Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 29.08.2008 19:02 Mesaj konusu: Silinebilir
Behringer FCV100 Volume Pedalı:
İşleyişi ve makyajı sorunsuz, sıfır gibi. Kutusuyla vereceğim. Çift girişi ve çift çıkışı vardır. İki ayrı enstrüman, iki ayrı amfi ya da stereo olarak kullanılabilir. Ayrıca klavyeler ve ya diğer uyumlu aygıtlarla birlikte control pedalı olarak kullanılma modu da vardır. Alet birkaç kere sahneye çıktı, onun dışında evde kayıtta kullanıldı. Resimleri aşağıdadır. Fiyat: 55 YTL
Korg AX1500G:
İşleyişi sorunsuzdur. Ancak makyaj olarak, çizikler mevcuttur. İlk sahibiyim ve 5 yıldır kullanıyorum. Tonla sahneye ve konsere çıkmışlığı vardır, sizi asla yarı yolda bırakmaz.
Bütün switchleri ve ledleri tarafımdan geçen hafta değiştirilmiş, sıfır gibi olmuştur. Aklınıza kötü şeyler gelmesin, sıfırdan pedal yapacak kadar elektronikten anlarım. Ayrıca küçük pot kapakları da değiştirilmiştir. (Yıllarca kullanınca gevşeyen bazı kapaklar düşüp kayboldu, ben de yenilerini taktım) Ledler orijinali olan kırmızı yerine mavi renkle değiştirilmiştir. Böylece daha güçlü olan mavi ışık özellikle gündüz ya da direkt pedala vuran ışık altında daha iyi bir görüş sağlamıştır ve daha güzel görünmektedir. (Zevk meselesi) Kutusu kaybolmuş, orijinal adaptörü iki yıl önce bozulduğundan atılmıştır. 9V 500mA adaptör 6-7 YTL arasında satılmaktadır, isteyen olursa ben de alıp teslim edebilirim. Ben diğer pedallarımla birlikte çoklu adaptörle kullanıyorum. Resimleri aşağıdadır. Fiyat 250 YTL
İyi durumda GT-8 ile farkını vererek takaslayabilirim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız