Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Silinebilir
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Silinebilir

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
emrek

MesajTarih: Cum 29.08.2008 19:02    Mesaj konusu: Silinebilir Alıntıyla Cevap Ver

Behringer FCV100 Volume Pedalı:

İşleyişi ve makyajı sorunsuz, sıfır gibi. Kutusuyla vereceğim. Çift girişi ve çift çıkışı vardır. İki ayrı enstrüman, iki ayrı amfi ya da stereo olarak kullanılabilir. Ayrıca klavyeler ve ya diğer uyumlu aygıtlarla birlikte control pedalı olarak kullanılma modu da vardır. Alet birkaç kere sahneye çıktı, onun dışında evde kayıtta kullanıldı. Resimleri aşağıdadır. Fiyat: 55 YTL

Korg AX1500G:

İşleyişi sorunsuzdur. Ancak makyaj olarak, çizikler mevcuttur. İlk sahibiyim ve 5 yıldır kullanıyorum. Tonla sahneye ve konsere çıkmışlığı vardır, sizi asla yarı yolda bırakmaz.

Bütün switchleri ve ledleri tarafımdan geçen hafta değiştirilmiş, sıfır gibi olmuştur. Aklınıza kötü şeyler gelmesin, sıfırdan pedal yapacak kadar elektronikten anlarım. Ayrıca küçük pot kapakları da değiştirilmiştir. (Yıllarca kullanınca gevşeyen bazı kapaklar düşüp kayboldu, ben de yenilerini taktım) Ledler orijinali olan kırmızı yerine mavi renkle değiştirilmiştir. Böylece daha güçlü olan mavi ışık özellikle gündüz ya da direkt pedala vuran ışık altında daha iyi bir görüş sağlamıştır ve daha güzel görünmektedir. (Zevk meselesi) Kutusu kaybolmuş, orijinal adaptörü iki yıl önce bozulduğundan atılmıştır. 9V 500mA adaptör 6-7 YTL arasında satılmaktadır, isteyen olursa ben de alıp teslim edebilirim. Ben diğer pedallarımla birlikte çoklu adaptörle kullanıyorum. Resimleri aşağıdadır. Fiyat 250 YTL

İyi durumda GT-8 ile farkını vererek takaslayabilirim.

Msn ve mail: emrekaman@yahoo.com

En son emrek tarafından Pzr 31.08.2008 1:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RammyRoo

MesajTarih: Cum 29.08.2008 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Fiyatlar çok iyi..

Kolay gelsin...
Başa dön
Baran_Ismen

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 0:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

mfikret 40ytl etiket koydu volüm içinde alıcısı çıkmadı Very Happy
emrek

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 3:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tamam o zaman vazgeçeyim satmaktan Wink
Başa dön
RammyRoo

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Korg için alıcı olabilirim... Elime para geçerse tabi... Msn'e ekledim...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Çöp tenekesi Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız