daha çok işime gelir. Sizce uzun süreli kullanabilceğim, dijital tonlardan uzak ve kullanışı rahat olan, değişik kombinasyonlar yaratablileceğim bir prosesör olarak hangisini seçmeliyim?
Küçük bir araştırma yaptım, digitech RP300 önerdiler yada bossme50 seçeneği tanıdılar. Fakat ikisini karşılaştırdığımda hangisin önde gelebilceği konusunda bir fikrim yok. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler (: |
daha çok para biriktir gt10 al =) ileride değiştirmek isteyeceğin bir ekipmana boşa para basma =)
bence budur
iyi çalışmalar _________________ Gitar @ Playground
IBANEZ-DigiTech-BOSS-MXR-ADD+-WASHBURN |
|
| Başa dön |
|
 |
agmed

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 0:26 Mesaj konusu: |
|
|
| BurakERDINC demiş ki: | Meraba arkadaşlar. Prosesör arayışlarındayım fakat ne almam gerektiği konusunda tam bir fikrim yok. Kesin bir bütçe sınırlamam yok ama 400-600YTL fiyat aralığındaki aletler daha çok işime gelir. Sizce uzun süreli kullanabilceğim, dijital tonlardan uzak ve kullanışı rahat olan, değişik kombinasyonlar yaratablileceğim bir prosesör olarak hangisini seçmeliyim?
Yaptığın araştırma neye göre? Yani eğer Amfi simülasyonlarına ihtiyacın varsa önerdikleri Boss ME-50 işine yaramaz. Bence biraz daha biriktirip 650Ytl civarına POD XT Live alabilirsin. Digital soundlardan oldukça uzak. |
|
| Başa dön |
|
 |
BurakERDINC

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 10:38 Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkür ederim yorumlarınız için (:
Yapıtğım araştırma fiyat aralığna göreydi; Fakat şimdi anladım ki benim uzun vadede ihtiyacımı karşılayabilcek gitarlar bu aralıktakiler değil. O yüzden biraz daha birikim oluşturup Boss GT 8 veya 10 almaya karar verdim. Fakat bu noktada da sorgulamam gereken değerler var. Gt 8 için kullanımın çok zor oluğunu söylediler. Onun yerine Loop özellikle 10 önerdiler. Mantıklı bir yargı fakat GT8 in kullanımı ne derece zor olaiblir ki? |
|
| Başa dön |
|
 |
agmed

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 11:02 Mesaj konusu: |
|
|
| BurakERDINC demiş ki: | çok teşekkür ederim yorumlarınız için (:
Yapıtğım araştırma fiyat aralığna göreydi; Fakat şimdi anladım ki benim uzun vadede ihtiyacımı karşılayabilcek gitarlar bu aralıktakiler değil. O yüzden biraz daha birikim oluşturup Boss GT 8 veya 10 almaya karar verdim. Fakat bu noktada da sorgulamam gereken değerler var. Gt 8 için kullanımın çok zor oluğunu söylediler. Onun yerine Loop özellikle 10 önerdiler. Mantıklı bir yargı fakat GT8 in kullanımı ne derece zor olaiblir ki? |
Aklına gelemeyecek kadar çok karmaşık. Kullanımı en zor prosessor diyebiliriz. Ben aslında biraz da o yüzden POD XT Live önerdim. |
|
| Başa dön |
|
 |
Siriusx

|
Tarih: Pzr 31.08.2008 17:57 Mesaj konusu: |
|
|
| Kill Em All un tonları için nasıl bi pedal almalıyım..ordaki gibi tiz bi ton istiyorum ama pedallarda tizleri açında ses dijitalleşiyor.metal militia,four horsemen örnek olursa bu şarkılardaki tona yaklaşmak istiyorum.gitarım schecter hellraiser c1 |
|
| Başa dön |
|
 |
ghostknight

|
Tarih: Pts 01.09.2008 9:26 Mesaj konusu: |
|
|
| Siriusx demiş ki: | | Kill Em All un tonları için nasıl bi pedal almalıyım..ordaki gibi tiz bi ton istiyorum ama pedallarda tizleri açında ses dijitalleşiyor.metal militia,four horsemen örnek olursa bu şarkılardaki tona yaklaşmak istiyorum.gitarım schecter hellraiser c1 |
Boss MT-2 veya proco rat 2 veya proco you dirty rat. bu pedallari deneyebilirsin. |
|
| Başa dön |
|
 |
Siriusx

|
Tarih: Pts 01.09.2008 17:21 Mesaj konusu: |
|
|
proco rat lara baktım ancak bu pedallar daha çok booster gibi duruo.mt-2 önerirmisiniz kill em all için yoksa başka bildiğiniz pedal varmı.o albümdeki gırç gırç eden tonu istiyorum  |
|
| Başa dön |
|
 |
K_r_m "Müzik" mod.

|
Tarih: Pts 01.09.2008 17:43 Mesaj konusu: |
|
|
25 sene oncesini bugun 1 pedalla yapmak cok zor. İs ne yazik ki pedalda bitmiyor. Kullanilan amfiler, gitarlar, manyetikler ve yapilan miksler mastering'ler sonucu o tonlari duyuyoruz. Alacagin hicbir pedalla birebir o sesi elde edemezsin. Bence kapsamli bir arastirmaya gir, o donem kullandiklari amfileri,gitarlari ve manyetikleri arastir. Kullanmislarsa hangi pedallari kullanmislar ara. Ancak bunlar sonunda o sese hangi pedalin daha yakin olabilecegini anlayabilirsin. Kullanmis biri olarak sadece MT-2 ile Metallica vari bir ses zor.
Kolay gelsin  _________________ Roundabout |
|
| Başa dön |
|
 |
Siriusx

|
Tarih: Pts 01.09.2008 20:08 Mesaj konusu: |
|
|
| ozamanlar marshall jcm800 kullanıp proco rat la boost ediyolar.gibson gitarlarında ya seymour duncan invader yada gibson manyetikleri var.bende maun gitar +emg..digitech in son pedalları var hardwire diye.metal distortion aslında benziyo gibi.ben zaten o tonu birebir asla yakalayamam.sadece çaldığımda benzesin istiyorum.bunun dısında ne önerirsiniz? |
|
| Başa dön |
|
 |
sambora01

|
Tarih: Sal 02.09.2008 4:00 Mesaj konusu: |
|
|
| slm arkadaşlar..bende vox tonelab le var. bu alete ts9 ve crybaby eklemeyi düşünüyorum.sorum şu ki prosesore analog ekleyınce sesler bozulma olur mu? |
|
| Başa dön |
|
 |
Siriusx

|
Tarih: Sal 02.09.2008 23:42 Mesaj konusu: |
|
|
aradığım pedalı buldum gibi.danelectro metal.sizce nasıl bi pedal.amerikada 15$ a satılıyor üstelik
http://www.youtube.com/watch?v=YOH2C_m2WBw
şu videonun sonundaki tona benzer bi ton istiyordum.videoyu izleyip bu tona benzer ton veren başka pedallarıda yazarsanız sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
|