Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
Tarih: Cum 25.07.2008 10:29 Mesaj konusu: IST: Satılık - Boss SYB-5 ve Seymour Duncan (Vintage J Bass)
BOSS SYB-5 SYNTHESIZER BASS
Arkadaslar aletin sifirdan farki yok.. kutu kitapcik vs vs mevcut.. cok kaliteli bir bass synth pedalidir.. ses ornekleri internette yeterince mevcut zaten..
bass gitarim icin aldigim Seymour Duncan BassLines SJB-1N model Neck (sap) manyetigi maalesef gitarima uymadi ve satiliga cikariyorum.. hic ama hic kullanilmamistir 1 kere dahi gitara monte edilmedi..
Mukemmel bir manyetiktir, secerek begenerek almistim. Vintage tonlar icin uretilmistir.. bildiginiz gibi california - santa barbara el yapimidir.. Ton olarak Geleneksel Vintage Fender Jazz Bass olarak geciyor..
Sifir bir sekilde kutusu, garanti belgesi, vidalari ve manyetik kapagiyla herşey dahil.
slm dogu akdenızde okuyosun herhalde. bende ordan mezun olmuştum
17 alcakmışsın aynen dediğin tüm olayları bende yaptım. 5 + 1 de müzik dinleme koruma bantları vs...
takas düşünürmüsün laptopları HP presario C700 var bende 1 ay oldu alalı
1gb ram daha taktırdım 2 oldu.
haber verirsen sevinirim iyi günler
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız