| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
jamais-vu

|
Tarih: Cmt 23.08.2008 19:26 Mesaj konusu: |
|
|
Uhhm, emolardan nefret ederim tarzlarını, müziklerini, felsefelerini hiç beğenmem.
Fakat efendim bunu Filmlerle bağdaştırmayalım lütfen..Film yaşam tarzı değildir. _________________ No love no glory..No hero in her sky..
Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
 |
Cat_Me

|
Tarih: Pts 25.08.2008 15:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz. |
|
| Başa dön |
|
 |
ByTar

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 13:47 Mesaj konusu: |
|
|
okusaydık yahu  _________________ Ölüm aslında insanın sonsuzluğa doğumudur...
lastfm bobiler.örg |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Çrş 27.08.2008 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
siz emolar ne kadar da asisiniz, of hele o konuşma biçiminiz, bittim doğrusu, keşke sizin gibi olsam be, saçlar falan  _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
iCe

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 1:36 Mesaj konusu: |
|
|
| emptyspiral demiş ki: | siz emolar ne kadar da asisiniz, of hele o konuşma biçiminiz, bittim doğrusu, keşke sizin gibi olsam be, saçlar falan  | Alsancak'ı basan sevgili ucubik veletler kendileri.  _________________ http://www.dark-abyss.org |
|
| Başa dön |
|
 |
forsytia

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 10:00 Mesaj konusu: |
|
|
| bu kadar anlamsız bi akımın 7 sayfa okunulmuş olması şaşırtıcı.! |
|
| Başa dön |
|
 |
radyokafa_

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 12:17 Mesaj konusu: |
|
|
herbirimiz birer enteliz ya çok konuşkanız her konuda _________________ We hope your rules and wisdom choke you... |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
Tarih: Cmt 30.08.2008 14:24 Mesaj konusu: |
|
|
güney amerika kıtasında özellikle şili ve arjantinde pek sevilmeyen zatı muhteremler
görüldükleri yerde tartaklanıyorlar garipler... _________________ right now! |
|
| Başa dön |
|
 |
gunsnroses

|
|
| Başa dön |
|
 |
enchant "Dış kaynaklı rock" mod.

|
Tarih: Sal 02.09.2008 1:55 Mesaj konusu: |
|
|
ilk sayfada modest mouse'da emo olarak görülüyor, ne alakası olduğunu pek anlayamadım. görünüş açısından galiba bu yakıştırma yapılıyor öyle değil mi? yıllardır şimdi emo grubu mu dinlemişim ben. halbuki kendileri indie'nin kökeninden geliyor, valla bir şey anlamadım.  _________________ Say Goodbye to the Morning - Flütler ardından ağıt yakıyor! |
|
| Başa dön |
|
 |
disturbed_one

|
Tarih: Sal 02.09.2008 2:47 Mesaj konusu: |
|
|
| enchant demiş ki: | ilk sayfada modest mouse'da emo olarak görülüyor, ne alakası olduğunu pek anlayamadım. görünüş açısından galiba bu yakıştırma yapılıyor öyle değil mi? yıllardır şimdi emo grubu mu dinlemişim ben. halbuki kendileri indie'nin kökeninden geliyor, valla bir şey anlamadım.  |
O yazı bir alıntı heralde birçok sitede görmek mümkün.
| Alıntı: | | "Dinledikleri şeyler başta H.I.M. olmak üzere, Anathema, Katatonia'nın yeni albümleri, Bullet For My Valentine, On Thorns I Lay, Falling Down Boy (!), Placebo gibi "duygusal çöküş" temalı gruplardır. ","Damalı pantolon, damalı gömlek, damalı bileklik, kısaca damalı herşey ilgi alanlarına girer ve bunları üstlerine giyerler. Mümkün olduğunca kırmızı-siyah-mor renkleri tercih ederler. ","Bu tarzı çıkaran insan (!?) olarak Ville Vallo'yu gösterebiliriz. " |
Gereğinden fazla sitemkar bir yazı bu.Emo müziğinden çok bizim Türk emolarımızın gereksiz tavırları ele alınmış.Ville Valo'nun isminin geçmesi,dama mevzusu fln zaten yazının ele alınış amacını belli ediyor.
Weezer,Modest Mouse,Avenged Sevenfold'un emolukla ne alakası var,ben de anlamış değilim..Geyik yapacağız diye indie,metalcore,doom metal gruplarını da emo diye göstermişler ya,yazıklar olsun! Ki bunları dinleyecek emo bir arkadaş varsa tanışmak isterim Tabii bunu söylerken Türk emoları kastediyorum.Bizim emolara sorsan tek bildikleri Emre Aydın,Hayko Cepkin.Kaçı Yesterday's Rising dinleyebilir? Neymiş efendim gereğinden fazla sert geliyormuş . _________________ keep on rockin' in the free world
last fm |
|
| Başa dön |
|
 |
irin

|
Tarih: Sal 02.09.2008 16:15 Mesaj konusu: |
|
|
| Alıntı: |
Weezer,Modest Mouse,Avenged Sevenfold'un emolukla ne alakası var,ben de anlamış değilim..Geyik yapacağız diye indie,metalcore,doom metal gruplarını da emo diye göstermişler ya,yazıklar olsun! Ki bunları dinleyecek emo bir arkadaş varsa tanışmak isterim Tabii bunu söylerken Türk emoları kastediyorum.Bizim emolara sorsan tek bildikleri Emre Aydın,Hayko Cepkin.Kaçı Yesterday's Rising dinleyebilir? Neymiş efendim gereğinden fazla sert geliyormuş . |
bence türkiye'dekilere arabesk-emo demek daha doğru olur. |
|
| Başa dön |
|
 |
emptyspiral

|
Tarih: Prş 04.09.2008 14:15 Mesaj konusu: |
|
|
meksikalıdan bile emo oluyomuş vay be _________________ "The sea is mother-death and she is a mighty female, the one who wins, the one who sucks us all up.”
lastefem |
|
| Başa dön |
|
 |
mer_ve

|
Tarih: Cmt 06.09.2008 17:19 Mesaj konusu: |
|
|
| emo bence kişinin kendisine yakışanı giymesidir |
|
| Başa dön |
|
 |
ilhan80

Kayıt: Mar 12, 2005 Mesajlar: 233 Nerden: istanbul kadıköy
|
Tarih: Cum 12.09.2008 23:45 Mesaj konusu: |
|
|
| punk ölmeseydi punklardan sağlam dayak yerlerdi dediğim bireyler. akamrda 90larda en azından punklarla pek hoşlaşmasakta muhabbet edebiliyorduk en azından bir rock kültürleri vardı şimdiki yeni yetmelerle hiçbirşey paylaşamıyoruz yazık. heran ağlıycakmış gibi durmalarıda biraz sinir bozucu kendilerini farklı zannediyorlar herhalde ama hepsi birbirine benziyor. |
|
| Başa dön |
|
 |
kowalczyk

|
Tarih: Pzr 14.09.2008 23:30 Mesaj konusu: |
|
|
punk için bile boş müzik derlerdi 90larda, çünkü müziğin en basit haliydi. ama haysiyetlilerdi bir parça. özellikle emo'ları görünce punk'ın çok kıymetli olduklarını anlıyorum. Emo, tamamen endüstri işi bir müzik. Punk'ta özgürlük vardı, baş kaldırı vardı vs vs... emo leşşşşş _________________ "Hayatta 2 kişiye güvenirim; biri benim diğeri sen değilsin" (Cameron Poe) |
|
| Başa dön |
|
 |
Kount "Kültür&Sanat" mod

Kayıt: Oct 12, 2004 Mesajlar: 1820 Nerden: Kendi Hayal Dünyamdan
|
Tarih: Çrş 17.09.2008 10:32 Mesaj konusu: |
|
|
| kowalczyk demiş ki: | | punk için bile boş müzik derlerdi 90larda, çünkü müziğin en basit haliydi. ama haysiyetlilerdi bir parça. özellikle emo'ları görünce punk'ın çok kıymetli olduklarını anlıyorum. Emo, tamamen endüstri işi bir müzik. Punk'ta özgürlük vardı, baş kaldırı vardı vs vs... emo leşşşşş |
Benzer olarak, punk aynı zamanda basitliğini umursamıyordu, zira basit bir müzik olsa dahi, bir mesajı ve bir ideolojisi vardı - kaldı ki, kendi içerisinde genişleyerek, pek çok müziğe ilham kaynağı oldu, emo'ya dahi. Punk yıllar içerisinde ufak ufak kendi kendisini yiyip bitirdi, hardcore'a dönüştü. Emo ise bu ''yiyip bitiriş''in son halkası olarak oluştu; ha, ama bu son halka, zincirin en rezil halkası oldu esas punk ile kıyaslarsak, o apayrı... _________________ But who pulls the strings that you are attached to?
Who pours the gas that you are a match to? |
|
| Başa dön |
|
 |
kunti

|
Tarih: Pzr 26.10.2008 23:59 Mesaj konusu: |
|
|
bundan 10-11 sene önce metal müzik dinliyor,saç uzatıyor,küpe takıyor diye bizden nefret eden tiplerin taciz ve saldırılarına maruz kalırdık.satanist yada keş damgası yedik,dayak yiyen arkadaşlarım bile oldu burda emo karşıtı olan tiplerin metalcilere karşı olan tiplerden hiç bir farkı yok bence.zihniyet aynı zihniyet,kendin gibi olmayanı,farklı gözükeni,yeni olanı dışla  |
|
| Başa dön |
|
 |
fordcan

|
Tarih: Sal 28.10.2008 0:44 Mesaj konusu: |
|
|
aynen katılıyorum.önce de aynı şeyi krolar için yaşardım şimdi saygı göstermeyebaşladım.Ben mesela anime sever bir insanım.Bleach te bu hafta ichigo ne koydu be muhabbeti çevirirken kahve de de polat alemdar ne koydu muhabbeti dönüyor.Yani özümüzde hepimiz insanız.Bitsin bu kavga  _________________ metal müzik dinleyip siyah giyince adam olunmuyor.. |
|
| Başa dön |
|
 |
db

Kayıt: Aug 24, 2004 Mesajlar: 308 Nerden: Geri Donusum Kutusundan
|
Tarih: Prş 30.10.2008 20:06 Mesaj konusu: |
|
|
Taksimde Genel Olarak Barların Olduğu Bölümde Yerlerde Sızmış Olarak Görmekte Mümkündür Onları veya İstiklalde "Yol Param Yok Bozugun Varmı" Derkende Görebilirsiniz!.Ayrıca Her Çekindikleri Resimlerde de Genelde Hep Tepeden Çekinirler!.Yukarı Yapar Vaziyette
Türk emo olmaya çalışan türk kroları  _________________ Her doğru heryerde söylenmez... |
|
| Başa dön |
|
 |
|