Ana sayfa Özel mesajlar Arama

turkrock.com ana sayfası Her konuda bilgi paylaşabileceğiniz forum sayfalarımız irc.turkrock.com sohbet sunucumuza girerek diger site üyeleriyle sohbet edebilirsiniz. Festival, konser, parti gibi çesitli etkinlikleri takip edebilir, etkinlik bildirebilirsiniz. Amatör grupların çalışmalarının mp3 formatında indirilebildiği bölüm
TurkRock.Com :: Başlığı Görüntüle - Emo Nedir?
Resim albümüResim albümü  SSSSSS   AramaArama   GruplarGruplar   ProfilProfil   Giriş yapınGiriş yapın   LoginLogin 

Dikkat 
Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.

Emo Nedir?
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
jamais-vu

MesajTarih: Cmt 23.08.2008 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Uhhm, emolardan nefret ederim tarzlarını, müziklerini, felsefelerini hiç beğenmem.
Fakat efendim bunu Filmlerle bağdaştırmayalım lütfen..Film yaşam tarzı değildir.

Le Fabuleux Destin d\'Amélie Poulain
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Cat_Me

MesajTarih: Pts 25.08.2008 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ByTar

MesajTarih: Çrş 27.08.2008 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

okusaydık yahu Smile
emptyspiral

MesajTarih: Çrş 27.08.2008 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

siz emolar ne kadar da asisiniz, of hele o konuşma biçiminiz, bittim doğrusu, keşke sizin gibi olsam be, saçlar falan Laughing
iCe

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 1:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emptyspiral demiş ki:
siz emolar ne kadar da asisiniz, of hele o konuşma biçiminiz, bittim doğrusu, keşke sizin gibi olsam be, saçlar falan Laughing
Alsancak'ı basan sevgili ucubik veletler kendileri. Smile
forsytia

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 10:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu kadar anlamsız bi akımın 7 sayfa okunulmuş olması şaşırtıcı.!
Başa dön
radyokafa_

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

herbirimiz birer enteliz ya çok konuşkanız her konuda
gunsnroses

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 14:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

güney amerika kıtasında özellikle şili ve arjantinde pek sevilmeyen zatı muhteremler
görüldükleri yerde tartaklanıyorlar garipler...
gunsnroses

MesajTarih: Cmt 30.08.2008 14:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

meksikada da sık sık 'metalciler'! tarafından darp ediliyorlarmış Sad
söyleyecek söz bulamıyorum... cık cık cık
http://blog.wired.com/underwire/2008/03/anti-emo-riots.html
enchant
"Dış kaynaklı rock" mod.

MesajTarih: Sal 02.09.2008 1:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ilk sayfada modest mouse'da emo olarak görülüyor, ne alakası olduğunu pek anlayamadım. görünüş açısından galiba bu yakıştırma yapılıyor öyle değil mi? yıllardır şimdi emo grubu mu dinlemişim ben. Shocked Very Happy halbuki kendileri indie'nin kökeninden geliyor, valla bir şey anlamadım. Confused
disturbed_one

MesajTarih: Sal 02.09.2008 2:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

enchant demiş ki:
ilk sayfada modest mouse'da emo olarak görülüyor, ne alakası olduğunu pek anlayamadım. görünüş açısından galiba bu yakıştırma yapılıyor öyle değil mi? yıllardır şimdi emo grubu mu dinlemişim ben. Shocked Very Happy halbuki kendileri indie'nin kökeninden geliyor, valla bir şey anlamadım. Confused

O yazı bir alıntı heralde birçok sitede görmek mümkün.

Alıntı:
"Dinledikleri şeyler başta H.I.M. olmak üzere, Anathema, Katatonia'nın yeni albümleri, Bullet For My Valentine, On Thorns I Lay, Falling Down Boy (!), Placebo gibi "duygusal çöküş" temalı gruplardır. ","Damalı pantolon, damalı gömlek, damalı bileklik, kısaca damalı herşey ilgi alanlarına girer ve bunları üstlerine giyerler. Mümkün olduğunca kırmızı-siyah-mor renkleri tercih ederler. ","Bu tarzı çıkaran insan (!?) olarak Ville Vallo'yu gösterebiliriz. "

Gereğinden fazla sitemkar bir yazı bu.Emo müziğinden çok bizim Türk emolarımızın gereksiz tavırları ele alınmış.Ville Valo'nun isminin geçmesi,dama mevzusu fln zaten yazının ele alınış amacını belli ediyor.

Weezer,Modest Mouse,Avenged Sevenfold'un emolukla ne alakası var,ben de anlamış değilim..Geyik yapacağız diye indie,metalcore,doom metal gruplarını da emo diye göstermişler ya,yazıklar olsun! Ki bunları dinleyecek emo bir arkadaş varsa tanışmak isterim Tabii bunu söylerken Türk emoları kastediyorum.Bizim emolara sorsan tek bildikleri Emre Aydın,Hayko Cepkin.Kaçı Yesterday's Rising dinleyebilir? Neymiş efendim gereğinden fazla sert geliyormuş Smile .
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
irin

MesajTarih: Sal 02.09.2008 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Alıntı:

Weezer,Modest Mouse,Avenged Sevenfold'un emolukla ne alakası var,ben de anlamış değilim..Geyik yapacağız diye indie,metalcore,doom metal gruplarını da emo diye göstermişler ya,yazıklar olsun! Ki bunları dinleyecek emo bir arkadaş varsa tanışmak isterim Tabii bunu söylerken Türk emoları kastediyorum.Bizim emolara sorsan tek bildikleri Emre Aydın,Hayko Cepkin.Kaçı Yesterday's Rising dinleyebilir? Neymiş efendim gereğinden fazla sert geliyormuş Smile .

Very Happy

bence türkiye'dekilere arabesk-emo demek daha doğru olur.
Başa dön
emptyspiral

MesajTarih: Prş 04.09.2008 14:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

meksikalıdan bile emo oluyomuş vay be
mer_ve

MesajTarih: Cmt 06.09.2008 17:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

emo bence kişinin kendisine yakışanı giymesidir
Başa dön
ilhan80

MesajTarih: Cum 12.09.2008 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

punk ölmeseydi punklardan sağlam dayak yerlerdi dediğim bireyler. akamrda 90larda en azından punklarla pek hoşlaşmasakta muhabbet edebiliyorduk en azından bir rock kültürleri vardı şimdiki yeni yetmelerle hiçbirşey paylaşamıyoruz yazık. heran ağlıycakmış gibi durmalarıda biraz sinir bozucu kendilerini farklı zannediyorlar herhalde ama hepsi birbirine benziyor.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kowalczyk

MesajTarih: Pzr 14.09.2008 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

punk için bile boş müzik derlerdi 90larda, çünkü müziğin en basit haliydi. ama haysiyetlilerdi bir parça. özellikle emo'ları görünce punk'ın çok kıymetli olduklarını anlıyorum. Emo, tamamen endüstri işi bir müzik. Punk'ta özgürlük vardı, baş kaldırı vardı vs vs... emo leşşşşş
Kount
"Kültür&Sanat" mod

MesajTarih: Çrş 17.09.2008 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kowalczyk demiş ki:
punk için bile boş müzik derlerdi 90larda, çünkü müziğin en basit haliydi. ama haysiyetlilerdi bir parça. özellikle emo'ları görünce punk'ın çok kıymetli olduklarını anlıyorum. Emo, tamamen endüstri işi bir müzik. Punk'ta özgürlük vardı, baş kaldırı vardı vs vs... emo leşşşşş

Benzer olarak, punk aynı zamanda basitliğini umursamıyordu, zira basit bir müzik olsa dahi, bir mesajı ve bir ideolojisi vardı - kaldı ki, kendi içerisinde genişleyerek, pek çok müziğe ilham kaynağı oldu, emo'ya dahi. Punk yıllar içerisinde ufak ufak kendi kendisini yiyip bitirdi, hardcore'a dönüştü. Emo ise bu ''yiyip bitiriş''in son halkası olarak oluştu; ha, ama bu son halka, zincirin en rezil halkası oldu esas punk ile kıyaslarsak, o apayrı...
kunti

MesajTarih: Pzr 26.10.2008 23:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bundan 10-11 sene önce metal müzik dinliyor,saç uzatıyor,küpe takıyor diye bizden nefret eden tiplerin taciz ve saldırılarına maruz kalırdık.satanist yada keş damgası yedik,dayak yiyen arkadaşlarım bile oldu Smile burda emo karşıtı olan tiplerin metalcilere karşı olan tiplerden hiç bir farkı yok bence.zihniyet aynı zihniyet,kendin gibi olmayanı,farklı gözükeni,yeni olanı dışla Very Happy
Başa dön
Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
fordcan

MesajTarih: Sal 28.10.2008 0:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynen katılıyorum.önce de aynı şeyi krolar için yaşardım şimdi saygı göstermeyebaşladım.Ben mesela anime sever bir insanım.Bleach te bu hafta ichigo ne koydu be muhabbeti çevirirken kahve de de polat alemdar ne koydu muhabbeti dönüyor.Yani özümüzde hepimiz insanız.Bitsin bu kavga Very Happy
db

MesajTarih: Prş 30.10.2008 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Taksimde Genel Olarak Barların Olduğu Bölümde Yerlerde Sızmış Olarak Görmekte Mümkündür Onları veya İstiklalde "Yol Param Yok Bozugun Varmı" Derkende Görebilirsiniz!.Ayrıca Her Çekindikleri Resimlerde de Genelde Hep Tepeden Çekinirler!.Yukarı Yapar Vaziyette

Türk emo olmaya çalışan türk kroları Very Happy
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    TurkRock.Com Forum Ana Sayfası -> Bilim ve Felsefe Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
7. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız