| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
duppoy

|
Tarih: Sal 26.08.2008 13:03 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadaşlar nasıl yapıcaz bu işlemi bendede halen kapalı vtunnelden girmekden gına geldi:) yardım ederseniz sevinirim |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Josephking_1903

|
Tarih: Sal 26.08.2008 14:56 Mesaj konusu: |
|
|
| yasak halen devam ediyo gözüküyo, açılmıyo ki... |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 918 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Sal 26.08.2008 18:21 Mesaj konusu: |
|
|
Ben de youtube açık...
Youtube'un açılmadığı bölgeler, DNS'lerin henüz yenilenmeyen bölgeleridir.
Youtube'un açıldığının belgesidir:
|
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 11:33 Mesaj konusu: |
|
|
bilgi için teşekkürler.
hala kapalı şu anda beklicez bakalım... |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Prş 28.08.2008 9:12 Mesaj konusu: |
|
|
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçlarını Soruşturma Bürosu tarafından ''Atatürk'ün manevi şahsiyetine hakaret'' suçu kapsamında yürütülen soruşturmalar çerçevesinde, ''Youtube''a erişim yasağının devam ettiği bildirildi. Bu yasağın kalkması için ''suç teşkil eden içerikteki görüntülerin internet sitesinden çıkartılması ve soruşturmaları yürüten ilgili savcıların Telekomünikasyon Kurumu'na ''erişimin engellenmesine ilişkin yasağın kaldırılması için yazı göndermesi'' gerektiği kaydedildi.
Bu kapsamda, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçlarını Soruşturma Bürosunca, bugüne kadarki bir soruşturma kapsamında erişim yasağının kaldırılması istendi. Ancak, ''Atatürk'ün manevi şahsiyetine hakaret'' suçu kapsamında yürütülen diğer soruşturmalar kapsamında ''Youtube''a erişim yasağının devam ettiği ifade edildi.
alıntıdır.
açıldımı açılmadı hala anlamış değilim. |
|
| Başa dön |
|
 |
piyanist

Kayıt: Jun 21, 2005 Mesajlar: 918 Nerden: ali kemal'lerin olmadığı yerden
|
Tarih: Prş 28.08.2008 11:19 Mesaj konusu: |
|
|
Paylaşım için teşekkürler forsytia.
| forsytia demiş ki: | ***
açıldımı açılmadı hala anlamış değilim. |
Yalnız değilsin, üzülme... Youtube yine kapandı.
Youtube bende 2 gün çalıştı, şimdi çalışmıyor.
Resmen çocuk oyuncağı yaptılar Youtube'u... |
|
| Başa dön |
|
 |
comoestais

|
Tarih: Prş 28.08.2008 12:08 Mesaj konusu: |
|
|
Bazen giriyorum bazen giremiyorum , nasıl bir iştir anlamadım.Herhalde telekomda bir adam oturtmuşlar bilgisayarın önüne youtube on/off tuşu var bir açıyor bir kapatıyor  |
|
| Başa dön |
|
 |
alizez

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 0:05 Mesaj konusu: |
|
|
Youtube `` a Giriş Yöntemi Jacker
Hepimizin bildiği gibi Türkiye � den YouTube � a giriş birçok kez engellendi , şuan hala girilemiyor ve uzun bir süre de bu durumun değişeceğini sanmıyorum .
YouTube � girmek için alternatif birçok yöntem mevcut . Fakat bunların hepsi detay isteyen yöntemler oluyor genelde ve bir süre sonra YouTube alternatifi başka sitelere yönelmeye başlıyoruz .
Benim şimdi anlatacağım yöntemle 2 dakika içerisinde YouTube � a girebileceksiniz . Tam olarak ne yapıyor bu programcık ? Bilgisayarımızdaki hosts dosyasına ( C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts ) ( dosyanın uzantısı yok ) YouTube ait olan 2859 tane ip � yi kaydedip YouTube � a tam anlamıyla erişmemizi sağlıyor . ( Diğer bazı yöntemlerle YouTube � a girilebiliyor ama video açılmıyor veyahut YouTube � a giriyorsunuz fakat üye girişi yapamıyorsunuz , ama bu tamamen sorunsuz üye girişi de yapabiliryorsunuz videoları da sorunsuzca izleyebiliyorsunuz ) Bilgisayarınıza ayrıca herhangi bir program kurmuyor dolayısıyla bilgisayarınızın hızını da etkilemiyor yaptığı sadece hosts dosyasını düzenlemek . Hazırsanız başlayalım
Öncelikle şuradan YouTube Jacker adlı programı indiriyoruz . ( Programı sadece bir kere kuracağız sonra normal bir şekilde youtube.com yazıp gireceğiz yani program sadece ilk başta kurarken işimize yarayacak )
Daha sonra YouTubeJackerKur.exe dosyasına çift tıklayarak kurulumu başlatıyoruz .
İleri � yi tıklıyoruz . Lisans sözleşmesi koşullarını kabul ediyorum � u seçtikten sonra İleri � yi tıklıyoruz .
Yükle � yi tıklıyoruz .
Son olarak da kurulumun başarılı olduğunu gösteren ekranda Son � a tıklıyoruz .
Sonra Internet Explorer � ı açıp http://www.youtube.com adresine giriyoruz ve işte karşınızda YouTube..
evet bu programı indirmek için alttaki linke tıklayın..açıklamanın sonunda indirme linki verilmiş indirip kurun..gerçektende aracı siteye gerek kalmadan you tubeye gerçek adresiyle gireceksiniz..
http://w10.gazetevatan.com/blog/BlogDetay.asp?BlogID=1028 |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Çrş 10.09.2008 23:03 Mesaj konusu: |
|
|
an itıbarıyla açık _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Prş 11.09.2008 7:49 Mesaj konusu: |
|
|
gece açık unutmuşlar heralde şimdi girdim kapalı gene bu arada üstteki arkadaşın söylediği programı indirip kurdum gene açılmadı
500 Internal Server Error
Sorry, something went wrong.
A team of highly trained monkeys has been dispatched to deal with this situation. Please report this incident to customer service.
Also, please include the following information in your error report:
sDihxGsJ3uSP6CGh-6eiHIayqAn5QUtB4Cdf7CPYl8B6q7VnOX44XmIlkxXb
TocqDlhdxkKT8SIX2nNrHHNIuV4l6mJxRIVrMLRIn5tK-BAwh9OaqDnHuMt6
Qh9wS6Zi9seIgEUnyC88KNrIY1f5rc3fSkRc.....
şeklinde uzayan bir hata mesajı verdi _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
aksuvar

|
Tarih: Prş 11.09.2008 12:21 Mesaj konusu: |
|
|
hala kapalı...antalyada oturupta yutubu açabilen vr mı...başka siteler üzerinden açmak hariç... _________________ tanrım cehennemde yanmak istiyorum madımaktan kurtar beni... |
|
| Başa dön |
|
 |
buzz

|
Tarih: Prş 11.09.2008 15:54 Mesaj konusu: |
|
|
valla şimdi çalışıyo bende ne yapmak istiyorsun ttnet youtube ı bi açıyosun bi kapıyosun amacın nedir ne istiyosun benden  _________________ ''Çok zevkli lan.'' W. Shakespeare |
|
| Başa dön |
|
 |
|