Bu foruma yazan her üye, forum kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılır. Bu kurallara uyulmadığı takdirde mesajlarınız silinebilir, taşınabilir ve siteden uzaklaştırılabilirsiniz.
öncelikle merhaba arkadaşlar gitarı ailevi baskılar ve para ihtiyacımdan dolayı satıyorum yılbası hediyesi olarak almıstım gitarı cok fazla bi hasarı yok alt kıssımda cok ufakbi boya soyulmustu o tamir edildi bide resimlerde göreceginiz gibi minnacık bi yer kabardı ve daha kücük bi yerde boyaasındı ama sizin monitöre baktıgınız uzaklıktan birisi baktıgında hic bişi annasılmıyacak sekilde yanında Cantasıyla beraber vericem isteyen olursa bide amfi var 10 watt marshall onuda uygun bi fiyattan bıraka bilirrim sadece gitar 350 ye düşünüyorum eer set olarak alırsanız ( amfi + Gigbag+ gitar ) 400 e bırakacam yagni gitar 300 e düşmüş ve yanınıda gigbag hediye gibi bişi olacak
Msn: genc_sorfcu@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız