| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
holzeminster

|
Tarih: Pts 25.08.2008 17:41 Mesaj konusu: Forum'da satılan en ucuz whammy gitti.. :) |
|
|
Digitech Whammy IV
Arkadaşlar malesef pedalboardumun en güzel parçasını satmak zorundayım Digitech Whammy IV... Yeni gibi orjinal adaptörüyle birlikte kutusu-kağıtları vs vs mevcut.. Takas kesinlikle yok.. malum nakit ihtiyacından satılıktır...
Özellikleri netten bulabilirsiniz ama ben yinede yazıyım ufak tefek..
*Alet bass gitarla uyumludur, ben bass gitarla kullanıyorum..
*+1,+2,-1,-2 oktav'lara inip çıkarabiliyorsunuz. (Kurban-Çilekeş vs çok kullanır)
*Standart akord editmiş gitarı D# e çekebiliyorsunuz. Aynı zamanda solo çalarkende yarım ses efekti yapabilirsiniz.
*16 farklı Harmonik ses mevcuttur. tek gitarla solo atarken sanki 2 yada 3 gitar solo atıyormuş gibi efekt verebilirsiniz. Ayrıca ritm çalarken sanki 12 telli gitar kullanıyormuş gibi yapabilirsiniz.
*"Drop Tune" efektiyle sesi kesebilirsiniz (Korn gibi gruplar çok kullanır)
*"Shallow" ve "Deep" le sese derinlik katabiliyorsunuz.
Fiyat: 240-DOLAR.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Fender PT-100 Analog Tuner >>> Satılmıştır.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kayseri'deyim, herkes tanır zaten.. İstediğiniz kargo şirketiyle heryere gününde yollanır.. Ankara-Kayseri elden teslim yapılır..
Telefon: 0536 953 78 64 (Selim Seker) _________________ http://www.myspace.com/sseker
http://www.myspace.com/revenge4thrash
http://www.turkrock.com/ftopic91191.html
En son holzeminster tarafından Pzr 31.08.2008 0:07 tarihinde değiştirildi, toplamda 11 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
BABAJi

Kayıt: Mar 10, 2005 Mesajlar: 258 Nerden: Balıkesir(akcay)
|
Tarih: Sal 26.08.2008 21:14 Mesaj konusu: |
|
|
selamlar tunerla ilgileniyorum msn'den ayrıntıları görüşelim
murat_yetim@mynet.com _________________ Fender Usa Strat,+VOX Wah(1975 limited edition)+Fender pedal tuner+MS pozitron compressor+Ms Pozitron Crunch Box+Ms LovePedal Eternitiy+Ms Pulsar Tremolo+Dod Grafik Ekolayzır+Pearl Flanger+Ms Delay+Fender Hot Rod Deluxe Lambalı Amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
BABAJi

Kayıt: Mar 10, 2005 Mesajlar: 258 Nerden: Balıkesir(akcay)
|
Tarih: Cum 29.08.2008 23:28 Mesaj konusu: |
|
|
| holzeminster demiş ki: | Fender Tuner BABAJi arkadaşımıza satılmıştır. Pedal yarın Balıkesir yolcusu  |
Bu arada msn'de göremedim burdan teşekkür edeyim pedal elime bugün ulaştı mükemmel kutulanmış bir şekilde Görüşmek üzere. _________________ Fender Usa Strat,+VOX Wah(1975 limited edition)+Fender pedal tuner+MS pozitron compressor+Ms Pozitron Crunch Box+Ms LovePedal Eternitiy+Ms Pulsar Tremolo+Dod Grafik Ekolayzır+Pearl Flanger+Ms Delay+Fender Hot Rod Deluxe Lambalı Amfi |
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
reLasH

|
Tarih: Cum 29.08.2008 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
Whammy nin özellikleri gerçekten çok güzelmiş.her türlü müzikte bulunabilecek can alıcı şeyler mevcut.iyi satışlar selim abi _________________ Referanslar :
sbd983 - holzeminster - cocorii - sinan123 - hammerandtheanvil |
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
gogostar

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 1:47 Mesaj konusu: |
|
|
| Pedalı 1 hafta önce gördüm, tertemizdi. Whammy meraklısı olanlar kaçırmasın, bu fiyata tekrar denk gelmez, daha da ucuzlamaz... |
|
| Başa dön |
|
 |
james_root

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 2:19 Mesaj konusu: |
|
|
| paranın gözü kör olsun be whammy i gördükçe içim gidiyor ya.. |
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
SniperWolf

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 13:11 Mesaj konusu: |
|
|
| oha yavuz napıosn olm bu fiyata?????? :S :S |
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
hakanaldemir

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 21:30 Mesaj konusu: |
|
|
selimmm küfür edecemde Forum Kurallarına aykırııı..ben seni yakalarım bi tenhada warya..eger bizdeki bass için satıyosan takasda sayarım bunu ok.. _________________ .......................... ...... |
|
| Başa dön |
|
 |
holzeminster

|
|
| Başa dön |
|
 |
zetiman

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 22:23 Mesaj konusu: |
|
|
| holzeminster demiş ki: | yok onun için değil.. satmicaktım ama satmak zorundayım malesef.. nakit lazım. şuan amerika fiyatıyla satıyorum.. halen satılmadı çok şaşkınım doğrusu
acaba ucuz olduğu için millet altında bişey mi arıyor diye düşünmeye başladım..  |
yok ya piyasa hakkaten cok kotu. Ben de ekipmanlarimi satarken fiyatlari cok dusuk tutmama ragmen baya uzun surmustu satmak. Bir de yaz sezonu olmasinin da etkisi var. Cogu kisi memleketinde, tatilde veya en azindan Whammy nin bu kadar ucuza satildigini gorecek kadar ilgili degiller fiyat super gercekten. Muzikle alakam eskisi gibi olsa grubumla sahne alsam alacagim ilk aletti ve hele ki bu fiyata bulmusken.
kolay gelsin... |
|
| Başa dön |
|
 |
|