Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Smsn satilik full lambali anfi (indirim + analog ped. hediye
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Smsn satilik full lambali anfi (indirim + analog ped. hediye

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
tonguch

MesajTarih: Çrş 30.07.2008 21:51    Mesaj konusu: Smsn satilik full lambali anfi (indirim + analog ped. hediye Alıntıyla Cevap Ver

Elimde sonakord 150 watt lead head var 4 power 3 preamp lambası bulunmaktadır elektronik ve işlevsel olarak sorunsuzdur kozmetik olarak kanal 2 deki pot başları yoktur nedeni ben genelde kanal 1 kullanıyorum kanal birde kaybettiğim pot başlarını kanal 2 den aldım eğer sorun kabul edilecekse tek sorun budur onun haricinde problemsizdir.

fiyat : 450 ytl ( fiyat 2 ağustosa kadar 300 ytldir doğum günü ve hediye masrafları yüzünden cumartesiden sonra tekrar 450 ytl olacaktır)

ayrıca ilgilenen olursa Dede yadigarı çok az kullanılmış faal durumda 60lardan kalma antika lambalı anfi var problemsiz çalışır durumda ve extra temiz resimlerden devreleri incelerseniz o yıllardan kalma daha temiz devreli bir anfi olduğunu düşünmüyorum... bunada fiyat olak 100 ytl istiyorum sadece üzerindeki lambalar 100 ytlden fazla ilgilenen olursa bunun içinde görüşebiliriz

iletişim olarak burdan veya mail adresime mail atarak görüşebiliriz ö.m. atmayın çünkü cevap yazamıyorum cevaplarım gitmiyor bir sorun var sanırım mail adresim shenshaqrock@hotmail.com

En son tonguch tarafından Prş 31.07.2008 20:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tonguch

MesajTarih: Prş 31.07.2008 14:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

290 ytl olmuştur...
Başa dön
sinan3002

MesajTarih: Prş 31.07.2008 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

nıye sureklı yenı baslık acıyosun aynı urun ıcın

Güvenilir Ticaret icin...
Başa dön
tonguch

MesajTarih: Prş 31.07.2008 20:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sinan3002 demiş ki:
nıye sureklı yenı baslık acıyosun aynı urun ıcın

Sürekli olarak bahsettiğin ne kadar sürekli bilmiyorum ama bu ikinci başlığım arkadaşım diğer başlık çok gerilere düştü 2-3 haftaya yakındır üzerinde msj yazılmadığı için yeni başlık açma gereği duydum ayrıca ciddi bir fiyat değişikliği oldu onu uplamak yerine yeni bir başlık açtım ikiside aynı hesap merak etme kimsenin hakkı yenmiş veya haksız yere ilanı geriye düşmüş olmuyor.

neyse hazır msj yazmışken anfiyi alana yanında kendi yapmış olduğum mxr dist + klonu analog pedal hediyedir sorunsuz dipgürültüsüz gayet güzel bi pedal anfiyi alana yanında hediyedir.

Başa dön
tonguch

MesajTarih: Cum 01.08.2008 14:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

fiyat 275 ytl olmuştur.
Başa dön
tonguch

MesajTarih: Cum 01.08.2008 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

takas olarak bas gitarlar ve elektro akustik gitarlar olabilir kozmetik olarak temiz olması iyi olur çünkü hediye olarak vermeyi düşünüyorum.
Başa dön
deniz_johnson

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu amfinin bas versiyonu rectifier olanı var bende çok fazla kullanmıyorum ama süper bi amfi yani çok açık söyleyebilrim ki piyasadi yeni yetme lambalılardan kat be kat iyidir gözünüz kapalı alın bence temiz bulabilirseniz
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
obican

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

piyasada yeni yetme lambalı amfi ne var yahu?
Başa dön
tonguch

MesajTarih: Cmt 02.08.2008 23:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

deniz_johnson demiş ki:
bu amfinin bas versiyonu rectifier olanı var bende çok fazla kullanmıyorum ama süper bi amfi yani çok açık söyleyebilrim ki piyasadi yeni yetme lambalılardan kat be kat iyidir gözünüz kapalı alın bence temiz bulabilirseniz

yorumun için teşekkür ederim arkadaşım güzel anfi piyasası olmadığı için sanırım satılmıyor yok bu fiyata en dandik 150 watt transistorlu anfi bile alınmaz sanırım neyse fiyat 250 ytl olmuştur çok kısa süre sonra fiyat yükselecek veya satıştan çekilecektir.
Başa dön
deniz_johnson

MesajTarih: Pts 04.08.2008 11:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

obican'ım biraz araştır bulursun yeni yetmeleri bugera bunlardan biri mesela Smile
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
obican

MesajTarih: Pts 04.08.2008 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bugerayı bilirim de, bu amfiyle nerede kıyasladın da kat be kat iyi çıktı onu anlamadım işte Smile
Başa dön
tonguch

MesajTarih: Pts 04.08.2008 20:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

neyse kavga etmeden dövüşün her anfinin kendine has karekteri vardır Smile zevk meselesi önemli olan insanın kafasındaki tonu bulabilmek.

Artık aciliyet kalktığı için fiyatı 400 ytl de sabitliyorum...
Başa dön
tonguch

MesajTarih: Çrş 27.08.2008 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

antika lambalı anfi satılmak üzeredir pazartesi günü benimle birlikte ankarada olacak pazar gecesine kadar sonakord kafa 350 ytl kafa kabin 500 ytl ankaradan ilgilenen olursa pazartesi bunlarıda getirebilirim.

En son tonguch tarafından Cmt 13.09.2008 22:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
tonguch

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 0:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

pazartesine kadar 300 ytl olmuştur ankaraya elden getirebilirim.
Başa dön
tonguch

MesajTarih: Cmt 13.09.2008 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

antika lambalı satılmıştır sonakordu fiyatı 400 ytl sabitlenmiştir kabinle almak isteyene 550 ytl ayrıca yanında boss os2 hediye
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Alım-Satım Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız